Buy Exile?
- neo83_gr
- Topic Author
- Schattenjäger
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Σαν puzzles είχε μερικά που το μυαλό σου "κλείδωνε" με την μια στην λύση του και κάποια άλλα που αν δεν είχες προσέξει κάποια λεπτομέρια παιδευόσουν αρκετα (τα walktrough απο τέτοια παιχνίδια τα αγάπησα). Είναι μέτριο προς δύσκολο απο πλευράς επιπέδου δυσκολίας (καλά όχι και για συνταξιούχους, όπως το Myst ).
15Ε είναι καλή τιμή αν σκεφθείς πως παίρνεις ένα κομμάτι της ιστορίας του Myst (Μου είχε κοστίσει 32Ε). Τον κακό τον παίζει αν θυμάμαι καλά (με πολλές επιφυλάξεις) ο Brud Duriff (ο Peiter(Mentat των Harkonnen) στο οriginal Dune του Lynch(?), και γενικά παίζει ρόλους ψυχωτικών, ακόμη και στην "πατάτα" Εξορκιστή ΙΙΙ είχε παίξει καλά τον ρόλο του), η ιδιόρυθμων χαρακτήρων.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σε προτρέψω ή να σε αποτρέψω. Myst?
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Mourgos
- Moderator
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Atrus
- Spammer
Mourgos wrote: ...εδώ ο Atrus ή κανένας άλλος φανατικός του Μyst θα είχε πιο αντικειμενική άποψη να σου πει.
(Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι παίρνω και όρκο για την αντικειμενικότητα μου πάνω στα Myst!!! )
Viva la Revolucion!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Atrus wrote: Τι λες τώρα?? Το συζητάς?!?! ΠΑΡΤΟ ΤΩΡΑ!!! Είναι εξαιρετικό, και είναι MYST! Σου μιλάει κάποιος που έσκασε 50 ευρώ κάποτε για να πάρει την collector's edition!
Mourgos wrote: ...εδώ ο Atrus ή κανένας άλλος φανατικός του Μyst θα είχε πιο αντικειμενική άποψη να σου πει.
(Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι παίρνω και όρκο για την αντικειμενικότητα μου πάνω στα Myst!!! )
Χεχε! Βασικά βλέπω πως όλοι μας εδώ μέσα απο αντικειμενικότητα σκίζουμε! (Μήπως εγώ είμαι καλύτερος)
Πάντως, ούτως ή άλλως είναι myst, ότι και να γίνει όλα τα myst έχουν ένα σενάριο ήρεμο, μελαγχολικό, που το προχωράς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, απο μόνος σου και δεν σε σέρνει όπου θέλει εκείνο.
- Atrus
- Spammer
- Mourgos
- Moderator
(Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι παίρνω και όρκο για την αντικειμενικότητα μου πάνω στα Myst!!! Wink )
Εννοούσα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς .
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Mortal
- Adventure's Advocate
Atrus wrote: Mortal, you are the man...
Thanks! Παίζω τα πάντα, (παμφάγος κατά αυτήν την άποψη) αλλά το καλό να λέγεται!
Άντε ειδικέ έμπαινε, (γιατί η δική μου μνήμη έχει πάει περίπατο), άρχισε να παραθέτεις τα επιχειρήματα με την Mystική γλώσσα μήπως και τραβήξουμε κανέναν ακόμη στην χώρα των travelling books και στα θαύματα της.
- Atrus
- Spammer
Mourgos wrote: Εννοούσα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς .
Σε σχέση με τα άλλα Myst, το κατατάσσω λίγο πιο κάτω από το Riven. Είναι ο τελευταίος άξιος μέχρι στιγμής απόγονος του Myst (το URU για μένα είναι το μαύρο πρόβατο). Ευελπιστώ βέβαια σε ένα αποθεωτικό Myst: Revelations!!
Mortal wrote: Άντε ειδικέ έμπαινε, (γιατί η δική μου μνήμη έχει πάει περίπατο), άρχισε να παραθέτεις τα επιχειρήματα με την Mystική γλώσσα μήπως και τραβήξουμε κανέναν ακόμη στην χώρα των travelling books και στα θαύματα της.
gorvehn...
Viva la Revolucion!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Atrus wrote:
gorvehn...
kehn chehveht.
- neo83_gr
- Topic Author
- Schattenjäger