Jurassic Park
- tsampikos
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Κάτι που ξέχασα να πω είναι ότι το κάθε επεισόδιο είναι χωρισμένο σε αρκετά μικρότερα κομμάτια. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να αντιδράσεις σωστά αλλιώς ο χαρακτήρας που χειρίζεσαι πεθαίνει και πρέπει να κάνεις restart. Αν σε ένα κομμάτι πατήσεις όλα τα πλήκτρα σωστά τότε κερδίζεις το χρυσό μετάλλιο αλλιώς με κάθε λάθος πάτημα πέφτεις κατηγορία και κερδίζεις το ασημένιο και μετά το μπρούτζινο και μετά δεν κερδίζεις τίποτα. Αν κάνεις λάθος 1-2 φορές στο ίδιο σημείο που πεθαίνει ο χαρακτήρας σου τότε το παιχνίδι απλοποιεί την αλληλουχία των πλήκτρων και αντί για 2-3 συνεχόμενα πρέπει να πατήσεις μόνο 1. Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν ονομάζεται επίπεδο δυσκολίας ή προσπάθεια επιμήκυνσης του gameplay.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- manos426f
- Futuristic Fedora
MAΚΡΑΝ η χειρότερη και πιο ανέμπνευστη δημιουργία της Telltale,ever.
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ακόμη κι ως μη-adventure είναι απλούστατα κακό,μέχρι που καταντά κι εντελώς γελοίο στο τέλος,δηλαδή στο τέταρτο επεισόδιο...
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πωπώ τα έχεις πάρει στο κρανίο, τόσο κακό ήτανε τελικά? Για πες μας λεπτομέρειες ή να περιμένουμε review στο PC Master, εάν είναι να πεθαίνεις και να τρέχεις σαν τρελός για να σωθείς και εγώ μαζί σου είμαι, έτσι και αλλιώς ποτέ δεν μου άρεσε το Jurassic Park το θεωρούσα τελείως ηλίθιο χωρίς να θέλω να προσβάλω φυσικά τα δεινοσαυράκια που δεν φταίνε σε τίποτα τελικά
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Θα δούμε review σ' αυτό ή στο άλλο τεύχος; (αυτά τα review που τα χώνετε πολύ μου αρέσουν )
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- manos426f
- Futuristic Fedora
giovanna wrote: @manos
Πωπώ τα έχεις πάρει στο κρανίο, τόσο κακό ήτανε τελικά? Για πες μας λεπτομέρειες ή να περιμένουμε review στο PC Master, εάν είναι να πεθαίνεις και να τρέχεις σαν τρελός για να σωθείς και εγώ μαζί σου
Τόσο κι ακόμη περισσότερο.
Ναι, σε γενικές γραμμές αυτό είναι το νόημα,δηλ. "τρέχεις τρέχεις σε κυνηγούν,κι αν σε πιάσουν σε...τρώνε"
tsampikos wrote: Καλά τη μυρίστηκα τη δουλειά και δεν έκανα την κίνηση να το αγοράσω λοιπόν.....
Πολύ καλά έκανες!
Constantine_R wrote: Μάνος μαινόμενος
Θα δούμε review σ' αυτό ή στο άλλο τεύχος; (αυτά τα review που τα χώνετε πολύ μου αρέσουν )
Στο επόμενο (#268),όπου θα λάβει την κριτική που του αξίζει φυσικά...
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- giovanna
- Adventure's Advocate
Θα το περιμένω μ μεγάλη αγωνία, μην του χαριστείς δώστου να καταλάβει τι θα πει adventure παιγνίδι και τι όχι, ε μα πια αυτή η μπουρδολογία τους να μας τρώνε γιατί να μας τρώνε τι τους κάναμε, εμ αγοράσαμε το παιγνίδι ε μας τρώτε, να φάτε τους άλλους εμείς εξάλλου έτσι σκληροπυρηνικοί που είμαστε, είμαστε παντελώς άνοστοι
- manos426f
- Futuristic Fedora
WickedMan wrote: Ειδικά εάν ο συντάκτης είχε χιούμορ και δεν ήταν πολύ τσαντισμένος από τη μούφα που ήταν αναγκασμένος να παίζει, το αποτέλεσμα ήταν συχνά απολαυστικό...
Εντάξει,για να φτάσεις στο σημείο να εκνευριστείς κιόλας με ένα παιχνίδι λόγω της ποιότητάς του,πρέπει να είναι,τι να πω,εντελώς,μα εντελώς,απαράδεκτο!
(Χμμ,τώρα που το σκέφτομαι,δεν απέχει και πολύ από αυτό το Jurassic Park! )
Προσωπικά το τι ειρωνεία βγήκε από τα χείλη μου καθ' όλη την οκτάωρη ενασχόλησή μου μαζί του,δεν περιγράφεται.Μέρος αυτής προσπάθησα να το περάσω στο review του παιχνιδιού,που θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του τεύχους #268 (btw,στο #267 υπάρχει παρουσίαση ενός άλλου...διαμαντιού,του Need for speed-The run,αν και...δεν καταφέρνει να φτάσει τόσο χαμηλά,όσο το Jurassic Park )
Πάλι καλά δηλαδή που,από άποψη adventuring,την παρτίδα έσωσαν για τον μήνα τα Hector episodes 2 & 3,που δεν ήταν καθόλου άσχημα...