Adventures της J.J.

• Leo Rise
  • Leo Rise's Avatar Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
23 Φεβ 2011 18:16 #31520 by Leo Rise
Adventures της J.J. was created by Leo Rise
Καλώς σας βρήκα! :) Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά τους τελευταίους μήνες και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει αυτό το forum καθώς τα adventures είναι το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιών.Στο θέμα μας τώρα, πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσα το Gray Matter και το βρήκα εκπληκτικό!Δεν έχω ασχοληθεί με άλλα games της J.J. και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο.Σκέφτομαι το GK3 γιατι τα γραφικά παίζουν κάποιο ρόλο για μένα..

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Φεβ 2011 19:13 #31523 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Adventures της J.J.
Καλωσόρισες φίλε μου :)

Ουσιαστικά, τα μόνα παιχνίδια που έχει δημιουργήσει η JJ (πέρα από το Gray Matter βέβαια) είναι η σειρά των Gabriel Knight και το King's Quest VI - μαζί με την R. Williams βέβαια αλλά ουσιαστικά αυτή το σχεδίασε.

Στα προτείνω όλα αν και πιστεύω πως πρέπει να παίξεις τα GK με την σειρά, να ξεκινήσεις δλδ από το 1 και να τελειώσεις με το 3. Πάντως μην νομίζεις πως το τελευταίο έχει και τίποτα τρομερά γραφικά - είναι αρκετά outdated για την σημερινή εποχή.
Τα 3D γραφικά πάντα ξεπερνιούνται σχετικά γρήγορα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Leo Rise
  • Elite Member
  • Elite Member
More
23 Φεβ 2011 19:30 #31525 by Leo Rise
Replied by Leo Rise on topic Re: Adventures της J.J.
Πρέπει να είναι πολύ καλή όλη η τριλογία, μόλις μου έρθει η διάθεση για θρίλερ-μυστηρίου θα ασχοληθώ αν και μπορεί να πάρει τη θέση κάποιο άλλο (βλέπε Black Mirror 3) :wink:

More
23 Φεβ 2011 21:31 #31530 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Adventures της J.J.
θα συμφωνήσω με τον Εlessar. Καλύτερα να ξεκινήσεις απ το 1ο. Το καθένα άλλωστε έχει να σ προσφέρει και διαφορετικά πράγματα...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Leo Rise
  • Elite Member
  • Elite Member
More
23 Φεβ 2011 21:40 #31531 by Leo Rise
Replied by Leo Rise on topic Re: Adventures της J.J.
Είναι η ίδια ιστορία στα 1,2,3 ή είναι άλλες ιστορίες με τους ίδιους χαρακτήρες;

More
23 Φεβ 2011 22:03 #31532 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Adventures της J.J.
Καλώς ήρθες φίλε!
Οι ιστορίες είναι ανεξάρτητες αλλά δεν παύεις να χειρίζεσαι τους ίδιους βασικούς χαρακτήρες που εξελίσσονται και ωριμάζουν μέσα στα 3 παιχνίδια, οπότε καλό είναι να πιάσεις το νήμα από την αρχή, για να δεις και το origin του Gabriel Knight...

More
23 Φεβ 2011 23:04 #31533 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Adventures της J.J.
Αυτό ακριβώς που λέει ο Τάσος, αν δεν τα ξεκινήσεις από την αρχή δεν θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για το σύμπαν του Gabriel. Είναι και τα τρία εκπληκτικά παιχνίδια, πίστεψε με δεν είναι αγγαρεία.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς