AGDI Future remake
- Elessar
- Topic Author
- Team
Φαίνεται ότι ξεκίνησε ένα άτυπο petition από την ίδια την AGDI για την ενδεχόμενη προοπτική ενός νέου remake.
Εσείς τι ψηφίσατε και γιατί;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Praetorian
- Walker Survivor
Και μετά τα δύο Manhunter, γιατί είχαν σχετικά καλή (και σκοτεινή) υπόθεση αλλά στο interface έχαναν αρκετά. Επίσης, με την ελπίδα να αναβιώσει το ενδιαφέρον για 3η συνέχεια
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- outcry
- Walker Survivor
Ωστόσο δεν έχω παίξει τη σειρά Manhunter καθώς και τα Black Cauldron και Codename Iceman.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Tasos
- Templar Hunter
Πιστεύω πως γραφικά του αξίζει ένα καλύτερο remake βέβαια...
Όσο για το Mask of Eternity, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις adventure ένα παιχνίδι που δεν είναι adventure..
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- EmperorXIII
- Banned
Good news.. Βασικά ότι και να βγάλουνε καλό είναι αλλά αν είχα την επιλογή..
ΟΧΙ το Black Cauldron, είναι παιδικό και δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο..
ΟΧΙ τα Manhunter και Gold Rush, ΔΕΝ τα έχω παίξει αλλά αν είναι τα παίζω στα αυθεντικά, δεν ξέρω δεν πολυτρελένομαι πάντως και νομίζω πως ο κόπος δεν θα ανταμειφθεί με ανάλογα downloads/feedback/promotion κλπ..
Διαφωνώ χεχε και με το Colonel's Bequest, πραγματικά αν και είχε απίστευτη μα απίστευτη ατμόσφαιρα, το gameplay και γενικά ότι έπρεπε να το παίξεις 10 φορές για να ξέρεις πού πρέπει να είσαι δεν νομίζω ότι ταιριάζει στην σύγχρονη εποχή και στην έλειψη χρόνου που έχουμε..
ΟΧΙ και στο Larry 2 που δεν μου άρεσε καθόλου .. Police Quest 2 επίσης δεν μου άρεσε καθόλου, ας το αφήσουμε εκεί που είναι
Space Quest 3 και King's Quest 4 είναι παιχνδαααααααααααάρες οπότε why not ?
Conquest Of Camelot είναι από μικρό παιδί που είχε το Pixel review Τσουρινάκη στην to play list αλλά ακόμα δεν.. Πάντως προσωπικά ακόμα και αν το κάνουνε remake, λόγω ατμόσφαιρας αλλά και επειδή το παιχνίδι όπως και KQ4,QFG1,2,SQ3,LB1 είναι με την μηχανή δεύτερης γενιάς που έσπερνε για να το θέσω κομψά, θα προτιμήσω την original έκδοση όταν έρθει η ώρα για την ΠΡΩΤΗ φορά που θα παίξω το παιχνίδι..
Codename Iceman και Larry 3 για διαφορετικούς λόγους τα παράτησα και δεν τα τελείωσα, οπότε ένα remake καλοδεχούμενο
Και για να τελειώνω, θα γούσταρα ΤΡΕΛΑ ένα demake των QFG5 ή KQ8 .. Τρελά όμως και νομίζω ειδικά με το KQ8 θα είχανε άπειρο χώρο για να κάνουνε το παιχνίδι όπως πρέπει να είναι..
Quest For Glory 3 δεν νομίζω πως χρειάζεται remake, ας πάει αλλού η δουλειά
Einai ena xorto magiko........
- Elessar
- Topic Author
- Team
Το CB ήταν τελικά, δυστυχώς, ένα πολύ ρηχό παιχνίδι. Ναι μεν υπήρχε πληθώρα χαρακτήρων, παράλληλων ιστοριών, μυστηρίων αλλά όλα αυτά αναδείχθηκαν με πολύ πρόχειρο τρόπο με συνέπεια το τελικό προϊόν να είναι σχεδόν λειψό. Παίρνει για μένα πόντους μόνο στην ατμόσφαιρα και φυσικά στην μουσική και τα εφέ.
Είναι μια εξαιρετική συγκυρία νομίζω για την AGDI να πατήσει σε μια έτοιμη μαγιά για να φτιάξει ένα πλήρες πακέτο, τόσο από πλευράς σεναρίου όσο και από πλευράς δομής και βάθους.
ΥΓ: + άπειρο για το να κάνουν point & click adventure το KQ8 - αν πράγματι το καταφέρουν τότε θα παραμιλάμε για χρόνια.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Εκεί εσύ ... σταθερός ...
@ Tsampikos
Αν κι έχεις δίκιο, σκέφτομαι τελικά μήπως εγκέφαλος της ομάδας είναι κάποιος γνωστός μας.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
(σφυρίζοντας αδιάφορα) καλό καιρό μας κάνει..
@ tsampikos
είναι αλήθεια ότι αν και καλά παιχνίδια τα περισσότερα, είναι πρακτικά unplayable με τα σημερινά δεδομένα στην original μορφή τους. Και δε λέω μόνο από τεχνικής πλευράς αλλά και απο αισθητικής. Υποθέτοντας ότι τα κάνεις να τρέξουν, δηλαδή, είναι δύσκολο να αντέξεις ΑΥΤΑ τα γραφικά, όσο κι αν δε μ αρέσει που το λέω. Οκ, έιμαστε adventurάδες, ελάχιστη σημασία δίνουμε στα καλά γραφικά, αλλά υπάρχει και κάποιο όριο. Τα remakes, λοιπόν, κάνοντας μια πολύ σημαντική δουλειά, αυτό το φρεσκάρισμα που λες, κάνουν αυτά τα διαμάντια "προσβάσιμα" στο σημερινό gamer. Το θεωρώ τόσο θετική πρωτοβουλία που αναρωτιέμαι μήπως θα επρεπε να δούμε ανάλογες προσπάθειες και σε άλλα είδη παιχνιδιών..
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
@ Wicked
Βλέπε φίλε να παραδειγματίζεσαι. Μπορεί να παίζει και να μιλά όλο για adventures της sierra, αλλά φέρεται έξυπνα. Έχει δει που εδώ μέσα όποιος δηλώνει οπαδός lucas γίνεται επίτιμο μέλος και ... τσουπ. Σε ανύποπτο χρόνο πετάει κι ένα:
"Εγώ βέβαια, είμαι παιδί της Lucasarts η οποία ιστορικά είναι η κορυφή στον χώρο ...". Ξέρει τι θέλει κι έχει καταλάβει τον τρόπο που θα το πετύχει. Τέλος, το πιο σημαντικό ... έχει συμβιβαστεί με την πραγματικότητα.
Όχι σα μερικούς - μερικούς. Εκεί να επιμένουν να διασχίζουν μόνοι τους το τούνελ που περνά μέσα από τη Sierra, ακόμη κι αν δε βλέπουν πουθενά φως για να ξέρουν προς τα που είναι το τέλος (του τούνελ). Κάτι δηλαδή σαν την περιπλάνηση σε adventure της sierra.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