Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword!
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
Less
More
15 Δεκ 2010 14:59 #30058
by tsampikos
Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword! was created by tsampikos
Καιρός ήταν να ξεφύγουν μερικοί από τα Remakes και να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω σε κάτι "καινούργιο", το οποίο όλοι εμείς οι φανατικοί του είδους θα υποδεχούμε με ανοικτές αγκάλες! Άντε καλή μας Revolution....
www.pocketgamer.co.uk/r/Various/ ... sp?c=25881
www.pocketgamer.co.uk/r/Various/ ... sp?c=25881
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
15 Δεκ 2010 15:34 #30060
by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....
Αν και θεωρώ την σειρά των Broken Sword κάπως υπερτιμημένη, καθώς σε 4 παιχνίδια μόνο το πρώτο μπορεί να θεωρείται classic, ενώ οι υπόλοιπες συνέχειες για μένα ήταν από μέτριες έως κακές, η είδηση είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα. Βέβαια σε μια τόσο πολύπαθη σειρά, λόγω των άστοχων sequel, μια νέα συνέχεια είναι σίγουρα επίφοβη... Ας μην προτρέχουμε, όμως, και ας περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα...
Φίλε tsampiko καλό θα ήταν να βάλεις κάπου στο τίτλο του θέματός σου και το νέο Broken Sword, ώστε να το δούν και όσοι δεν διαβάζουν συστηματικά όλα τα posts στο forum..
Φίλε tsampiko καλό θα ήταν να βάλεις κάπου στο τίτλο του θέματός σου και το νέο Broken Sword, ώστε να το δούν και όσοι δεν διαβάζουν συστηματικά όλα τα posts στο forum..
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
15 Δεκ 2010 15:50 #30061
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....
Στο remake του 1ου πάντως, (το οποίο όντως είναι πολύ καλό adventure) υπάρχει μία αναδρομή από τον Charles Cecil στην ιστορία της εταιρίας. Εκεί, εμμέσως πλην σαφώς, απολογείται για τη στροφή που έκανε στο 3ο παιχνίδι σε αυτό το κακέκτυπο action-adventure αλλά και για την γνωστή άστοχη δήλωση "τα point and click adventures έχουν πεθάνει". Προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της σειράς. Άλλωστε και το Αngel of Death μια χαρά παιχνίδι ήταν...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Elessar
- Team
Less
More
15 Δεκ 2010 15:55 #30062
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword!
Καταρχήν, αυτές τις συγγνώμες του Cecil τις θεωρώ a priori εκ του 'πονηρού', τώρα που γύρισε το κλίμα βγαίνει και ανασκευάζει σαν καιροσκόπος και αριβίστας που είναι.
Κατά δεύτερον, εγώ δεν θεωρώ κλασσικό ούτε καν το BS1, απλά επωφελήθηκε από το γενικότερο κλίμα της εποχής, το οποίο και ήταν εξαιρετικά δυσμενές για τα adventures.
Συμπέρασμα: Δεν θα κρατήσω την αναπνοή μου περιμένοντας.
ΥΓ. Μπράβο tsampikos που ανακάλυψες το νέο
Κατά δεύτερον, εγώ δεν θεωρώ κλασσικό ούτε καν το BS1, απλά επωφελήθηκε από το γενικότερο κλίμα της εποχής, το οποίο και ήταν εξαιρετικά δυσμενές για τα adventures.
Συμπέρασμα: Δεν θα κρατήσω την αναπνοή μου περιμένοντας.
ΥΓ. Μπράβο tsampikos που ανακάλυψες το νέο
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- outcry
- Walker Survivor
Less
More
15 Δεκ 2010 17:22 #30064
by outcry
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
Replied by outcry on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword!
Θαρρώ ότι ο Cecil ζήτησε συγνώμη για τη γενικότερη εμφάνιση του 3ου παιχνιδιού της σειράς από τότε που ετοίμαζε το 4ο δηλαδή κάπου στο 2005-6. Γι αυτό και το 4ο είναι "καθαρόαιμο" adventure. Προσωπικά το θεωρώ κλάσεις ανώτερο από όλα τα προηγούμενα και γενικώς ένα πολύ καλό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι και το επόμενο να είναι έτσι.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Praetorian
- Walker Survivor
15 Δεκ 2010 17:45 #30065
by Praetorian
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
Replied by Praetorian on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword!
Ωραια τα νεα! Αλλα ακομα δεν εχω παιξει το 4ο (και περιμενω να γινει διαθεσιμο απο καποιο digital download service).
Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου φανηκε αρκετα καλο και ενδιαφερον (ακομα δεν εχω παιξει το remake), το δευτερο με εχασε απο ενα σημειο και μετα (πολυ νωρις στην ιστορια) και το τριτο θα ηταν μια ευχαριστη αλλαγη αν δεν ηταν εκεινα τα crate puzzles και το κακο φιναλε.
Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο μου φανηκε αρκετα καλο και ενδιαφερον (ακομα δεν εχω παιξει το remake), το δευτερο με εχασε απο ενα σημειο και μετα (πολυ νωρις στην ιστορια) και το τριτο θα ηταν μια ευχαριστη αλλαγη αν δεν ηταν εκεινα τα crate puzzles και το κακο φιναλε.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
16 Δεκ 2010 11:19 #30082
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: Για να ετοιμαζόμαστε....για το νέο Broken Sword!
Είμαι επιφυλακτικός κι εγώ.
Elessar wrote: Καταρχήν, αυτές τις συγγνώμες του Cecil τις θεωρώ a priori εκ του 'πονηρού', τώρα που γύρισε το κλίμα βγαίνει και ανασκευάζει σαν καιροσκόπος και αριβίστας που είναι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