New Telltale Projects
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Δύο από τα 5 (!!!!) επικείμενα project της Telltale διέρευσαν λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωσηή τους: πρόκειται για το γνωστό (?) κόμικ της DC, Fables και για την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά του δικτύου AMC, The Walking Dead.
Προσωπικά, ως fan της σειράς, είμαι excited για το δεύτερο εγχείρημα, που, επίσης, βασίζεται σε κόμικ.
Το Fables ομολογώ πως το αγνοώ, οπότε ας μας διαφωτίσει κάποιος για το στύλ και το γενικό concept του κομικ.
Αναμένονται άλλες 3 ανακοινώσεις τίτλων τις επόμενες μέρες, εκτός από τα γνωστά Back to the Future και Jurassic Park, που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Να σημειώσω, μόνο, πως οι πωλήσεις των τελευταίων της Project δηλαδή του Sam and Max 3 και του Back to The Future αυξησαν τα κέρδη της εταιρείας κατά 90% μέσα σε 1 χρόνο...
Βάσει αυτών είναι περιττό να πούμε πως το episodic format θα διατηρηθεί και στους προσεχείς τίτλους....
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- NikolasFigaro
- Elite Member
Το Fables Τάσο, μια και ρωτάς, είναι μία αρκετά πετυχημένη σειρά comics, όπου διάφοροι ήρωες παραμυθιών (Big Bad Wolf κτλ) ζουν κανονικά στην σύγχρονη Νέα Υόρκη... καταλαβαίνεις ότι το όλο concept είναι λίγο "φεύγα", αλλά παράλληλα είναι ιδιαιτέρως πρωτότυπο. Ένα τεύχος έχω διαβάσει και μου άρεσε πάρα πολύ.
Επίσης, εντύπωση μου προξένησε η πρόβλεψη τόσο της Telltale, όσο και της Warner, ότι η σειρά games βασισμένη στο Walking Dead, αναμένεται να αγγίξει το 1.000.000 σε πωλήσεις. Σκεφτείτε, παράλληλα, ότι οι πιο πετυχημένοι τίτλοι της εταιρείας έχουν μέσο όρο περίπου 150.000 - 200.000 πωλήσεις...
Si vis pacem, para bellum
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Πάντως η ανάπτυξη της Telltale είναι εντυπωσιακή και, ίσως, υποδειγματική σε σχέση με άλλες εταιρείες από τις οποίες προσδοκούσαμε πολλά, όπως η Automn Moon και η Double Fine, προσδοκίες που κατά τη γνώμη μου δεν εκπληρώθηκαν, τουλάχιστον μέχρι σήμερα...
Το Fables ακούγεται εντυπωσιακό και ριψοκίνδυνο εγχείρημα, ταιριάζει, όμως, γάντι στο προφιλ της Telltale.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε πως θα διαχειριστεί το Walking Dead, από θέμα gameplay και ιστορίας, αν και η πρώτη ύλη (το comic δηλαδή) αποτελεί μια εξαιρετική 'πρώτη ύλη'.
Ελπίζω να διατηρήσει το adventure προφίλ στα παιχνίδια αυτά και να το εξελίξει ακόμα περισσότερο.
Το δεύτερο επεισόδιο του Back to the Future πάντως δείχνει πως βαδίζει στο σωστό δρόμο...
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ευχαριστώ
- Elessar
- Team
Πάντως, εάν δω ποτέ παιχνίδι με τον Larry από την TT δηλώνω επίσημα ότι αποσύρομαι από το adventure gaming και το γυρίζω στην casual παρατήρηση γλάρων.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και εγώ μαζί σου είμαι
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Θεωρώ πολύ σημαντική είδηση την κυκλοφορία του King's Quest, καθώς νομίζω πως υπάρχει αρκετό ζουμί στη μυθολογία του Daventry που δεν έχει εξαντληθεί στα παιχνίδια της Sierra, πολλά από τα οποία ήταν αρκετά 'παιδικά'. To Silver lining από τα λίγα που έχω δει αντιμετωπίζει πολύ πιο ώριμα τους χαρακτήρες της βασιλικής οικογένειας, ενώ ευελπιστώ η ιστορία που θα αφηγηθεί η Telltale να δώσει μια πιο σκοτεινή διάσταση στο παραμύθι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Vassilis_24
- Elite Member
Tasos wrote: Πάντως η ανάπτυξη της Telltale είναι εντυπωσιακή και, ίσως, υποδειγματική σε σχέση με άλλες εταιρείες από τις οποίες προσδοκούσαμε πολλά, όπως η Automn Moon και η Double Fine, προσδοκίες που κατά τη γνώμη μου δεν εκπληρώθηκαν, τουλάχιστον μέχρι σήμερα...
Δε θα συμφωνήσω με αυτό. Τα Ghost Pirates of Vooju Island και A Vampyre Story της Autumn Moon και το Psychonauts της Double Fine τα απόλαυσα όσο κανένα παιχνίδι της Telltale, οπότε για εμένα τουλάχιστον είναι απολύτως επιτυχημένες, γιατί αυτό που ζητάω εγώ είναι λίγους τίτλους αλλά να είναι διαμάντια και όχι πολλούς τίτλους που να είναι απλά καλοί...
Και επιπλέον ποτέ δε συμπάθησα το episodic gaming...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Η Automn Moon Εβγαλε ένα καλό αλλά ημετελέστατο Vampyre Story και ένα μέτριο Ghost Pirates... Απο κει και πέρα έχει ανακοινώσει ένα κάρο τίτλους κατά διαστήματα, τους οποίους δεν έχουμε δει ποτέ!!! Όπως έχουμε πει και αλλού δεν είναι λογικό να υπόσχεσαι άμεσα τη συνέχεια ενός παιχνιδιού που άφησες στον αέρα και να αερολογείς για επικείμενα project που δεν υλοποιούνται, ούτε φυσικά να βγάζεις episodic prequel της ιστορίας, ενώ όλοι περιμένουν τη συνέχεια..
Η DoubleFine έχει προσανατολιστεί σε πολύ μικρά projects -τo Psychonauts και το Brutal Legend ήταν εξαιρέσεις- αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως τόσο εξαιρετικά παιχνίδια, όσο αυτά που βγάζει τώρα (Stacking, Costume Quest) κυκλοφορούν μόνο από το PSN και φυσικά όχι για PC. Απλά το θεωρώ απαράδεκτο κι ας έχω PS3...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