Αγγλική (unofficial) έκδοση του Tale of a Hero

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
12 Οκτ 2010 13:05 #28773 by odnorf
Μέλος της γνωστής Future Games κυκλοφόρησε ένα patch που μετατρέπει το παιχνίδι στα αγγλικά. Για να δουλέψει θα χρειαστείτε μία έκδοση που έχει ήδη αγγλικά voice overs (ιταλική, ισπανική απ' όσο γνωρίζω, ΟΧΙ η γερμανική). Η επιλογή αυτή έγινε γιατί ποτέ δεν κατάφεραν να βρουν publisher για την αγγλική έκδοση. Πληροφορίες και download link θα βρείτε στο gameboomers .

EDIT: Η ιταλική έκδοση σε digital download μπορεί να βρεθεί στο adventure game shop . Αν κάποιος βρει άλλες εκδόσεις ή ακόμα καλύτερα retail έκδοση ας το ποστάρει εδώ.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Οκτ 2010 13:09 #28782 by Elessar
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία, θα διαβάσω reviews και αν είναι όντως καλό ίσως το αγοράσω.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
13 Οκτ 2010 16:49 #28792 by Fallen Angel
Είναι βέβαιο πως έχει αγγλικό speech το συγκεκριμένο ; Γιατί στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κάνουν λόγο για &quot;Γλώσσα: Ιταλικά&quot;. Δε λέει &quot;Γλώσσα: Αγγλικά / Υπότιτλοι: Ιταλικά&quot; or something. Και γενικώς απ' όσο γνωρίζω στην Ιταλία δεν κυκλοφορούν παιχνίδια με αγγλικό speech· μεταγλωτίζονται όλα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ κίνηση, πάντως, από την Future Games!! Πολλά μπράβο τους αξίζουν!! Μακάρι να είναι ωραίο και το παιχνίδι...

Nothing happens unless first a dream...

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
13 Οκτ 2010 23:24 #28796 by odnorf
Νομίζω ότι αυτή είναι η έκδοση για την οποία μιλάνε στο gameboomers. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Προσωπικά έχω επιβεβαιώσει ότι η ισπανική έκδοση έχει αγγλικά voice overs και το patch δουλεύει μια χαρά.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->