Κυκλοφόρησε το Tales of Monkey Island (episodic)

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
30 Ιουν 2010 12:08 #27965 by shodan
Σήμερα έλαβα mail από την telltale games ότι η Deluxe Edition έχει φύγει από την αποθήκη τους. Ανυπομονώ!!!!

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Ιουν 2010 20:03 #27968 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
Επιτέλους, τόσους μήνες περιμένω να ξεκινήσουν οι αποστολές. Πάω τώρα να το πάρω και ας έχουν αρκετά μεταφορικά.

More
30 Ιουν 2010 22:55 #27970 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
Eμένα προωθείται ακόμα.. Ούτε θυμάμαι τι έχω παραγγείλει από collectibles!! Tα περισσότερα βέβαια είναι για δώρα..

More
01 Ιουλ 2010 00:22 #27971 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
@Tasos

Εσύ που μάλλον είσαι ο ειδικός βοήθα με. Αυτά τα παιγνίδια είναι καινούργια ή αναμασάν τα Monkey islands? Και εάν είναι εγώ τι κάνω για να τα αποκτήσω μην μου πεις να τα κάνω downloading γιατί θα πηδηχτώ απο το παράθυρο. Τι είναι αυτά τα καλούδια που εσείς περιμένετε? Παναγία μου θα πεθάνω από την ζήλια μου και ναι θα το παραδεκτώ από την άγνοια μου, κάτι παίζετε και εγώ ή έρμη ακόμα δεν το κατάλαβα. 8)

More
01 Ιουλ 2010 00:40 #27972 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
Λοιπόν giovanna:

Καταρχήν πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρισμένο απλά σε 5 κεφάλαια.
Το παιχνίδι δεν αναμασά τα Monkey Island. Προχωρά την ιστορία τους και εξελίσσει απίστευτα τους χαρακτήρες των ηρώων, διατηρώντας το χιούμορ και προσθέτωντας σε αυτό μια ιδιαίτερη ωριμότητακαι πραγματικά εμπνευσμένους γρίφους.
Μπορείς να αγοράσεις το παιχνίδι από το site της telltale [www.telltalegames.com], όπου θα βρεις και άλλα πολλά ενδιαφέροντα collectibles (αφίσες, ταρω κάρτες της Voodoo Lady, Grog Mugs) αν ενδιαφέρεσαι, αν και καλύτερα να παίξεις το παιχνίδι πρώτα...
Το παιχνίδι μπορείς να το κατεβάσεις σε επισόδεια (ένα κεφάλαιο, ένα επισόδειο) ή να περιμένεις να σου στείλουν το dvd (έχει άμεση παράδοση) και να το παίξεις κατευθείαν απο εκεί.
Στην ουσία αγοράζεις τα επισόδεια και σου στέλνουν δωρεάν (μόνο έξοδα αποστολής) το dvd.
Επίσης, σου συστήνω ανεπιφύλακτα και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Telltale (ίσως όχι το Strong Bad εξαιτίας της υπέρμετρης καφριλας του).

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
01 Ιουλ 2010 12:46 #27973 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
Πες της ότι η deluxe edition έχει ωραία πραγματάκια για να ζηλεύει όπως μια μοναδική κάρτα ταρώ που δεν περιέχεται στο πακέτο που κυκλοφορεί με τις υπόλοιπες κάρτες, μια κονκάρδα από τη δίκη του gt, ένα υφασμάτινο χάρτη καθώς και ένα συλλεκτικό νόμισμα!!!

