Riddle Of The Sphinx
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Ευχαριστώ.
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Real NC wrote: Πήρα το Riddle Of The Sphinx προχθές (από το γνωστό μας περιοδικό που πλέον δεν διαβάζουμε... ). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι ο μόνος που νομίζει πως είναι κάπως άθλιο (το παιχνίδι, όχι το περιοδικό που τώρα είναι έτσι κι αλλιώς άθλιο )
Ευχαριστώ.
Παρακαλώ!
Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι είναι εντελώς χάλια, έχει μερικους εξαιρετικούς γρίφους σε ορισμένα σημεία, αλλά εμένα με χάλασε και με χαλάει ότι για να το ξανατρέξω θα αναγκαστώ να πετάξω έξω ότι QTime έχω και θα πρέπει να βάλω αν θυμάμαι καλά το 3 που ήθελε το παιχνίδι. Ακόμη, σε ορισμένα σημεία θα ήθελε υπότιτλους γιατί όσο και καλά Αγγλικά να ξέρεις ο background θόρυβος σε δυσκολεύει εξαιρετικά. Περιοδικό, ποιό περιοδικό!?
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Mourgos
- Moderator
Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- neo83_gr
- Schattenjäger
- Real NC
- Topic Author
- Banned
Mourgos wrote: Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;
Νομίζω 97% ή 98%. Τελείως αρνητική διαφήμιση για τα advs. Κάποιος άσχετος βλέπει τέτοια βαθμολογία, τρέχει να το πάρει, και λέει στον εαυτό του: "Αν αυτή η πα**ριά πήρε 98%, φαντάζομαι πόσο άθλια θα είναι τα adventures που πήραν μόνο 80 και 90%. Άρα το είδος αυτό είναι βλακεία."
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- CallMeDr
- Moderator
Define normal...
- Mourgos
- Moderator
Το ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση και τελικά σε ξενερώνει.
Real NC wrote:
Mourgos wrote: Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;
Νομίζω 97% ή 98%. Τελείως αρνητική διαφήμιση για τα advs. Κάποιος άσχετος βλέπει τέτοια βαθμολογία, τρέχει να το πάρει, και λέει στον εαυτό του: "Αν αυτή η πα**ριά πήρε 98%, φαντάζομαι πόσο άθλια θα είναι τα adventures που πήραν μόνο 80 και 90%. Άρα το είδος αυτό είναι βλακεία."
Πές τα χρυσόστομε.Κι εγώ αν έπαιζα για πρώτη φορά adventure ,και μου έβγαινε τέτοια πατάτα ,πιθανώς να μην ξαναασχολούμουν με παρόμοια παιχνίδια .Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης .Αν ήταν όλα τα παιχνίδια του είδους το ίδιο "καλά" θα έπρεπε να παίρνουν όλα 50% ,αφού κανένα δεν θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο από τα υπόλοιπα και άρα μέτριο .Το να παίρνει ένα παιχνίδι τέτοιο βαθμό σημαίνει οτί απέχει σημαντικά σε ποιότητα από τα υπόλοιπα του είδους οπότε δίνοντας του τόσο υψηλό βαθμό υποβαθμίζεις αυτομάτως όλα τα adventure .Και να πεις οτί προσέφερε κάτι το διαφορετικό ,κάτι το πρωτοποριακό που θα το έκανε να ξεχωρίζει να το δικαιολογήσω ,αντιθέτως όμως το παιχνίδι ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό ,και καμένο μάλιστα...
Θάψιμο over....προς το παρόν εννοείται
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Elessar
- Team
Κατα τη γνωμη μου το βασικοτερο του προβλημα ειναι το αθλιο Quicktime VR Enviroment που χρησιμοποιει. Θολα γραφικα, σπαστη (και σπαστικη) κινηση, χαλια ομιλιες.
Ειδικα στο φιναλε οπου σου εξηγουν τα παντα, δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ μιας και το speech ειναι σαν να βγαινει απο εκσκαφεα (σε λειτουργια) με παραλληλη συναυλια των Immortal στο ιδιο τετραγωνο!!!!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς