Κλείνει η Nucleosys

More
27 Ιουλ 2009 17:46 #25569 by Elessar
Κλείνει η Nucleosys was created by Elessar
Είχαμε που είχαμε αρκετό καιρό να ακούσουμε για νέο παιχνίδι από την εταιρεία ήρθε και αυτό το post του Agustin για να μας χαλάσει την μέρα.

Με λίγα λόγια η εταιρεία κλείνει - μάλλον λόγο διαφωνίας των ατόμων που την απάρτιζαν - ενώ ακυρώνεται και το "Untitled Project" που ετοίμαζε με άκρα μυστικότητα ο Agustin.

Πάντως τα νέα δεν είναι και τόσο άσxημα, από ότι γράφει ο Agustin θα συνεχίσει ο ίδιος με ένα καινούριο μάλλον σχήμα.

ΥΓ. Φυσικά το νέο αλίευσε ο πάντα δαιμόνιος qrious - άσχετα αν βαριέται να το ποστάρει ο ίδιος.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Ιουλ 2009 18:34 #25570 by NikolasFigaro
Replied by NikolasFigaro on topic Κλείνει η Nucleosys
Kρίμα...
Το Scratches ήταν από τα λίγα -κατά τη γνώμη μου- adventures που είχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια που ήταν πραγματικά αξιόλογο, αρκούντως ατμοσφαιρικό και γενικά ποιοτικό σε όλους σχεδόν τους τομείς...πραγματικά κρίμα...

Απλά μου κάνει εντύπωση το νέο, μιας και θεωρούσα ότι το Scratches (αναλογικά πάντα με το τι κόστισε) πήγε πολύ καλά εμπορικά, ενώ έτυχε αποθεωτικής αποδοχής από το σύνολο σχεδόν της ag community.

Όπως και να έχει πάντως, εύχομαι τα παιδιά να ξαναβρούν το δρόμο τους, να καρποφορήσουν οι νέες τους προσπάθειες, και φυσικά να συνεχίσουν να μας προσφέρουν ποιοτικούς τίτλους.

Si vis pacem, para bellum

More
28 Ιουλ 2009 23:47 #25580 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Κλείνει η Nucleosys
Πάρα, πάρα πολύ κρίμα!! Τους έφαγαν τα εκπαιδευτικά -επίσης πολύ κρίμα που δε θα βγουν στα Αγγλικά, ήμουν πολύ περίεργη να δω το δικό τους καθότι όσα έχουν πέσει στα χέρια μου έως τώρα είναι... τραγικά θα πω αν θέλω να φανώ επιεικής. :(

Παρόλα αυτά, θεωρώ δεδομένο πως ο Agustin δε θα χαθεί και θα καταφέρει να αναπτύξει και να κυκλοφορήσει και τα επόμενα παιχνίδια που είχε στα σχαριά. Ελπίζω μόνο να το καταφέρει σύντομα για να μην αποκαρδιωθεί και με ανάλογης ποιότητας συνεργάτες καθώς το Scratches ξεχώρισε και για τον καταπληκτικό ηχητικό τομέα του. Ίδομεν...

Nothing happens unless first a dream...

More
29 Ιουλ 2009 01:02 #25583 by Mortal
Replied by Mortal on topic Κλείνει η Nucleosys
Την τελευταία περίοδο απέχω από τα παιχνίδια γενικότερα οπότε ίσως να πρόκειται το μόνο ζήτημα που αισθάνθηκα πως είναι μεγάλο κρίμα να χαθεί άλλη μια εταιρεία που μάλιστα μας έδωσε το έξοχο [κατ' εμέ πάντοτε] Scratches. Ελπίζω και εύχομαι ο Agustin να βρει άτομα και να υλοποιήσει την όποια adventure ιδέα που είχε. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα adventures αλλά μια ιδέα στυλ scratches πιθανόν να χαιρόμουν πολύ να την παίξω. Ας ελπίσουμε για ένα happy end σε αυτό το "διαζύγιο".

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...