Adventures για iPhone & iPod
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Και θα ξεκινήσουμε με ένα φρέσκο νέο: ανακοινώθηκε πως σε περίπου ένα μήνα το Broken Sword: Shadows of the Templars - The Director's Cut (έχει ήδη κυκλοφορήσει για ΝDS και Wii) θα βρεθεί και στο App Store από όπου θα μπορούμε να το αγοράσουμε για να το απολαύσουμε έπειτα στο iPhone ή το iPod Touch.
Για να δείτε εικόνες, αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Revolution Software.
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Beneath a Steel Sky: Remastered , το γνωστό adventure μεταφέρθηκε στις συσκευές της Apple και μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με all-time-classic-adventures.
The Secrets of Monkey Island: Special Edition , αν δεν το παίξατε στο PC, "οφείλετε" να το παίξετε στο κινητό σας.
Myst , το adventure με τις μεγαλύτερες πωλήσεις (νομίζω), δε θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει από το App Store.
Return to Mysterious Island , πρόκειται για μια straightforward μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού της Kheops.
Return to Mysterious Island 2 , το σχετικά πρόσφατο παιχνίδι της Kheops τρέχει παράλληλα και στο PC και στο iPhone σας, ενώ μπορείτε να μεταφέρετε και την πρόοδο της δράσης σας από τη μία συσκευή στην άλλη.
CSI: Miami , η γνωστή σειρά adventures απλώνει τα δίχτυα της και στο App Store.
1112 , πρόκειται για σειρά adventure σε επεισόδια η οποία αξιοποιεί άριστα τις δυναντότητες της συσκευής μιας και σχεδιάστηκε ειδικά γι' αυτήν.
Fallen , πρόκειται για για σειρά horror action-adventure σε επεισόδια η οποία επίσης αξιοποιεί άριστα τις δυναντότητες της συσκευής.
Nick Chase: A Detective Story , πρόκειται για ένα εθιστικό adventure-hidden object παιχνίδι σχεδιασμένο για το iPhone.
The Stone of Destiny , άλλο ένα εθιστικό adventure-hidden object παιχνίδι σχεδιασμένο για το iPhone.
Mystique , πρόκειται για για σειρά horror action-adventure σε επεισόδια η οποία καταφέρνει να τρομάξει παρότι εξελίσσεται με τόσο περιορισμένα οπτικά ερεθίσματα όσο η οθόνη ενός iPhone.
Dream Chronicles , δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό... έχω κολλήσει στην πρώτη οθόνη!!
Υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί (ακόμη) μαζί τους για να σας πω οτιδήποτε.
Υπάρχουν επίσης πολλά, εθιστικότατα puzzle ή/και hidden-object games, μερικά εκ των οποίων μάλιστα διαθέτουν εξαιρετικές ιστορίες και σχέδιο. Νομίζω πως κι από αυτά, αρκετά αξίζουν την προσοχή και το χρόνο σας!!
- user_32
- Elite Member
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ: Broken Sword: The Director's Cut for iPhone & iPod
- Visitor
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- Pournelaos
- Moderator
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
ΥΓ: Επί τη ευκαιρία, να σε καλωσορίσω κι εγώ στην παρέα μας.
- Pournelaos
- Moderator
ΥΓ:Ευχαριστώ. (Δε θυμόμουν με τι όνομα γράφτηκα πριν χρόνια :shock:).
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Το αν είναι καλύτερο λόγω speech είναι λίιιγο σχετικό στην προκειμένη. Υπάρχουν στιγμές που η και-καλά-γαλλοπροσφορά τής Niko με κουράζει. "Μου τη δίνει η προφορά της" που λέει κι ο αγαπητός στρουμφ!! Κατά τα άλλα είναι υπέροχο, πάντως.Pournelaos wrote: [...]Στο iphone τώρα διάβασα ότι έχει full speech και είδα ότι είναι 350mb άρα θα είναι καλύτερο.[...]
- Pournelaos
- Moderator
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Αα, ειδικά αν είναι διαφορετικά από το οriginal, θα τα τιμήσω άμεσα.
- zorbas
- Elite Member
- Pournelaos
- Moderator
itunes.apple.com/us/app/bar-oasis/id377345861?mt=8
Δε ξέρω αν θα έχει μεγάλη διάρκεια όμως (για να είναι έτσι φτηνό μάλλον όχι).