Revolution Software

More
02 Σεπ 2009 21:23 #25796 by woody
Revolution Software was created by woody
Παιδια τι γνωμη έχετε για το γεγονος οτι η αγαπημενη σε πολλους απο μας Revolution εχει πααρα πολυ καιρο να παρουσιασει νεες ιδεες και συνεχεια κανει επανεκδοσεις των παλιων της παιχνιδιων?
Το Broken Sword Directors Cut το επαιξα και ηταν μια χαρα, αλλα ποτε θα βγαλουν επιτελους κατι καινουριο? Τωρα παλι ετοιμαζουν το Beneath s steel sky σε remastered εκδοση..Καλα ολα αυτα αλλα θα ηθελα να δω κατι εντελως νεο απο τοσο ταλαντουχους ανθρωπους.
Ελπιζω να μην εχουν "writers block" κοινως δημιουργικο μπλοκαρισμα!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Σεπ 2009 00:25 #25797 by Tasos
Replied by Tasos on topic Revolution Software
Προσωπικά το Broken Sword 3 με απογοήτευσε και το 4 είχε τόσο ενοχλητικό χειρισμό που το παράτησα στη μέση. Άστους να κάτσουν λίγο μπας και κατεβάσουν καμιά καλή ιδέα μπας και γλιτώσουμε την δημιουργία κι άλλου (στην καλύτερη) μέτριου παιχνιδιού.

More
03 Σεπ 2009 21:01 #25803 by threepwood
Replied by threepwood on topic Revolution Software
ποτε βγηκε ρε παιδια το broken sword directors cut και δεν το πηρα χαμπαρι?

More
04 Σεπ 2009 09:09 #25805 by shodan
Replied by shodan on topic Revolution Software
Χμ.. Μόνο για DS & Wii έχει βγεί???

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
08 Σεπ 2009 13:49 #25809 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Revolution Software
Το Director's Cut πράγματι κυκλοφόρησε μόνο για DS & Wii. Και μάλιστα αποδείχθηκε πολύ καλό καθώς:
- Περιλαμβάνει επιπλέον στοιχεία στην ιστορία σχετικά με τη Νico, την έρευνα που κάνει σχετικά με μια υπόθεση δολοφονίας και την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα της.
- Περιλαμβάνει περιεχόμενο (illustrations ζωγραφισμένες στο χέρι & animations) από τον Dave Gibbons.
- Αξιοποιεί πολύ καλά τις ιδιαίτερες δυνατότητες του Wii Remote και του DS stylus, ώστε να κάνει το παιχνίδι κατάλληλο για κυκλοφορία στις συγκεκριμένες πλατφόρμες κι όχι απλή μεταφορά.

Τώρα, σχετικά με αυτό που λέει ο Woody...
Προσωπικά, δε νομίζω πως πρόκειται για έλλειψη ιδεών από πλευράς δημιουργικής ομάδας. Πιο λογικό μου ακούγεται να πρόκειται για επιλογή που έγινε με τη λογική εξοικονόμισης κάποιων χρημάτων (είναι σαφώς πιο οικονομικό ένα remake από την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού από το μηδέν) ή για μια απόπειρα διεύρυνσης του κοινού των adventures (στις πλατφόρμες) μέσα από γνωστά (και ηχηρά) ονόματα του παρελθόντος.

Nothing happens unless first a dream...

