Tales of Monkey Island, Episode 1
- pennydunk_1
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
pennydunk_1 wrote: Ναι, απο οτι εχω καταλαβει ειναι προβλημα τα παρεμφερη γραφικα στα παιχνιδια της telltale, ελπιζω να το αντιληφθουν καποια στιγμη πως σε καποιο βαθμο ουδετεροποιειται ο χαρακτηρας των παιχνιδιων τους και μακροπροθεσμα τους βγαινει σε κακο. Παντως ειναι το πρωτο παιχνιδι τους που ασχολουμαι, οποτε δν με πειραξε. Ηδη απο το πρωτο επεισοδιο σε δυο περιπτωσεις επαναλαμβανεται η ιδια φυσιογνωμια σε διαφορετικους χαρακτηρες, ειναι απο τους λιγους 'κακους' οιωνους της σειρας
Ακριβώς,
πολύ δύσκολο πάντως να φύγουν από αυτό το fast food style γραφικών μιας και τότε δεν θα μπορούν να βγάζουν ένα επεισόδιο τον μήνα...
Welcome btw
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Κοίτα, δε γίνεται να μη "μασάς" όταν όλοι λένε πόσο εύκολο είναι το game (σε σημείο να απογοητεύονται και να το θέλουν δυσκολότερο) κι εσύ να κολλάς beyond despair σαν πρωτάρης. Ειλικρινά δηλαδή είχα να νοιώσω τόσο άχρηστη πολύυυυυ καιρό...Sky333 wrote: [...]ps: Fallen, μην μασας, ρωτα ελευθερα. ενα μυαλο εχουμε, λογικο να κολλαμε καποιες φορες. κ εγω κολλησα στον χαρτη που περασες, γιατι απλα δεν πατουσα τον χαρτη στο well και απλα ξεκινουσα να τα κανω μονος...
Τέσπα, έχω ήδη post-άρει σχετικά στα hints. Το review θα το διαβάσω μόλις τελειώσω, δε θέλω να επηρεαστώ έως ότου γράψουμε κι εμείς το δικό μας. Το καλό που σου θέλω μόνο να μη λες πως είναι γελοιωδώς εύκολο το παιχνίδι!! Θα σου πιω το αίμα!!
Nothing happens unless first a dream...
- pennydunk_1
- Elite Member
Ειναι λιγο σκληρο το 'fast food', η αληθεια ειναι πως το παιχνιδι παραμενει ομορφο. Για εναν κυκλο επεισοδιων, τουλαχιστον. Ειναι παντως το πρωτο πραγματικα ιστορικο franchise με το οποιο καταπιανονται, ξερουν πως απευθυνονται σε απαιτητικο κοσμο. Και μεχρι τωρα, τον εχουν σεβαστει. Οσο για πραγματικα 'ξεχωριστα' γραφικα, μπορει να ειναι και θεμα χρηματων. 9 χρονια ειχε να βγει ΜΙ, ισως θελουν να μας 'μετρησουν' πρωτου ξανοιχτουν. Η να θελει η LucasArts να μας μετρησει.
- qrious
- Yahvo
pennydunk_1 wrote: Thx for having me Κ εγω που νομιζα πως το παιχνιδι ειναι ήδη ετοιμο, απλως μας το σερβιρουν σε δοσεις :shock:
Ειναι λιγο σκληρο το 'fast food', η αληθεια ειναι πως το παιχνιδι παραμενει ομορφο. Για εναν κυκλο επεισοδιων, τουλαχιστον. Ειναι παντως το πρωτο πραγματικα ιστορικο franchise με το οποιο καταπιανονται, ξερουν πως απευθυνονται σε απαιτητικο κοσμο. Και μεχρι τωρα, τον εχουν σεβαστει. Οσο για πραγματικα 'ξεχωριστα' γραφικα, μπορει να ειναι και θεμα χρηματων. 9 χρονια ειχε να βγει ΜΙ, ισως θελουν να μας 'μετρησουν' πρωτου ξανοιχτουν. Η να θελει η LucasArts να μας μετρησει.
Εφόσον πάνε καλά τα επεισόδια δεν υπάρχει περίπτωση να ξανοιχτεί η telltales και να δοκιμάσει κάτι άλλο, θα το τραβήξει όσο δεν πάει. Φτηνά επεισόδια άλλωστε φέρνουν περισσότερο κέρδος όπως είναι κ λογικό.
Όσον αφορά το παιχνίδι έχω παίξει κάνα 2ωρο και ομολογώ πως δεν είναι κακό το writing πράγμα που κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό το οτι όλα τα υπόλοιπα δεν είναι κοντά σε αυτό το επίπεδο.
Επίσης το γεγονός οτι μιλάμε για επεισόδια και θα βλέπουμε νέο monkey island κάθε μηνά ξανά ,ξανά και ξανά το κάνουν να χάσει ότι epicness θα μπορούσε και θα έπρεπε ένα monkey island να'χει...
- pennydunk_1
- Elite Member
- Elessar
- Team
Για αυτό μου την σπάνε τα επεισόδια βρε παιδιά, ποιος περιμένει τώρα ένα μήνα για να παίξει το επόμενο;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Tasos
- Templar Hunter
Guybrush is back!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Από που το αγοράσατε αυτό? Ε ?
- Tasos
- Templar Hunter
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ευχαριστώ. Έπρεπε να το καταλάβω, αλλά δεν θέλω download μορφή το θέλω στο κουτί του. Ξέρω θα μου πεις αργότερα στο στέλνουνε και σε CD αλλά εγώ ποτέ κατόρθωσα να παραγγείλω τα CD των Sam & Max παρότι είχα κάνει download τα παιγνίδια. Δεν πειράζει θα περιμένω..και θα σκάσω από την ζήλια μου, ή άχρηστη
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Και καλή μας επιτυχία στο treasure-hunting!!
Nothing happens unless first a dream...