The Longest Journey 3 ή Dreamfall 2, any news??

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
02 Σεπ 2010 12:09 #28365 by
Υπάρχει κανένα νέο σχετικά με την τρίτη συνέχεια του The Longest Journey??
Ξέρει κανείς τπτ??

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Σεπ 2010 12:30 #28366 by shodan
Μάλλον θα το περιμένουμε και αυτό μαζί με το Syberia 3. Δηλαδή κάποια στιγμή στο μέλλον...

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
02 Σεπ 2010 12:38 #28367 by Praetorian
Από όσο ξέρω υπήρχε ένα σχέδιο να ακολουθήσουν κάποια "επεισόδια" μετά το Dreamfal, γνωστά ως Dreamfall Chapters. Αυτό έχει παγώσει, (δηλαδή δεν έχουμε τίποτα νεότερο).
Ο Ragnar T?rnquist ασχολείται τώρα με το νέο τίτλο της Funcom που είναι ένα MMORPG (The Secret World), και κατά τη γνώμη μου αυτό σημαίνει ότι θα αργήσει πολύ να πιάσει πάλι το TLJ/Dreamfall.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
02 Σεπ 2010 13:35 #28368 by Elessar
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα, μάλιστα είχε κάνει ένα προβοκατόρικο tweet ο Ragnar που έγραφε κάτι του στυλ "Αν ξαφνικά βρεθώ με 94.956 followers στο tweeter θα σας πω νέα για τα Dreamfall Chapters".

Προσωπική γνώμη, δεν νομίζω να βγουν ποτέ.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Σεπ 2010 17:13 #28369 by crocark
Δε μας παρατάει καλύτερα, που θέλει και followers, μην πω και τίποτα χειρότερο ...

Elessar wrote: Προσωπική γνώμη, δεν νομίζω να βγουν ποτέ.

Συμφωνώ απολύτως.

Συγχωρέστε μου το ύφος, αλλά όταν ακούω Tornquist ψιλοτρελαίνομαι. Βλέπετε δεν ισχύει μόνο το: από μεγάλα μίση προκύπτουν μεγάλοι έρωτες. Ισχύει κι αντίστροφα. Κι ήδη έχω γράψει πολλές φορές πως για μένα το TLJ είναι στην απόλυτη κορυφή. Γι' αυτό και ίσως νιώθω "προδωμένος" πρώτα με το Dreamfall, μετά με την ανακοίνωση για τα dreamfall chapters και τέλος με την παντελή του απουσία. Και στην τελική μόνο σαν κοροιδία μπορεί να εκληφθεί το αίτημα περί followers. Γιατί ρε φίλε; Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις πως περιμέναμε τη συνέχεια πως και πως; Τι δεν κατάλαβες από τις πωλήσεις που έκαναν τα παιχνίδια σου, από τη συμπερίληψη τους σε διάφορα tops, από τα reviews που βγήκαν κατά καιρούς και από τον καταιγισμό από ερωτήσεις "οπαδών" σου σε διάφορα sites (φυσικά κι αυτά των ίδιων των παιχνιδιών σου) για το πότε θα δούμε κάποια συνέχεια; Όλα αυτά δε μετράνε τίποτα; Δηλαδή από το tweeter καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι πότε το κοινό ζητά νέα τους δουλειά; Έχω άδικο μετά από τόσα χρόνια να θεωρώ πως ο κύριος Tornquist μας δουλεύει ψιλό γαζί;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
02 Σεπ 2010 17:23 #28371 by Pournelaos
Έπιασαν να κάνουν το Age of Conan, μετά το The secret world, ε τώρα πια καλύτερα να μην κάνουν άλλο adventure ξανά γιατί τραγικό θα είναι.

More
02 Σεπ 2010 19:58 #28378 by odnorf
Παρακολουθώ τον Tornquist μέσω διαφόρων καναλιών (blog, twitter) και όπως έχει γράψει αρκετές φορές έχει την επιθυμία να συνεχίσει τα παιχνίδια που τον έκαναν γνωστό. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με άλλη κατηγορία παιχνιδιών που πάλι όμως έχει σαν βασική αρχή το σενάριο και απ' ότι φαίνεται το απολαμβάνει και αυτό είναι το σημαντικό. Το θέμα με τους followers είναι προφανώς αστείο για όποιον παρακολουθεί τα posts του.