More
09 Σεπ 2009 18:43 #25811 by Elessar
Replied by Elessar on topic Revolution Software
Είναι όντως αλήθεια ότι η Revolution έχει πολύ καιρό να παρουσιάσει κάτι καινούριο. Από την άλλη πλευρά, τα παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει είναι ελάχιστα. Έχουμε και λέμε: 4 Broken Swords, το Beneath a Steel Sky, το Lure of the Temptress και το In Cold Blood.
Είναι σχεδόν προφανές λοιπόν πως το portofolio της περιλαμβάνει λίγους τίτλους, σε σημείο πραγματικά να απορώ γιατί θεωρείται τόσο σημαντική εταιρεία.
Ναι σύμφωνοι, μας έχουν δώσει καλά και ουσιαστικά παιχνίδια στο παρελθόν (το ποιο καινοτόμο για μένα εξακολουθεί να είναι το Lure of the Temptress - χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν υποκλίνομαι στο μεγαλείο του BaSS), είναι όμως γεγονός πως έχουν αρκετά χρόνια να μας εντυπωσιάσουν.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
01 Νοε 2009 23:26 #25989 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Revolution Software
Και οι Lucasarts είχε πολλά χρόνια να μας εντυπωσιάσει αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό,έχει αφήσει τέτοια κληρονομιά που δεν έχει σημασία ;)
Οκ είναι υπερβολή να συγκρίνουμε τον κολοσσό με την Revolution αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως το Broken Sword 1 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ever.Το ίδιο λάτρεψα και το δεύτερο της σειράς παρά τα όποια λάθη του(που ήταν αρκετά,ειδικά όσον αφορά το σενάριο και πως εξελίσσεται αυτό),καθώς επίσης και το 3ο.Ναι είχε μέτριους γρίφους αλλά πραγματικά είχε φανταστικό σενάριο και γραφικά που δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα,ενώ ο χειρισμός μου φάνηκε λίγο ασυνήθιστος αρχικά αλλά στην συνέχεια μου άρεσε.Το 4 πάλι δεν το θεωρώ Broken Sword.Η ατμόσφαιρα δεν είχε καμμία επαφή με την σειρά,ήταν πολύ πιο αληθοφανής και παρότι μερικοί γρίφοι ήταν πάρα πολύ έξυπνοι,το σενάριο εντούτοις δεν έλεγε και πολλά,ενώ το τέλος του ήταν το ελάχιστο άθλιο.
Το BASS μου άρεσε αλλά πάνε 6+ χρονάκια που το έπαιξα και το τερμάτισα και το έχω ψιλοξεχάσει.Το Lure Of The Temptress το είχα παίξει αλλά δεν μου είχε κάνει κλικ και το παράτησα.

Το Broken Sword DC παρότι κάτι πήγε να κάνει στην αρχή,θεωρώ πως δεν τα κατάφερε στο να μας δώσει μια άλλη προοπτική(αυτή της Nico),ήταν πολύ off για μένα,δεν το είχαν συνδέσει σωστά με το υπόλοιπο παιχνίδι.Οι νέοι γρίφοι είχα πλακίτσα αλλά περίμενα πολύ περισσότερα από το DC,πχ σκέψεις της Nico την ώρα που έπαιζες ως George,περισσότεροι διάλογοι στο υπάρχον παιχνίδι...
Το χειρότερο όμως ήταν ότι το έπαιξα στο Wii και αντί να ηχογραφήσουν όλους τους διαλόγους από την αρχή,είχες μία εναλλαγή συνεχώς,δηλαδή εκεί που άκουγες φωνή ποιότητας 1996,ξαφνικά άκουγες τους νέους διάλογους με πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου και εκνευριζόσουν!!!

Broken Sword 5 δεν βλέπω στον ορίζοντα τουλάχιστον μέχρι τώρα.Επειδή συχνάζω αρκετά στα official forums νομίζω πως το επόμενο game θα είναι το BASS 2.

More
02 Νοε 2009 21:30 #26005 by Elessar
Replied by Elessar on topic Revolution Software
Εγώ αρχίζω και πιστεύω πάντως πως η εταιρεία ίσως βρίσκεται σε μία αδράνεια. Ειδικά το BaSS 2 που αναφέρεις έχει ανακοινωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι από δαύτο.
Μακάρι πάντως να μην το διαλύσουν το μαγαζί αν και κυκλοφορίες του στυλ Broken Sword DC μου μοιάζουν αν μη τι άλλο αρπαχτές, ως ένα βαθμό τουλάχιστον.

