Σχετικά με τα Free adventures

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
18 Αυγ 2004 11:26 #2176 by Mortal
Εδώ και αρκετό καιρό έχω ξεκινήσει ένα thread στο οποίο συλλέγω τα πιο ενδιαφέροντα adventures που βρίσκω και τα οποία έχουν γραφτεί απο χομπίστες και φίλους του είδους (βασισμένα στην AGS, την Sludge, την Wintermute, σε flash ή και άλλες engines δημιουργίας adventure games), ορισμένες ομάδες οι οποίες ασχολούνται με το remake κλασσικών τίτλων (AGDI, LucasFans, κ.λ.π), κάποια fan-games βασισμένα σε γνωστούς τίτλους που κυκλοφορούν απο εμπορικές εταιρίες (Myst, Hero's Quest, Broken Sword, Runaway κ.λ.π), και ένα δυο τα οποία θεωρούνται ως ανεξάρτητες παραγωγές και η απόκτηση τους απαιτεί κάποιο οικονομικό τίμημα.

Θα ήθελα να μου πείτε (όποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα και τον ενφιαφέρει) ποιά η γνώμη σας για αυτά.

Σας ικανοποιούν ως τίτλοι; Τους βρίσκεται υπερβολικά απλούς; Σας αγγίζουν καθόλου; Τα παιζετε με την ίδια ευχαρίστηση με την οποία παίζετε έναν εμπορικό τίτλο;

Θεωρείτε πως συμβάλουν στο να προσελκύσουν νέους χρήστες στην συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών;

Τι πιστεύετε σχετικά με Θέματα όπως σεναριακή αρτιότητα, γραφικά, μουσική για τα προαναφερθέντα παιχνίδια;

Ξεκινάω με αυτά τα ζητήματα και περιμένω ότι άλλο σχετικό έχετε να θέσετε.

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Αυγ 2004 23:28 #2188 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Σχετικά με τα Free adventures
:shock: κοιταξτε και αυτο:

www.alanthorn.net/

εδω εχει ενα παιχνιδακι ονοματι sigma γυρω στα 20 MB.δεν ξερω τι λεει αλλα το αφησα να κατεβαινει.οταν το τρεξω θα σας πω εντυπωσεις

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Αυγ 2004 05:46 #2191 by Mortal
Replied by Mortal on topic Σχετικά με τα Free adventures

neo83_gr wrote: :shock: κοιταξτε και αυτο:

www.alanthorn.net/

εδω εχει ενα παιχνιδακι ονοματι sigma γυρω στα 20 MB.δεν ξερω τι λεει αλλα το αφησα να κατεβαινει.οταν το τρεξω θα σας πω εντυπωσεις

Το είχα δει παλαιότερα, αλλά κάτι με χάλασε στο άλλο του παιχνίδι (Out Of Order πρέπει να λέγεται και ήταν κάπως αργό) οπότε δεν το κατέβασα. Αν το παίξεις πες μας την γνώμη σου. (Θα το προσθέσω και στό thread για τα Free)

P.S. Δηλαδή απο τώρα μπορούμε να σε αποκαλούμε Hans Voralberg. Πως πάνε τα μαμούθ; Μεγαλώνουν; :P

[Edit]

Blast Zone τελικά λέγεται το άλλο του παιχνίδι.

[/Edit]

More
21 Αυγ 2004 19:43 #2192 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Σχετικά με τα Free adventures
καλουτσικο μου φανηκε.επιτρεπει περιστροφη 360 μοιρων στα γραφικα αλλα επεσα σε ενα γριφο σε στιλ abalone και δεν το τελειωσα ακομα.
αυτο το blast zone ειναι αυτο με τον εξωγηινο?μπορει να το κατεβασω

το the key που γραφεις στο thread το εχεις παιξει?τι λεει?

• Mortal
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
21 Αυγ 2004 20:55 #2193 by Mortal
Replied by Mortal on topic Σχετικά με τα Free adventures

neo83_gr wrote: καλουτσικο μου φανηκε.επιτρεπει περιστροφη 360 μοιρων στα γραφικα αλλα επεσα σε ενα γριφο σε στιλ abalone και δεν το τελειωσα ακομα.
αυτο το blast zone ειναι αυτο με τον εξωγηινο?μπορει να το κατεβασω

το the key που γραφεις στο thread το εχεις παιξει?τι λεει?

Γενικά hanoi, mastemind και τέτοιου είδους γρίφοι με σπάζουν πάρα πολύ, για να καταλάβεις τελείωσα το Reah - The Unknown που αν θυμάμαι καλά είχε έναν γρίφο που με hanoi towers είχε να κάνει στο τέλος, με αρκετό νέυρα, αντί για την θεωρητική ψυχαγωγία που θα έπρεπε να προσφέρει! :?

Βασικά είναι περίεργο το The Key, φέρνει κάτι σε Myst, αλλά χωρίς την βαθιά ατμόσφαιρα του. Ίσως βέβαια να φταίει η έλλειψη καλού ambience όσον αφορά τον ήχο. Ξεκινάς ακούγωντας ένα μύνημα (distress call) και πηγαίνοντας στον πλανήτη, εκεί αρχίζουν οι απαιτούμενες βολτούλες και το διάβασμα (και οι σημειώσεις!). Πάντως είναι καλή προσπάθεια, αλλά και πολλά τα MBs για όλο το παιχνίδι (πάει όλο κάπου 127MBs), οπότε κατέβασα μόνο το πρώτο μέρος. Χρησιμοποιεί qtime αν θυμάμαι καλά για μερικά video, και αν θέλεις μπορείς να βάλεις μόνος σου χέρι στον ήχο αλλάζοντας κάποιο αρχείο. Ρίξε μια ματιά στο site του παιδιού, πιστεύω πως είναι πολύ κατατοπιστικό.

More
22 Αυγ 2004 02:32 #2196 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Σχετικά με τα Free adventures
Blast zone epeksa polu mikro kai polu paidiko,ta xa katebasei apo sxolh ama einai megalo mhn to katebasete polloi paidikoi grifoi kai to out of order einai polu kalo paixnidi kai polu endiaferon. :D :D :D

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"