BLACKWELL LEGACY
- hoyas
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
19 Σεπ 2010 23:09 #28519
by hoyas
BLACKWELL LEGACY was created by hoyas
Έχει παίξει κανείς το BLACKWELL LEGACY;Εγώ τώρα το άρχισα και μου φαίνεται εξαιρετικό. Υπόψη ότι έχει και δύο συνέχειες.Περιμένω γνώμες.
www.wadjeteyegames.com/blackwell.htm
www.wadjeteyegames.com/blackwell.htm
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
20 Σεπ 2010 09:26 #28520
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Re: BLACKWELL LEGACY
Έχω παίξει τα 2 πρώτα και η γνώμη μου είναι θετική, όσον αφορά την ιστορία και την εξέλιξη της βέβαια. Όσον αφορά τους γρίφους και τον σχεδιασμό, τα Blackwell χάνουν κατά πολύ.
- hoyas
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
20 Σεπ 2010 17:21 #28528
by hoyas
Replied by hoyas on topic Re: BLACKWELL LEGACY
Καλά τα γραφικά παραπέμπουν σε εποχές MS-DOS αν και το παιχνίδι είναι του 2006.Εμείς οι "γηραιοί" μπορούμε και το ξεπερνάμε αυτό αφού θυμόμαστε διαμάντια της εποχής αυτής (Conquests of Camelot,Loom,Secret of Monkey Island κ.α.). Και για τους γρίφους θα έλεγα ότι μάλλον είναι περίεργοι παρά κακοί.Και εγώ πάντωε τελικά είμαι αναποφάσιστος για το σύνολο της προσπάθειας.
- Elessar
- Team
Less
More
21 Σεπ 2010 17:02 #28547
by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: BLACKWELL LEGACY
Μην με παρεξηγείς - τα 2 πρώτα που έχω παίξει μου άρεσαν, πρέπει να παίξω και το 3ο για να δω πως συνεχίζεται η ιστορία. Απλά θεωρώ ότι το επίπεδο της δυσκολίας και γενικά των γρίφων είναι από ανύπαρκτο έως...υπό του μηδέν.
Ετοιμάζεται πάντως και το 4ο της σειράς υπότιτλο 'Deception', περισσότερα μπορείς να βρεις εδώ - ειδικά στο 1ο sticky thread.
Ετοιμάζεται πάντως και το 4ο της σειράς υπότιτλο 'Deception', περισσότερα μπορείς να βρεις εδώ - ειδικά στο 1ο sticky thread.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
12 Οκτ 2011 20:11 #33982
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: BLACKWELL LEGACY
Κυκλοφόρησε το Blackwell Deception!
www.wadjeteyegames.com/blackwell-deception.html
Μάλιστα όποιος αγοράσει την Retail έκδοση του παιχνιδιού έχει και δώρο το Blackwell Convergence σε downloadble έκδοση. Καθόλου άσχημά. Μπράβο τους για την προσφορά. Σεβασμός στον πελάτη γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και για αυτούς!
www.wadjeteyegames.com/blackwell-deception.html
Μάλιστα όποιος αγοράσει την Retail έκδοση του παιχνιδιού έχει και δώρο το Blackwell Convergence σε downloadble έκδοση. Καθόλου άσχημά. Μπράβο τους για την προσφορά. Σεβασμός στον πελάτη γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και για αυτούς!