Riddle Of The Sphinx

More
14 Ιουλ 2004 01:23 #1981 by Real NC
Riddle Of The Sphinx was created by Real NC
Πήρα το Riddle Of The Sphinx προχθές (από το γνωστό μας περιοδικό που πλέον δεν διαβάζουμε... :lol:). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι ο μόνος που νομίζει πως είναι κάπως άθλιο (το παιχνίδι, όχι το περιοδικό που τώρα είναι έτσι κι αλλιώς άθλιο :evil:)

Ευχαριστώ.

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
14 Ιουλ 2004 08:58 #1987 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Riddle Of The Sphinx

Real NC wrote: Πήρα το Riddle Of The Sphinx προχθές (από το γνωστό μας περιοδικό που πλέον δεν διαβάζουμε... :lol:). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είμαι ο μόνος που νομίζει πως είναι κάπως άθλιο (το παιχνίδι, όχι το περιοδικό που τώρα είναι έτσι κι αλλιώς άθλιο :evil:)

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ! :P

Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι είναι εντελώς χάλια, έχει μερικους εξαιρετικούς γρίφους σε ορισμένα σημεία, αλλά εμένα με χάλασε και με χαλάει ότι για να το ξανατρέξω θα αναγκαστώ να πετάξω έξω ότι QTime έχω και θα πρέπει να βάλω αν θυμάμαι καλά το 3 που ήθελε το παιχνίδι. Ακόμη, σε ορισμένα σημεία θα ήθελε υπότιτλους γιατί όσο και καλά Αγγλικά να ξέρεις ο background θόρυβος σε δυσκολεύει εξαιρετικά. Περιοδικό, ποιό περιοδικό!? :P

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
15 Ιουλ 2004 00:51 #1990 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic Riddle Of The Sphinx
Aν σε παρηγορεί αυτό,δεν είσαι ο μόνος.Μέχρι και οι θεωρίες περί της προέλευσης των πυραμίδων του Χέοπα που υποτίθεται οτί θα πρόβαλλε ήταν άθλια παρουσιασμένες.Μιας και τις είχα ακούσει/διαβάσει από άλλες πηγές,όταν το είδα απογοητεύτηκα.

Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

More
15 Ιουλ 2004 02:58 #1995 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Riddle Of The Sphinx
τοσο χαλι ειναι?το ειχα παρει και γω αλλα δεν προλαβα να το παιξω και ειναι στο ραφι μαζι με το szhizm και το atl 3.ελεγα να κατσω να το τελειωσω στο καλοκαιρι.ενταξει γραφικα ψιλοαθλια :? αλλα στο αντισκηνο που το επαιξα μου φανηκε αρκετα ψαγμενο και με βαθος.εχει feeling amateur game και ειναι θετικο.νομιζω οτι τοχει κανει ενα ζευγαρι ε?ασυμβατοτητες με qtime δεν ειχα.ΟΤΑΝ το τελειωσω θα σας πω και γνωμη

More
16 Ιουλ 2004 02:55 #1999 by Real NC
Replied by Real NC on topic Riddle Of The Sphinx

Mourgos wrote: Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;

Νομίζω 97% ή 98%. Τελείως αρνητική διαφήμιση για τα advs. Κάποιος άσχετος βλέπει τέτοια βαθμολογία, τρέχει να το πάρει, και λέει στον εαυτό του: "Αν αυτή η πα**ριά πήρε 98%, φαντάζομαι πόσο άθλια θα είναι τα adventures που πήραν μόνο 80 και 90%. Άρα το είδος αυτό είναι βλακεία."

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

More
17 Ιουλ 2004 00:45 #2001 by Atrus
Replied by Atrus on topic Riddle Of The Sphinx
Κι εγώ δεν έχω προλάβει να το παίξω, το έχω στο ράφι δυστυχώς. Έχω ακούσει καλές κριτικές, επίσης ότι είναι αρκετά δύσκολο και για πιο προχωρημένους adventurάδες. Το 2 το έχει παίξει κανείς να μας πει???

Viva la Revolucion!

More
17 Ιουλ 2004 01:26 #2003 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic Riddle Of The Sphinx
Atrus k egw pou to epaiksa ti katalava h dolia? Stin arxi to paixnidaki sou dinei tin entipwsi oti 8a einai kalo paizeis paizeis paizeis lineis 4-5 omorfous grifous k meta ksenerwneis...Ase na min milisw gia to telos..AISXOS:P Tosos kopos gia to tpt :cry:

Define normal...

More
18 Ιουλ 2004 01:04 #2017 by Mourgos
Replied by Mourgos on topic Riddle Of The Sphinx
Ακριβώς έτσι δυστυχώς...
Το ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση και τελικά σε ξενερώνει.

Real NC wrote:

Mourgos wrote: Και μιας και δεν θυμάμαι τώρα,τι βαθμολογία είπαμε οτί είχε πάρει;

Νομίζω 97% ή 98%. Τελείως αρνητική διαφήμιση για τα advs. Κάποιος άσχετος βλέπει τέτοια βαθμολογία, τρέχει να το πάρει, και λέει στον εαυτό του: "Αν αυτή η πα**ριά πήρε 98%, φαντάζομαι πόσο άθλια θα είναι τα adventures που πήραν μόνο 80 και 90%. Άρα το είδος αυτό είναι βλακεία."

Πές τα χρυσόστομε.Κι εγώ αν έπαιζα για πρώτη φορά adventure ,και μου έβγαινε τέτοια πατάτα ,πιθανώς να μην ξαναασχολούμουν με παρόμοια παιχνίδια .Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης .Αν ήταν όλα τα παιχνίδια του είδους το ίδιο "καλά" θα έπρεπε να παίρνουν όλα 50% ,αφού κανένα δεν θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο από τα υπόλοιπα και άρα μέτριο .Το να παίρνει ένα παιχνίδι τέτοιο βαθμό σημαίνει οτί απέχει σημαντικά σε ποιότητα από τα υπόλοιπα του είδους οπότε δίνοντας του τόσο υψηλό βαθμό υποβαθμίζεις αυτομάτως όλα τα adventure .Και να πεις οτί προσέφερε κάτι το διαφορετικό ,κάτι το πρωτοποριακό που θα το έκανε να ξεχωρίζει να το δικαιολογήσω ,αντιθέτως όμως το παιχνίδι ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό ,και καμένο μάλιστα...

Θάψιμο over....προς το παρόν εννοείται

Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;

More
19 Ιουλ 2004 15:43 #2031 by Elessar
Replied by Elessar on topic Riddle Of The Sphinx
Προσωπικα το βρηκα τραγικο εκτος και αν σου αρεσουν τα myst clones οποτε ενδεχεται και να το ευχαριστηθεις.
Κατα τη γνωμη μου το βασικοτερο του προβλημα ειναι το αθλιο Quicktime VR Enviroment που χρησιμοποιει. Θολα γραφικα, σπαστη (και σπαστικη) κινηση, χαλια ομιλιες.

Ειδικα στο φιναλε οπου σου εξηγουν τα παντα, δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ μιας και το speech ειναι σαν να βγαινει απο εκσκαφεα (σε λειτουργια) με παραλληλη συναυλια των Immortal στο ιδιο τετραγωνο!!!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς