Myst IV - Revelation

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Αυγ 2004 22:47 #2123 by Mortal
Myst IV - Revelation was created by Mortal
Βασικά μια που ο qrious έκανε την αναφορά του σχετικά με το demo που παρουσιάστηκε απο Γερμανικό περιοδικό του είδους είπα και εγώ να κάνω μια επίσκεψη στο επίσημο site , καλά το παραδέχομαι για πρώτη φορά, όπου και είδα πως τα παιδιά της Ubi μας τρατάρουν με τρία Puzzles και με εξαιρετική μουσική που σε στέλνει σε άλλες εποχές, έτσι θα σας πρότεινα να του ρίξετε μια ματιά αφού ο καιρός κοντεύει για να αρχίσετε να ταξιδέυετε στις εποχές των βιβλίων και να κάνετε την δουλειά του Atrus αντί για αυτόν. :P Λέγεται πως κάπου μέσα στις εποχές υπάρχουν χαμένα new screenshots, wallpapers, και πολλά άλλα.

[Edit]

Καλά αν αυτό δεν ....φαρδία πείτε μου εσείς τι είναι! Την μέρα που διάλεξα να κοιτάξω για το παιχνίδι ήταν και η μέρα που άνοιξε το επίσημο site! Είχα γράψει ήδη τα παραπάνω όταν στα fora του JA+ είδα πως ο Randy ανακοίνωσε την εμφάνιση του site! Αυτό θα πει συγχρονισμός. Επίθεση κατά μέτωπο, (ή αλλιώς βουρ στο πατσά) έχει μπολικό υλικό για όλα τα γούστα. Αλλα αυτή η μουσική είναι το κάτι άλλο! Κάντε μια βόλτα απο την Serenia, αφού λύσετε τα άλλα δυο puzzles για να ακούσετε και τα μουσικά θέματα (Ευθεία, Δεξιά, Player!).

Μια ακόμη προσθήκη, τελειώνοντας με τα puzzles σας ανοίγεται μια ακόμη περιοχή, η Tomanha By Night όπου θα βρείτε και μερικά making of videos σχετικά με την μουσική, τους γρίφους και άλλα απο τους δημιουργούς. Ενδιαφέρον!

[/Edit]

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.