15 Days - Το νέο adventure της House Of Tales

More
25 Ιουν 2010 11:01 #27925 by crocark
Ωχ, ωχ ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Ιουν 2010 12:27 #27926 by Tasos
Εντάξει και το Overcklocked σχεδόν interactive movie ήταν... Σαν παιχνίδι όμως λέει?? Για να δούμε!!!!

More
25 Ιουν 2010 13:20 #27927 by crocark
Μόνο γερμανικά reviews βρήκα. Ξέρουμε κανένα αγγλικό;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Ιουν 2010 16:16 #27928 by Elessar
H αγγλική έκδοση του παιχνιδιού έχει κυκλοφορήσει κανονικά - προς το παρόν μόνο σε ψηφιακή μορφή.
Προτείνω να διαβάσεις το review της Slydos στο Adventure-Archiv. Είναι μεν στα γερμανικά αλλά μπορείς να το μεταφράσεις μέσω του browser σου.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
25 Ιουν 2010 18:24 #27929 by crocark
Δεν μπορώ να το βρω. Ψάχνω πόση ώρα. Πάντως στο φόρουμ του gameboomers, χρήστες αναφέρουν πως τους άρεσε και πως ήταν ψιλοαπαιτητικό.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Ιουν 2010 18:46 #27931 by Elessar
Εδώ είναι το review. Ανάλογα τι browser χρησιμοποιείς μπορείς να το μεταφράσεις στα αγγλικά.

More
25 Ιουν 2010 18:54 #27932 by crocark
Ευχαριστώ. Μόλις το βρήκα και μόνος μου. Έπρεπε να καταλάβω πρώτα πως λειτουργεί το adventure archiv. Επίσης κατάλαβα πως γίνεται κι η μετάφραση - πρώτη φορά το κάνω κι αυτό. Αν και νομίζω θα τα παίξω τελείως με τη μετάφραση που μου δίνει. Λίγο ασυνάρτητα μου φαίνονται, αλλά θα προσπαθήσω να βγάλω νόημα.

Edit: εντάξει, το διάβασα, αλλά λίγα κατάλαβα. Θα έπρεπε ούτως ή άλλως να ξέρω λίγο από τον τρόπο σκέψης της slydos για να καταλάβω περισσότερα. Δηλαδή πρόκειται για παιχνίδι με μεγάλες cutscenes και λίγο ineractivity στα ενδιάμεσα; Πάντως από μόνο του το 68% δεν είναι και πολλά υποσχόμενο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Ιουν 2010 19:27 #27933 by Elessar
Γενικά με τις βαθμολογίες τις slydos τα πράγματα έχουν γίνει λίγο περίεργα. Μέχρι πρότινος ήταν πολύ αυστηρή και δεν χάριζε καλούς βαθμούς. Έβαζε π.χ ένα 75% και για αυτήν ήταν ένας καλός βαθμός.
Τώρα τελευταία όμως έχει ανεβάσει πολύ τους βαθμούς της, βάζει 90άρια για πλάκα σε παιχνίδια που δεν το αξίζουν.
Εμένα πάντως το 15 Days δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνει, με την έννοια ότι η ιστορία του δεν μου φαίνεται και πολύ ενδιαφέρουσα για να ασχοληθώ μαζί του.

More
25 Ιουν 2010 19:40 #27934 by crocark
Κι εγώ δεν ενθουσιάζομαι, αλλά η εταιρεία είναι από τις πολύ αγαπημένες μου και γι' αυτό ήλπιζα. Θα δούμε όταν έρθει με το καλό και προς τα 'δω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
28 Ιουν 2010 16:47 #27950 by Elessar
'Οπως μας ενημέρωσε η hell-tech, το 15 days κυκλοφόρησε ήδη στην Ελλάδα σε retail μορφή και μάλιστα σε χαμηλότερη τιμή.

More
01 Ιουλ 2010 20:38 #27982 by qwerty
Επεσε στα χερια μου πριν καμια ώρα καλούτσικο μου φαίνεται από γραφικά κυριλέ κατάσταση όχι κάτι ιδιαίτερο, όσο για το story μέχρι στιγμής μου αρέσει αν και είναι πολύ νωρίς...to be continued