A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
01 Ιουλ 2010 19:33 #27979 by Pournelaos
Πες της και ότι έλεγαν ότι ξεκινάνε αποστολές άνοιξη 2010 αλλά τελικά τέλη ιουνίου-αρχές ιουλίου ξεκίνησαν. :lol:

More
01 Ιουλ 2010 20:17 #27981 by giovanna
Guys

Με στείλατε τελείως, σας αγαπώ!!!!! Θα προσπαθήσω να το παραγγείλω το ζαβό, γιατί όταν αγόρασα σε downloading μορφή τα Sam & Max ποτέ δεν κατόρθωσα να παραγγείλω αυτό το έρμο το DVD γιατί μου ζητούσε αυτό τον κωδικό που μου είχανε δώσει για τα παιγνίδια και εγώ, ε ναι δεν βρήκα άκρη. 8)

More
02 Ιουλ 2010 00:51 #27987 by giovanna
Τελικά τα φορτώνω ένα ένα και πλήρωσα 60? και κάτι για να πάρω τα καλούδια. Καλά με βλέπω κρεμασμένη σε κανένα δέντρο εάν με πάρουν πρέφα στην οικογένεια. Πάντως ναι είχατε δίκιο ίδιοι ήρωες διαφορετικά παιγνίδια. Δεν είναι κακά. 8)

More
05 Ιουλ 2010 11:37 #27989 by Pournelaos

giovanna wrote: Guys

Με στείλατε τελείως, σας αγαπώ!!!!! Θα προσπαθήσω να το παραγγείλω το ζαβό, γιατί όταν αγόρασα σε downloading μορφή τα Sam & Max ποτέ δεν κατόρθωσα να παραγγείλω αυτό το έρμο το DVD γιατί μου ζητούσε αυτό τον κωδικό που μου είχανε δώσει για τα παιγνίδια και εγώ, ε ναι δεν βρήκα άκρη. 8)

Στη σελίδα της Telltale άμα ενωθείς, έχει κάτι εικονίδια πάνω δεξιά. Το ένα που δείχνει χειριστήριο σου βγάζει λίστα με όσα παιχνίδια έχεις σε ηλεκτρονική μορφή και γράφει το serial για το καθένα.

More
05 Ιουλ 2010 19:01 #27990 by giovanna
@Pournelaos

Περίεργο όνομα, σημαίνει κάτι? Ναι το ξέρω κάτω από όλα τα παιγνίδια που έχω αγοράσει βλέπω το S/N αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο και μάλλον προχωρημένης βλακείας δεν κατάφερα ποτέ να παραγγείλω το DVD αυτή την φορά ελπίζω να τα κατάφερα. 8)

More
06 Ιουλ 2010 22:57 #28010 by Pournelaos

giovanna wrote: @Pournelaos

Περίεργο όνομα, σημαίνει κάτι?

Άμα σου πω μετά θα πρέπει να σε σκοτώσω. Θες να μάθεις? :lol:

Παράγγειλα την Deluxe edition και το Voodoo cards set 1η του μήνα και σήμερα προωθήθηκε στο warehouse τους. ΕΡΧΕΤΑΙ το μπαούλο μου. :mrgreen:

More
07 Ιουλ 2010 00:25 #28014 by giovanna
@Pournelaos

Ναι πες μου και μετά σκότωσε με, η περιέργεια μου τα επιτρέπει όλα. Το δικό σου έρχεται και το δικό μου που είναι? Μπαίνω να τσεκάρω. Θα σκάσω :lol:

• shodan
  • Topic Author
  • Schattenjäger
  • Schattenjäger
More
07 Ιουλ 2010 11:25 #28022 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Tales of Monkey Island (episodic)
Είναι η 7η ημέρα από τότε που μου στείλανε tracking number για το μπαούλο αλλά το status στη σελίδα της usps παραμένει το ίδιο:

Class: First-Class Mail International
Service(s): International Letter
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 30, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

όπου σύμφωνα με τα πενιχρά αγγλικά μου καταλαβαίνω πως ακόμη δεν έχει φορτωθεί... αναμονή λοιπόν

More
07 Ιουλ 2010 14:25 #28027 by Pournelaos
^ Και να τους το πήγαν δε θα το γράψει εκεί γιατί δεν υποστήριζε tracking για Ελλάδα όσες φορές μου έστειλαν. :lol:

giovanna wrote: @Pournelaos

Ναι πες μου και μετά σκότωσε με, η περιέργεια μου τα επιτρέπει όλα.

Τελικά η περιέργεια σκότωσε την γάτα.