Μιας και συχνάζεις και στα official forums, ποιο είναι το κλίμα που κυριαρχεί στους fans; Έχουν καμιά ελπίδα από την εταιρεία ή απλά αναπολούν περασμένα μεγαλεία;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
03 Νοε 2009 13:16 #26012 by odnorf
Replied by odnorf on topic Revolution Software
Έχω την εντύπωση ότι η revolution πάντα έτσι λειτουργούσε. Έβγαζε πολύ σπάνια ένα παιχνίδι και στο ενδιάμεσο διάστημα ήταν σε standby mode χωρίς να λειτουργεί με μεγάλο αριθμό προσωπικού.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
03 Νοε 2009 17:25 #26014 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Revolution Software
Πολλές ελπίδες και ο κεντρικός προγραμματιστής που ήταν σε όλα τα παιχνίδια μπαίνει καθημερινά και ανοίγει κουβέντες με τους fans,πετάει hints ;)
Τώρα που το θυμήθηκα έχει βγάλει και το In Cold Blood που ήταν επίσης εξαιρετικό παιχνίδι(3rd person action όμως ).

More
28 Αυγ 2010 22:16 #28288 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Revolution Software
Είπα να...ξεσκονίσω ένα παλιό θέμα αλλά όλα γίνονται για καλό σκοπό... :D
Το Broken Sword Director's Cut βγαίνει για PC. Δεν ξέρω αν θα βγει σε retail μορφή, αλλά σίγουρα για κατέβασμα από ψηφιακές υπηρεσίες όπως το steam.

www.gog.com/en/forum/general/bro ... ut_now/_/1

More
31 Δεκ 2010 17:58 #30330 by jhetfield21
Replied by jhetfield21 on topic Re: Revolution Software
Παιδες γεια σας,
χρονια πολλα και καλες γιορτες!!
Καταρχην η Revolution θεωρειται μεγαλη γιατι αν και λιγα παιχνιδια ,εχει βγαλει 2-3 τα οποια ο adventure κοσμος εχει σε υποληψη.
Δευτερον δεν ειναι μεγαλη εταιρεια γενικα.Απο οταν βγηκε το BS3 αρκετος κωδικας για τα παιχνιδια της ειναι απο outsourcing,για οσους δεν ξερουν τον ορο η εταιρεια προσλαμβανει καποια εταιρεια που αναλαμβανει να γραψει καποιο ποσοστο κωδικα χωρις αυτη η εταιρεια να εχει σχεση με την Revolution.Ακομα δεν εχουν στουντιο σαν πχ.Ubisoft Blizzard κτλ που καθε στουντιο αναλαμβανει απο μονο του την αναπτυξη ενος τιτλου.
Τωρα με τα remake των Broken Sword 1 και 2 προσπαθει να μαζεψει καποιο εισοδημα για να βγαλει 2 νεα.Απο ανακοινωση του Charles Cecil που ειναι το κυριαρχο προσωπο της εταιρειας δουλευουν πανω σε ενα Broken Sword παιχνιδι και ενα non-Broken Sword.Ακομα απο ενα ποστ ενος απτους Moderators και υπαλληλους της εταιρειας στο φορουμ του site τους φαινεται οτι το Broken Sword 5 θελουν να το βγαλουν σε 2D γραφικα (επιτελους εισακουστηκαμε:D).

Αυτα απο μενα

More
02 Ιαν 2011 23:29 #30336 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Revolution Software
Καλή χρονιά κι από εμένα και χρόνια πολλά!