Μία μικρή επισήμανση. Για τον ίδιο το Dreamfall είναι ξεχωριστό από το TLJ (διαφορετικοί ήρωες στον ίδιο κόσμο) οπότε πιθανά νέα παιχνίδια θα είναι TLJ2 & Dreamfall2. (και όχι TLJ3).

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
02 Σεπ 2010 21:24 #28381 by crocark
Μακάρι να πέφτω τόσο μα τόσο έξω, αλλά προσωπικά σταμάτησα να ελπίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσον αφορά την επισήμανση, ομολογώ ότι ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά στην περίπτωση που κάτι τέτοιο το είχε από νωρίς στο μυαλό του θα θεωρούσα πιο "έντιμο" στο κουτί να μη γράφει:

DREAMFALL
THE LONGEST JOURNEY

Νομίζω θα ήταν υπεραρκετό να γράφει στο πίσω μέρος του κουτιού: από τους δημιουργούς του TLJ.

Περισσότερο μου ακούγεται σαν εκ των υστέρων "κωλοτούμπα" - ίσως για ν' αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και να μην ακούει και πολλή γκρίνια.

Σε κάθε περίπτωση, αν υποθέσω πως θέλει πράγματι να φτιάξει TLJ2 θα περάσει πάρα πολύς καιρός. Πρέπει να τελειώσει αυτά με τα οποία ασχολείται τώρα και μετά να κάτσει να ξεζουμιστεί για να βγάλει κάτι τόσο δυνατό και μετά να το υλοποιήσει. Δηλαδή κατ' ελάχιστο καμιά δεκαετία. Άραγε εγώ θα παίζω ακόμη adventures στα 40φεύγα μου; Αυτός μετά από τόση αποχή θα μπορεί να ανταπεξέλθει ως δημιουργός; Για μένα θα 'πρεπε να προχωρήσει όσο το πράγμα ήταν ακόμη ζεστό. Γι' αυτό και δεν ελπίζω. Αλλά πάλι, εγώ είμαι γνωστή Κασσάνδρα. Οπότε οι υπόλοιποι μπορείτε να ελπίζετε κανονικά :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
02 Σεπ 2010 23:37 #28384 by giovanna
@crocark,

Έγραψες πάλι είπες όλα αυτά που εμείς εννοούμε και εάν αυτοί δεν μπορούνε να εννοήσουν τι ενούμε σκασίλα μας. :oops:

More
03 Σεπ 2010 14:12 #28389 by Pournelaos
Άμα έβγαζε εντελώς διαφορετικό το Dreamfall και όχι να βασίζεται στο TLJ σιγά μην έκανε τόσες πωλήσεις. Πολλοί το πήραν για να δουν την συνέχεια της April.

Κάτι τέτοια είδαν κι άλλοι και θυμήθηκαν Syberia 3. :lol:

More
06 Σεπ 2010 01:14 #28415 by WickedMan
Εντάξει για μένα το Dreamfall είχε πολύ δυνατά και πολύ αδύναμα σημεία, αλλά τέσπα το thread δεν είναι για κριτική του Dreamfall... Νομίζω έχω ξαναγράψει κάπου το πόσο αντίθετος είμαι με τη λογική των &quot;chapters&quot;, αλλά πέρα από αυτό γενικά ο Tornquist συνεχίζει εξαργυρώνει τη φήμη που του έδωσαν τα 2 παιχνίδια... Το Age of Conan ακούω ότι ήταν ένα μετριότατο mmorpg (από φίλους που ασχολούνται, εμένα δν μ αρέσει το είδος) ενώ το secret world φαίνεται ενδιαφέρον ως project αλλά πρέπει να περιμένουμε την υλοποίηση... Γενικά, περιμένω να δω ένα σημάδι ότι ο δημιουργός Tornquist υπάρχει... Ανεξάρτητα, θα έδινα πάρα πολλά για να κρατούσα αύριο στα χέρια μου το τρίτο μέρος της σειράς...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Σεπ 2010 17:48 #28426 by Nagual
Κάπου είχα διαβάσει πως ακόμα και αν δεν υλοποιηθεί το project θα εκδοθεί υπό μορφή βιβλίου η πολυπόθητη συνέχεια...όσο για το νέο πόνημα του Mr Tornquist το Secret World είναι κάτι που περιμένω με αγωνία (μαζί με το The Old Republic)....

Good luck, agent Calavera. Viva la Revolución.