The Longest Journey 3 ή Dreamfall 2, any news??
- Topic Author
- Visitor
Ξέρει κανείς τπτ??
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Praetorian
- Walker Survivor
Ο Ragnar T?rnquist ασχολείται τώρα με το νέο τίτλο της Funcom που είναι ένα MMORPG (The Secret World), και κατά τη γνώμη μου αυτό σημαίνει ότι θα αργήσει πολύ να πιάσει πάλι το TLJ/Dreamfall.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Elessar
- Team
Προσωπική γνώμη, δεν νομίζω να βγουν ποτέ.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: Προσωπική γνώμη, δεν νομίζω να βγουν ποτέ.
Συμφωνώ απολύτως.
Συγχωρέστε μου το ύφος, αλλά όταν ακούω Tornquist ψιλοτρελαίνομαι. Βλέπετε δεν ισχύει μόνο το: από μεγάλα μίση προκύπτουν μεγάλοι έρωτες. Ισχύει κι αντίστροφα. Κι ήδη έχω γράψει πολλές φορές πως για μένα το TLJ είναι στην απόλυτη κορυφή. Γι' αυτό και ίσως νιώθω "προδωμένος" πρώτα με το Dreamfall, μετά με την ανακοίνωση για τα dreamfall chapters και τέλος με την παντελή του απουσία. Και στην τελική μόνο σαν κοροιδία μπορεί να εκληφθεί το αίτημα περί followers. Γιατί ρε φίλε; Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις πως περιμέναμε τη συνέχεια πως και πως; Τι δεν κατάλαβες από τις πωλήσεις που έκαναν τα παιχνίδια σου, από τη συμπερίληψη τους σε διάφορα tops, από τα reviews που βγήκαν κατά καιρούς και από τον καταιγισμό από ερωτήσεις "οπαδών" σου σε διάφορα sites (φυσικά κι αυτά των ίδιων των παιχνιδιών σου) για το πότε θα δούμε κάποια συνέχεια; Όλα αυτά δε μετράνε τίποτα; Δηλαδή από το tweeter καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι πότε το κοινό ζητά νέα τους δουλειά; Έχω άδικο μετά από τόσα χρόνια να θεωρώ πως ο κύριος Tornquist μας δουλεύει ψιλό γαζί;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Pournelaos
- Moderator
- odnorf
- Templar Hunter
Μία μικρή επισήμανση. Για τον ίδιο το Dreamfall είναι ξεχωριστό από το TLJ (διαφορετικοί ήρωες στον ίδιο κόσμο) οπότε πιθανά νέα παιχνίδια θα είναι TLJ2 & Dreamfall2. (και όχι TLJ3).
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- crocark
- Adventure's Advocate
DREAMFALL
THE LONGEST JOURNEY
Νομίζω θα ήταν υπεραρκετό να γράφει στο πίσω μέρος του κουτιού: από τους δημιουργούς του TLJ.
Περισσότερο μου ακούγεται σαν εκ των υστέρων "κωλοτούμπα" - ίσως για ν' αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και να μην ακούει και πολλή γκρίνια.
Σε κάθε περίπτωση, αν υποθέσω πως θέλει πράγματι να φτιάξει TLJ2 θα περάσει πάρα πολύς καιρός. Πρέπει να τελειώσει αυτά με τα οποία ασχολείται τώρα και μετά να κάτσει να ξεζουμιστεί για να βγάλει κάτι τόσο δυνατό και μετά να το υλοποιήσει. Δηλαδή κατ' ελάχιστο καμιά δεκαετία. Άραγε εγώ θα παίζω ακόμη adventures στα 40φεύγα μου; Αυτός μετά από τόση αποχή θα μπορεί να ανταπεξέλθει ως δημιουργός; Για μένα θα 'πρεπε να προχωρήσει όσο το πράγμα ήταν ακόμη ζεστό. Γι' αυτό και δεν ελπίζω. Αλλά πάλι, εγώ είμαι γνωστή Κασσάνδρα. Οπότε οι υπόλοιποι μπορείτε να ελπίζετε κανονικά
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Έγραψες πάλι είπες όλα αυτά που εμείς εννοούμε και εάν αυτοί δεν μπορούνε να εννοήσουν τι ενούμε σκασίλα μας.
- Pournelaos
- Moderator
Κάτι τέτοια είδαν κι άλλοι και θυμήθηκαν Syberia 3.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Nagual
- Elite Member
Good luck, agent Calavera. Viva la Revolución.