Τώρα στις γιορτές έπαιξα το DC το οποίο κατέβασα με μόνο 3? -αν θυμάμαι καλά- από το GOG.com και το καταευχαριστήθηκα! Το εκτίμησα πιο πολύ απ'ότι την πρώτη φορά που το έπαιξα (και είχα τα μισά χρόνια απ'ότι έχω τώρα, κλάψ! ) Όχι πως δεν το θεωρούσα πάντα ένα από τα καλύτερα adventures, αλλά χρόνια μετά κι έχοντας ασχοληθεί με την ιστορία των Ναϊτών στο ενδιαμέσο κατανόησα καλύτερα το σενάριο κι εκτιμησα περισσότερο την ηχητική του επένδυση. Μου άρεσαν τα σχόλια του δημιουργού του στο τέλος καθώς και το extra background της Νιco. Ακόμα έχει μια graphic novel την οποία δεν έχω δει ακόμη σε μορφή pdf. Για εμένα σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αυτή την κυκλοφορία αρπαχτή. Ευκαιρία να παίξουν πάλι οι παλιοί το παιχνίδι με extra κίνητρο το επιπλέον υλικό και οι νέοι σε ηλικία να δουν ένα από τα παιχνίδια σταθμούς μιας ωραίας εποχής των adventures σε σύγχρονες πλατφόρμες χωρίς τεχνικά προβλήματα συμβατότητας. Μακάρι να συνδυαστεί με εξοικονόμηση πόρων για την δημιουργία του ΒS5 και να επιστρέψει στις ρίζες της η σειρά.

Tex Murphy is back!

More
02 Ιαν 2011 23:35 #30337 by jhetfield21
Replied by jhetfield21 on topic Re: Revolution Software

ManOfSorrows wrote: Καλή χρονιά κι από εμένα και χρόνια πολλά!

Τώρα στις γιορτές έπαιξα το DC το οποίο κατέβασα με μόνο 3? -αν θυμάμαι καλά- από το GOG.com και το καταευχαριστήθηκα! Το εκτίμησα πιο πολύ απ'ότι την πρώτη φορά που το έπαιξα (και είχα τα μισά χρόνια απ'ότι έχω τώρα, κλάψ! ) Όχι πως δεν το θεωρούσα πάντα ένα από τα καλύτερα adventures, αλλά χρόνια μετά κι έχοντας ασχοληθεί με την ιστορία των Ναϊτών στο ενδιαμέσο κατανόησα καλύτερα το σενάριο κι εκτιμησα περισσότερο την ηχητική του επένδυση. Μου άρεσαν τα σχόλια του δημιουργού του στο τέλος καθώς και το extra background της Νιco. Ακόμα έχει μια graphic novel την οποία δεν έχω δει ακόμη σε μορφή pdf. Για εμένα σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αυτή την κυκλοφορία αρπαχτή. Ευκαιρία να παίξουν πάλι οι παλιοί το παιχνίδι με extra κίνητρο το επιπλέον υλικό και οι νέοι σε ηλικία να δουν ένα από τα παιχνίδια σταθμούς μιας ωραίας εποχής των adventures σε σύγχρονες πλατφόρμες χωρίς τεχνικά προβλήματα συμβατότητας. Μακάρι να συνδυαστεί με εξοικονόμηση πόρων για την δημιουργία του ΒS5 και να επιστρέψει στις ρίζες της η σειρά.

Και γω εκατσα να δω την ιστορια των Ναιτων και ποσα απο αυτα που λεει στο παιχνιδι ειναι αληθεια αν και εγω το εκανα οσο το επαιζα(πρεπει να το χω παιξει γυρω στις 8-9 φορες).Να πω την αληθεια θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο με το DC γιατι φαινονται σε μερικα σημεια οτι εχουν καινουργια κομματια και σε μερικα οτι εχουν παρει αυτουσια απτο παλιο.Αλλα τους συγχωρω αν ειναι να κανουν οπως ειπες κινηση για να επιστρεψει η σειρα με το 5 στις ριζες της(2D).

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Ιαν 2011 10:46 #30340 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Revolution Software
H Revolution,πράγματι έχει βγάλει ελάχιστα παιχνίδια. Είναι όμως ένα κι ένα όλα. Αν έχει βγάλει π.χ. 8 παιχνίδια είναι σαν να έχει βγάλει 80. Για τέτοια δύναμη σφραγίδας στην ιστορία του adventure gaming μιλάμε!