Revolution Software

More
04 Ιαν 2011 21:51 #30351 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Revolution Software

tsampikos wrote: H Revolution,πράγματι έχει βγάλει ελάχιστα παιχνίδια. Είναι όμως ένα κι ένα όλα. Αν έχει βγάλει π.χ. 8 παιχνίδια είναι σαν να έχει βγάλει 80. Για τέτοια δύναμη σφραγίδας στην ιστορία του adventure gaming μιλάμε!

υπερβολικό σε βρίσκω...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Ιαν 2011 02:17 #30352 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Revolution Software
Όχι σφραγίδα δεν το λες με τίποτα...

More
05 Ιαν 2011 10:11 #30354 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Revolution Software
Θα συμφωνήσω κι εγώ με WickedMan και Τάσο. Καλούτσικα παιχνίδια μέχρι μια χρονική στιγμή και μέχρις εκεί. Αυτά που ανακοινώνονται είναι ενθαρρυντικά βεβαίως, αλλά μένει να αποδειχθούν.

Όσο για την οικονομική υποστήριξη που χρειάζεται η εταιρεία προκειμένου να προβεί σε υλοποίηση αυτών των σχεδίων, θα πω μόνο πως ότι ήταν να πληρώσω στην εν λόγω εταιρεία το πλήρωσα. Ας φτιάξει νέο παιχνίδι και ξαναβλέπουμε. Πλάκα έχουν όλοι αυτοί που σερβίρουν ξαναζεσταμένο προχθεσινό κριθαράκι, προκειμένου ν' αγοράσουν ζαρκάδι, να μας το κάνουν στιφάδο σε 4 - 5 χρόνια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
05 Ιαν 2011 10:19 #30355 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Revolution Software
Aπό τη στιγμή που μέχρι και ο Τσουρινάκης τους εξυμνεί δεν υπάρχει αμφιβολία. Κακά τα ψέμματα, τα Broken Sword αλλά και παιχνίδια όπως τα Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress έχουν αφήσει όχι απλά το στίγμα τους, αλλά τη στάμπα τους στην ιστορία των Adventures.

More
05 Ιαν 2011 11:19 #30356 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Re: Revolution Software
Τα παραλές νομίζω. Το Lure of Temptress είναι μέτριο. Το Beneath a Steel Sky είναι αρκετά καλό. Το μόνο άριστο παιχνίδι που έχουν βγάλει είναι το Broken Sword 1. Το Broken Sword 2 ήτανε μεν καλό(για μένα επειδή μεγάλωσα με αυτό μάλιστα κορυφαίο) αλλά είχε φοβερά μειονεκτήματα που δεν μπορείς να παραλήψεις, όπως οι πανεύκολοι γρίφοι του, το πρόχειρο σενάριο και η πολύ μικρή διάρκεια του (παίζει να θέλει κανα 2ωράκι για έναν γνώστη του παιχνιδιού και κανα 6ωρο για αυτόν που το πρωτοξεκινάει).
Το 3 είχε κάπως καλύτερους γρίφους, αν και αρκετοί είχανε να κάνουν με τα καταρραμένα κιβώτια! Σεναριακά παρότι είχα την εντύπωση ότι έφτανε το 1, σε πρόσφατο playthrough είδα ότι δεν έχει αυτό το μυστήριο και το άγνωστο που σου προσδίδει το 1ο παιχνίδι. Γενικότερα είναι καλύτερο του 2 μπορεί να πει κανείς, ο χειρισμός του ήτανε μια χαρά για μένα, απλώς είχε θέμα με τις εναλλαγές της κάμερας και πως σε μπέρδευε στην κίνηση.
Το 4 είχε πολύ καλούς γρίφους, αλλά ήτανε απλώς ένα αρκετά καλό adventure για μένα. Ήτανε δεν για τα γούστα μου, καθώς είχε ψηθεί να παίξω Broken Sword και όχι Indiana Jones! Και δυστυχώς, ενώ ξεκίναγε πάρα πολύ καλά και όσο πήγαινε όλο και πιο ενδιαφέρον γινόταν, η ποιότητα έπεφτε δραματικά από τα 3/4 του παιχνιδιού και μετά, όπου και είχαμε την εισαγωγή της Nico. Εντάξει το τέλος του ήτανε επιεικώς απαράδεκτο.

Γενικά μου αρέσουν όλα τα Broken Sword και μπορώ να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου σειρές, κυρίως λόγω των 2 πρώτων, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί:
α) Ήτανε τα πρώτα adventures που έπαιξα (το 2 συγκεκριμένα)
β) Είναι σχετικά εύκολη σειρά (με εξαίρεση μερικούς γρίφους στο 1 και στο 4)
γ) Έχει έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα και μερικούς αρκετά γραφικούς

Και όταν λέω αξιαγάπητο εννοώ βεβαίως τον George, του οποίου την φωνή δίνει η Rolf Saxon και κάνει φοβερή δουλειά πραγματικά. Μπορεί κανείς να πει οτι ο Rolf είναι ο George! Η Nico σε κάθε παιχνίδι γίνεται redesign! Anyway, η αγαπημένη μου είναι στο 3.

Αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι: Πώς γίνεται στο BS1 η Nico να είναι τόσο γκομενάρα και στο BS2 να είναι λες και ρίχνει στον George 15-20 χρόνια; xD

More
14 Ιαν 2011 16:48 #30562 by manoshronakis
Replied by manoshronakis on topic Re: Revolution Software
Kαι για εμενα τα παιχνιδια που εχει βγαλει ειναι ολα ενα κι ενα. Ακομα και το rpg (cold blood) ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι. Ta lure of the temptress και beneath a steel sky δεν τα λες ουτε μετρια ουτε καλα πλως παιχνιδι. Καθενα στιγματισε την εποχη του (ειδικα το bass). Αυτα.

More
17 Ιαν 2011 13:33 #30815 by woody
Replied by woody on topic Re: Revolution Software
Και εγω να προσθεσω με την σειρα μου πως θεωρω ΟΛΑ τα Broken Sword απο πολυ καλα μεχρι εξαιρετικα. Ακομα και το 4 που πολλοι απο εδω κραζουν, ειναι κατα πολυ ανωτερο απο ενα μεσο adventure αλλης εταιριας. Καταρχην και μονο η λογικη και εξυπναδα των γριφων της σειρας ειναι αρκετη για να νιωσεις οτι οι ανθρωποι σκεφτονται.. Δεν υποτιμουν την νοημοσυνη μας. Επιπλεον το λεπτο και ιδιαιτερο humor κανει την εταιρια μια απο τις αγαπημενες μου.
Περιμενω ομως κατι καινουριο για να χαρω εκτος απο τις επανεκδοσεις...

More
17 Ιαν 2011 20:18 #30836 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Revolution Software
Όταν λες ότι δεν υποτιμούν την νοημοσύνη μας αναφέρεσαι συγκεκριμένα στα περίφημα "κιβώτια" του BS3; :P
Όχι, όπως είπα και πριν, τη σειρά την έχω σε αρκετή εκτίμηση, αλλά το BS3 για μένα είναι... ας πούμε μια πολύ άτυχη στιγμή (ευγενικά).

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
17 Ιαν 2011 23:10 #30862 by f2bnp
Replied by f2bnp on topic Re: Revolution Software
Ε κανένα Broken Sword με εξαίρεση το 4 δεν είχε καλούς γρίφους. Άντε πες το 1ο είχε μερικούς καλούτσικους, αλλά είχε και αυτόν με την κατσίκα που με είχε για μήνες εκεί. Ευτυχώς ήρθε μια μέρα ο μικρούλης ο ξάδερφος μου και μου κάτα κάποιον διαολεμένο τρόπο του ήρθε αμέσως στο μυαλό τι έπρεπε να κάνουμε... Και ήτανε 6 χρονών παιδάκι και εγώ 11 :lol:

Το 2ο επίσης δεν είχε ιδιαίτερα καλούς γρίφους. Μέτριοι ήτανε προς κακοί μερικοί. Ειδικά ο προ τελευταίος με την Νίκο πρέπει να είναι από τα πιο ανιαρά πράγματα ever. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι γρίφοι του ήτανε διασκεδαστικοί!

Το 3ο επίσης δεν είχε καλούς γρίφους. Τέλος.

Το 4ο είχε πολύ καλούς γρίφους, πολύ χειρότερο σενάριο όμως! Αν είναι δυνατόν!

More
17 Ιαν 2011 23:55 #30865 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Revolution Software

F2bnp wrote: Ε κανένα Broken Sword με εξαίρεση το 4 δεν είχε καλούς γρίφους. Άντε πες το 1ο είχε μερικούς καλούτσικους, αλλά είχε και αυτόν με την κατσίκα που με είχε για μήνες εκεί. Ευτυχώς ήρθε μια μέρα ο μικρούλης ο ξάδερφος μου και μου κάτα κάποιον διαολεμένο τρόπο του ήρθε αμέσως στο μυαλό τι έπρεπε να κάνουμε... Και ήτανε 6 χρονών παιδάκι και εγώ 11 :lol:

Το 2ο επίσης δεν είχε ιδιαίτερα καλούς γρίφους. Μέτριοι ήτανε προς κακοί μερικοί. Ειδικά ο προ τελευταίος με την Νίκο πρέπει να είναι από τα πιο ανιαρά πράγματα ever. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι γρίφοι του ήτανε διασκεδαστικοί!

Το 3ο επίσης δεν είχε καλούς γρίφους. Τέλος.

Το 4ο είχε πολύ καλούς γρίφους, πολύ χειρότερο σενάριο όμως! Αν είναι δυνατόν!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, πραγματικά έχω ακριβώς την ίδια άποψη :) Καλούτσικοι οι γρίφοι του BS αλλά δεν τους λες και κάτι το τρομερό. Τους καλύτερους γρίφους είχα χαλαρά το 4ο, όπως λες, αλλά χαντακωνόταν από το μέτριο σενάριο.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
18 Ιαν 2011 00:28 #30868 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Revolution Software
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τον F2bnp. :D