Byzantine;;;
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
23 Δεκ 2009 10:16 #26298
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Byzantine;;; was created by crocark
Χθες βράδυ έκοβα βόλτες σε adventurosite του εξωτερικού (να πω την αλήθεια μπήκα σε πολλά και δε θυμάμαι σε ποιο ήταν, αλλά με λίγο ψάξιμο το ξαναβρίσκω αν χρειαστεί) και έπεσα σ' αυτόν τον τίτλο. Μου κίνησε την περιέργεια και άνοιξα το thread. Κι εκεί βλέπω έκπληκτος (σχετικά, γιατί με κάτι τέτοια σχεδόν έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε και να μην αντιδρούμε) ένα Γάλλο, αν δεν απατώμαι πάλι, να λέει με λίγα λόγια ότι το θεωρεί χαζομάρα γιατί πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια των γειτόνων μας να διαστρεβλώσουν την ιστορία. Και κάποιος άλλος του έλεγε πως η Πόλη είναι αρχαία πόλη και πως είναι τουρκική. Και μετά κάποιος πάλι ξένος έλεγε πως είχε πάει στα παράλια της ΜΑ διακοπές κι ο ξεναγός τους έδειχνε έναν Ελληνικό ναό και καμάρωνε για την τούρκικη κληρονομιά και ιστορία και πάλι καλά λέει που είχε στην ομάδα έναν Αμερικανό καθηγητή ιστορίας στο πανεπιστήμιο που τους έβαλε τα γυαλιά (είμαι σίγουρος πως ο ξεναγός έκτοτε το διόρθωσε το τροπάρι του ). Δεν μπορούσα να φανταστώ πως και στα adventures υπάρχει προπαγάνδα!
Τέλος πάντων ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται γιατί έψαχνα να βρω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν κατάφερα τίποτε. Βασικά αν το έχει παίξει κανείς να μας πει την υπόθεση και ποιες συγκεκριμένα είναι οι ιστορικές ανακρίβειες. Και βέβαια αν ξέρει κανείς τι παραγωγής είναι το παιχνίδι.
Τέλος πάντων ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται γιατί έψαχνα να βρω περισσότερες λεπτομέρειες και δεν κατάφερα τίποτε. Βασικά αν το έχει παίξει κανείς να μας πει την υπόθεση και ποιες συγκεκριμένα είναι οι ιστορικές ανακρίβειες. Και βέβαια αν ξέρει κανείς τι παραγωγής είναι το παιχνίδι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
23 Δεκ 2009 19:05 #26303
by giovanna
Replied by giovanna on topic Byzantine;;;
Το έχω το παιγνίδι και ονομάζεται BYZANTINE THE BETRAYL. Το παιγνίδι αποτελείται απο 6 CD και σε πληροφορώ ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα. Είναι μια συμπαραγωγή του Discovery Channel και της Interplay. Είναι μια συναρπαστική ιστορία, που έχει εκατοντάδες βίντεο σκηνές και πραγματικά είναι απολαυστικότατο. Εγώ πραγματικά δεν πρόσεξα διαστρέβλωση πουθενά της ιστορίας. Μην ξεχνάς όμως όταν ένα παιγνίδι διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη οι δύο πολιτισμοί συναντιούνται και πολλά πράγματα μπορούν να ειπωθούνε για τους χαμένους πολιτισμούς με τους οποίους ασχολείται το παιγνίδι.
Πιστεύω ότι είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι με ένα υπέροχο τεράστιο καφέ κουτί. Δες φωτογραφία όταν ανεβεί
Πιστεύω ότι είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι με ένα υπέροχο τεράστιο καφέ κουτί. Δες φωτογραφία όταν ανεβεί
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Δεκ 2009 10:26 #26309
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Byzantine;;;
@ Giovanna
Έπρεπε εξαρχής να ρωτήσω εσένα βρε θηρίο, που ήταν αδύνατο να μην το έχεις Δεν το σκέφτηκα!
Γιατί τότε δυο μη - Έλληνες αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπιστούν την ελληνική πλευρά της ιστορίας της Πόλη ο ένας και της Μ.Ασίας ο άλλος; Για το Discovery το διάβασα. Προφανώς η Ιnterplay έφτιαξε τον τίτλο σε σενάριο και παραγωγή του Discovery;
Για το θέμα των πολιτισμών που λες, έχω παντελώς διαφορετική γνώμη. Μιλάμε για το σημείο συνάντησης ουσιαστικά ενός από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς όλων των εποχών με τον απόλυτο απολιτισμό (ακόμη κι οι screenshots από το παιχνίδι το μαρτυρούν - προσοχή, δεν κατηγορώ γι' αυτό το παιχνίδι - που άλλωστε δεν έχω ματαδεί - αλλά δικαιολογώ τον "απολιτισμό").
Edit (προσθήκη)
Για να δεις και μόνη σου κι αν μπορείς να καταλάβεις σε τι ανφέρονται (ο Καναδός κι ο Γάλλος τελικά) κοίτα εδώ:
www.adventureclassicgaming.com/i ... ments/190/
Έπρεπε εξαρχής να ρωτήσω εσένα βρε θηρίο, που ήταν αδύνατο να μην το έχεις Δεν το σκέφτηκα!
Γιατί τότε δυο μη - Έλληνες αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπιστούν την ελληνική πλευρά της ιστορίας της Πόλη ο ένας και της Μ.Ασίας ο άλλος; Για το Discovery το διάβασα. Προφανώς η Ιnterplay έφτιαξε τον τίτλο σε σενάριο και παραγωγή του Discovery;
Για το θέμα των πολιτισμών που λες, έχω παντελώς διαφορετική γνώμη. Μιλάμε για το σημείο συνάντησης ουσιαστικά ενός από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς όλων των εποχών με τον απόλυτο απολιτισμό (ακόμη κι οι screenshots από το παιχνίδι το μαρτυρούν - προσοχή, δεν κατηγορώ γι' αυτό το παιχνίδι - που άλλωστε δεν έχω ματαδεί - αλλά δικαιολογώ τον "απολιτισμό").
Edit (προσθήκη)
Για να δεις και μόνη σου κι αν μπορείς να καταλάβεις σε τι ανφέρονται (ο Καναδός κι ο Γάλλος τελικά) κοίτα εδώ:
www.adventureclassicgaming.com/i ... ments/190/
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