Black Mirror 3

• Tasos
  • Tasos's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
16 Ιουν 2010 21:36 #27885 by Tasos
Black Mirror 3 was created by Tasos
Ακούγεται απίστευτο αλλά η Dtp ανακοίνωσε πως το Black Mirror 3 θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου 2010!!!!
Ναι καλά διαβάσετε, εγώ ακόμα εν τω μεταξύ να τελειώσω το 2...
Δείτε τις πρώτες φώτο εδω: www.gameboomers.com/Pressrelease ... irror3.htm

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Ιουν 2010 23:08 #27886 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Black Mirror 3
Καλά απίστευτο, ανεβάζω νέο στο site!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
17 Ιουν 2010 00:08 #27888 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Black Mirror 3
Ε? Ποιος ήρθε? Μα καλά πότε θα προλάβουν? Εν τω μεταξύ το 2 είναι πολύ καλόοοο...

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
17 Ιουν 2010 00:53 #27891 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Black Mirror 3
Τέλειο!!!! Μόλις τελείωσα το 2 και είμαι τόσο μα τόσο ευτυχισμένη που έπαιξα μια τέτοια παιγνιδάρα :wink:

More
17 Ιουν 2010 01:02 #27892 by christos
Replied by christos on topic Re: Black Mirror 3
Ευελπιστώ ότι το 3 δεν θα έχει ευκολότατους γρίφους και θα είναι ισάξιο ποιοτικά με το 2. Αυτή η σύντομη κυκλοφορία με ανησυχεί λίγο αλλά βλέπουμε.

More
17 Ιουν 2010 09:27 #27896 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Black Mirror 3
Αν κατάλαβα καλά από τις φωτό, αυτός με τη γυρισμένη πλάτη είναι ο πρωταγωνιστής του 2, σωστά;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
17 Ιουν 2010 09:46 #27897 by outcry
Replied by outcry on topic Re: Black Mirror 3
Από την ανακοίνωση μέχρι την επίσημη κυκλοφορία έχουμε δρόμο ακόμα.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
17 Ιουν 2010 10:21 #27898 by Elessar
To κακό είναι πως μάλλον και πάλι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πρώτα στην γερμανική γλώσσα και - αργότερα - στα αγγλικά.
Οπότε αν το καλοσκεφτούμε, η ανακοίνωση του ΒΜ3 δεν είναι και τόσο κοντά στην κυκλοφορία του ΒΜ2, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην Γερμανία το 2009.

More
17 Ιουν 2010 10:53 #27899 by crocark
Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά όπως και να 'χει είναι σύντομα. Ειδικά αν σκεφτούμε πως περάσαν 5 χρόνια από το 1 στο 2. Ίσως κολλάει καλύτερα πλέον το "to be continued..."

Εμένα πλέον δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι φτιάξαν τα παιχνίδια μαζί ή καλύτερα φτιάξαν ένα παιχνίδι και το σπάσαν σε δύο που θα κυκλοφορήσουν με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Κι έτσι αντί να πουλήσουν ένα μεγάλο, χορταστικό παιχνίδι για 30?, πουλάνε 2 μικρότερα στην τιμή των 60?. Μαρκετίστικες μαγκιές.

Άσε που μετά κανένα χρόνο με την ιδια δουλειά θα μπορούν να πουλήσουν κατευθείαν τη BlackMirror trilogy (2 παιχνίδια = τριλογία).

Κι έχουν και τον περισσότερο κόσμο να λέει μετά: είδατε το παράδειγμα του BlackMirror; Είπαν οι άνθρωποι to be continued και το κάναν πράξη σ' ένα χρόνο. Όχι σαν το AVS και το Runaway. Κι έτσι βγαίνουν και μάγκες από πάνω.

Τέλος πάντων. Εμένα μου αρκεί να μου δώσουν ένα εξίσου καλό παιχνίδι όπως τα προηγούμενα και να βάλουν επιτέλους ένα αξιόλογο τέλος στη σειρά - γιατί σίγουρα θα μιλάμε για τέλος ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
17 Ιουν 2010 11:11 #27901 by Elessar
Σίγουρα τα είχαν ετοιμάσει και τα δύο μαζί, αν δεις και τα screenshots από το Gameboomers θα δεις ότι είναι σχεδόν ολοκληρωμένα. Δεν ξέρω πάντως αν τους έπαιρνε να κυκλοφορήσουν και τα δύο σε ένα παιχνίδι - το BM2 ήταν ήδη πολύ μεγάλο σε μέγεθος.

