Black Mirror 3
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Ναι καλά διαβάσετε, εγώ ακόμα εν τω μεταξύ να τελειώσω το 2...
Δείτε τις πρώτες φώτο εδω: www.gameboomers.com/Pressrelease ... irror3.htm
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- giovanna
- Adventure's Advocate
- christos
- Elite Member
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Elessar
- Team
Οπότε αν το καλοσκεφτούμε, η ανακοίνωση του ΒΜ3 δεν είναι και τόσο κοντά στην κυκλοφορία του ΒΜ2, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία το 2009.
- crocark
- Adventure's Advocate
Εμένα πλέον δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι φτιάξαν τα παιχνίδια μαζί ή καλύτερα φτιάξαν ένα παιχνίδι και το σπάσαν σε δύο που θα κυκλοφορήσουν με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Κι έτσι αντί να πουλήσουν ένα μεγάλο, χορταστικό παιχνίδι για 30?, πουλάνε 2 μικρότερα στην τιμή των 60?. Μαρκετίστικες μαγκιές.
Άσε που μετά κανένα χρόνο με την ιδια δουλειά θα μπορούν να πουλήσουν κατευθείαν τη BlackMirror trilogy (2 παιχνίδια = τριλογία).
Κι έχουν και τον περισσότερο κόσμο να λέει μετά: είδατε το παράδειγμα του BlackMirror; Είπαν οι άνθρωποι to be continued και το κάναν πράξη σ' ένα χρόνο. Όχι σαν το AVS και το Runaway. Κι έτσι βγαίνουν και μάγκες από πάνω.
Τέλος πάντων. Εμένα μου αρκεί να μου δώσουν ένα εξίσου καλό παιχνίδι όπως τα προηγούμενα και να βάλουν επιτέλους ένα αξιόλογο τέλος στη σειρά - γιατί σίγουρα θα μιλάμε για τέλος ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Όπως και να έχει πάντως - είναι λίγο αρνητικό για μένα να έχουν εξαρχής σχέδιο για δύο τίτλους, σύνολο δηλαδή 60?. Τι να πούμε όμως και για το Starcraft 2 που είναι ένα παιχνίδι 'σπασμένο' στα τρία και το κάθε ένα κάνει 55?;
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
Κι αν επιλέξεις τον τίτλο έχει και έναν πρόλογο για το τι θα δούμε στο παιχνίδι. Όντως πρόκειται για τη συνέχεια του 2 ακριβώς από εκεί που αφήσαμε την ιστορία. Φαίνεται ενδιαφέρον και θυμίζει λίγο στην εισαγωγή το Runaway 3 (δεν ξέρω τι έγινε, ποιος το έκανε, γιατί κλπ. οπότε πέφτει το ανάλογο μπαγλάρωμα).
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Με αυτήν την έννοια, πιστεύω πως το ΒΜ3 θα είναι ένα πραγματικό adventure τρόμου με την έννοια ότι ξεκάθαρα πια ξεκινάμε κατευθείαν από τα βαθιά.
Ίδωμεν...
- manos426f
- Futuristic Fedora
Όχι ότι τώρα δεν έχω πάμπολλες διαφωνίες με την εμφάνιση του μηνύματος αυτού και το όλο τέλος του BM2,αλλά αν δούμε την αγγλική έκδοση στις αρχές έστω του 2011 (μια και πολύ σωστά αναφέρθηκε η πιθανότητα η γερμανική έκδοση και πάλι να προηγηθεί χρονικά της αγγλικής),μετριάζεται σίγουρα η όλη αυτή ατυχής έμπνευση εκ μέρους των δημιουργών του παιχνιδιού και σε κάποιο βαθμό "σώνεται η παρτίδα"...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όσο για την υπόθεσή του, σύμφωνα με το Adventure Gamers , θα δούμε τα εξής όμορφα:
Picking up after the troubling events of the second game and promising to link back to to the storyline of the original, Black Mirror III: The Final Chapter opens with Darren Michaels caught seemingly red-handed at the scene of a blazing fire at the Black Mirror Castle. Worse, he's been targeted as the suspect for murder. Thrown in jail and given psychological counselling, Darren can't recall the events of the night. Instead, he begins having disturbing, violent visions, and when a mysterious benefactor posts his bail, he must set out to discover what "dark force lies behind the tangled web of riddles, mysterious secrets and entwined relationships".
Nothing happens unless first a dream...