Όπως και να έχει πάντως - είναι λίγο αρνητικό για μένα να έχουν εξαρχής σχέδιο για δύο τίτλους, σύνολο δηλαδή 60?. Τι να πούμε όμως και για το Starcraft 2 που είναι ένα παιχνίδι 'σπασμένο' στα τρία και το κάθε ένα κάνει 55?;

More
17 Ιουν 2010 11:26 #27902 by crocark
Εντάξει, μη συγκρίνουμε το starcraft με το blackmirror. Μάλλον μιλάμε για τελείως διαφορετικά μεγέθη από όλες τις απόψεις, κυρίως όμως από αυτήν του κοινού. Για το μέγεθος του ΒΜ2 συμφωνώ. Μπορεί να έχω δώσει μέχρι τώρα την εντύπωση πως είναι μικρής διάρκειας, αλλά γενικά πιστεύω πως έιχε πολύ περιεχόμενο. Εν τω μεταξύ, διαβάζω και στη σελίδα που κάνεις link στα νέα της κεντρικής σελίδας για την έτοιμη μηχανή από το Νο2 κι είμαι 100% σίγουρος. Ίσως δε, υπάρχει κι η πιθανότητα να κυκλοφορήσει μαζί ή γρήγορα σχετικά και η αγγλική έκδοση.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Ιουν 2010 19:06 #27913 by crocark
Καλά μερικοί - μερικοί δεν παίζονται. Μαντέψτε τι έχει αυτήν τη στιγμή πρώτο το play στη σελίδα με τα adventures.

Κι αν επιλέξεις τον τίτλο έχει και έναν πρόλογο για το τι θα δούμε στο παιχνίδι. Όντως πρόκειται για τη συνέχεια του 2 ακριβώς από εκεί που αφήσαμε την ιστορία. Φαίνεται ενδιαφέρον και θυμίζει λίγο στην εισαγωγή το Runaway 3 (δεν ξέρω τι έγινε, ποιος το έκανε, γιατί κλπ. οπότε πέφτει το ανάλογο μπαγλάρωμα).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Ιουν 2010 19:37 #27914 by Elessar
Τι να πω...Ακολουθούν spoilers για το Black Mirror 2.

Warning: Spoiler!

Ίδωμεν...

More
20 Ιουν 2010 17:06 #27915 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Black Mirror 3
Χα,χα,χα,τελικά οι κύριοι της Cranberry καταφέρανε να με "εκθέσουν" στο review που έκανα για το BM2,αναφερόμενος σ' αυτό το "to be continued" μήνυμα και στο ενδεχόμενο διάστημα που θα χρειαζόταν για να δούμε το BM3! :D

Όχι ότι τώρα δεν έχω πάμπολλες διαφωνίες με την εμφάνιση του μηνύματος αυτού και το όλο τέλος του BM2,αλλά αν δούμε την αγγλική έκδοση στις αρχές έστω του 2011 (μια και πολύ σωστά αναφέρθηκε η πιθανότητα η γερμανική έκδοση και πάλι να προηγηθεί χρονικά της αγγλικής),μετριάζεται σίγουρα η όλη αυτή ατυχής έμπνευση εκ μέρους των δημιουργών του παιχνιδιού και σε κάποιο βαθμό "σώνεται η παρτίδα"... :)

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
30 Σεπ 2010 23:24 #28658 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Black Mirror 3
Τελικά, το ΒΜ3 ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2011 στην Αγγλία (άρα μιλάμε σίγουρα για την αγγλική έκδοση). Ακριβής ημερομηνία δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη, αλλά (κατά πώς λένε) θα είναι εντός του πρώτου τριμήνου. Εξαιρετικά σύντομα...

Όσο για την υπόθεσή του, σύμφωνα με το Adventure Gamers , θα δούμε τα εξής όμορφα:
Picking up after the troubling events of the second game and promising to link back to to the storyline of the original, Black Mirror III: The Final Chapter opens with Darren Michaels caught seemingly red-handed at the scene of a blazing fire at the Black Mirror Castle. Worse, he's been targeted as the suspect for murder. Thrown in jail and given psychological counselling, Darren can't recall the events of the night. Instead, he begins having disturbing, violent visions, and when a mysterious benefactor posts his bail, he must set out to discover what "dark force lies behind the tangled web of riddles, mysterious secrets and entwined relationships".

Nothing happens unless first a dream...