Doom III Review απο το JA+!?!?!?!?!
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
10 Σεπ 2004 23:51 #2227
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Doom III Review απο το JA+!?!?!?!?! was created by Mortal
Τελικά το είδα κι αυτό! Το JustAdventure+ έχει πλέον και review του
Doom III
απο τον Red Egnes. Αλλά JA(+) δεν λέγεται το site;
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με το Doom III, αντιθέτως το βρίσκω ένα εξαιρετικά ευχάριστο αλλά σκοτεινό παιχνίδι (προσωπικά το βάζω στην κατηγορία survival/horror action), ωστόσο το συγκεκριμένο review ενδέχεται να εγείρει αντιδράσεις μεταξύ των hardcore Adventurάδων. Πάντως δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερα προσβλητικό για τα παιχνίδια adventure είτε στο review, είτε παίζοντας το ίδιο το παιχνίδι.
Στο κάτω κάτω της γραφής πρόκειται απλά για διαφορετικά είδη παιχνιδιού που χρησιμοποιούν ορισμένες βασικές αρχές για να προσελκύσουν τον ενδιαφερόμενο. Το ένα τα λέει puzzles, το άλλο τα λέει health packs, PDA (βρες το κλειδί, δηλαδή αλλά σε πιο εξελιγμένη εκδοχή ), και τα δυο σε ανταμείβουν με cutscenes και περισσότερη ιστορία, απλά η μια κατηγορία έχει μεγαλύτερο βάθος ιστορίας, και η άλλη περισσότερη δράση.
Γούστα είπε ο βάτραχος και έφαγε το σαπούνι.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με το Doom III, αντιθέτως το βρίσκω ένα εξαιρετικά ευχάριστο αλλά σκοτεινό παιχνίδι (προσωπικά το βάζω στην κατηγορία survival/horror action), ωστόσο το συγκεκριμένο review ενδέχεται να εγείρει αντιδράσεις μεταξύ των hardcore Adventurάδων. Πάντως δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερα προσβλητικό για τα παιχνίδια adventure είτε στο review, είτε παίζοντας το ίδιο το παιχνίδι.
Στο κάτω κάτω της γραφής πρόκειται απλά για διαφορετικά είδη παιχνιδιού που χρησιμοποιούν ορισμένες βασικές αρχές για να προσελκύσουν τον ενδιαφερόμενο. Το ένα τα λέει puzzles, το άλλο τα λέει health packs, PDA (βρες το κλειδί, δηλαδή αλλά σε πιο εξελιγμένη εκδοχή ), και τα δυο σε ανταμείβουν με cutscenes και περισσότερη ιστορία, απλά η μια κατηγορία έχει μεγαλύτερο βάθος ιστορίας, και η άλλη περισσότερη δράση.
Γούστα είπε ο βάτραχος και έφαγε το σαπούνι.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- aiRness
- Platinum Member
11 Σεπ 2004 01:34 #2228
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Doom III Review απο το JA+!?!?!?!?!
Για μένα mortal τον τελευταίο χρόνο το JA+ έχει "χαλάσει" σε ορισμένα σημεία του. Τώρα το επιχείρημά σου για το '+' δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση δικαιολογία. Φαντάσου ότι πολύ απλά μπορείς να πεις...Καλά έχετε review το Doom 3 και μέχρι πέρυσι δεν είχατε π.χ. του Full Throttle (εφόσον είμαι αναγνώστης και έχω από ένα τόσο μεγάλο community απαιτήσεις. Aπορία με την ίδια λογική πάντα έτσι. Αλλά να σου πω δεν μου φταίει αυτό αλλά κυρίως ότι έγινε review επειδή είναι το 'Doom' και τίποτα άλλο. Δεν πείθομαι δηλ. από ένα τέτοιο community ότι κάνοντας ένα τέτοιο review θα πρέπει να πω "ουάου τι προτότυπο!" και σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με το Doom 3 έτσι; Δεν το έχω δει ακόμα αλλά θέλω να θαυμάσω απλά την engine του, όπως και του Unreal 3, κατά τα άλλα δεν με απασχολεί το θέμα. Με απασχολεί το Myst IV και το A Vampyre Story αυτή την περίοδο.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
11 Σεπ 2004 12:59 #2230
by Mortal
Replied by Mortal on topic Doom III Review απο το JA+!?!?!?!?!
Όντως airness το JA+ έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης εδώ και αρκετό καιρό, αυτό το έχουμε δει και απο τον τρόπο με τον οποίο προωθεί επιθετικά ορισμένους τίτλους π.χ. Aura - Fate Of The Ages. Το συγκεκριμένο review του Doom III ωστόσο, προσωπικά, δεν το περίμενα καν. Επειδή όμως ξέρω πως πολλά αλλάζουν σε σχέση πάντα με τα ενδιαφέροντα των gamers, και ίσως επειδή βλέπω απο τα forum του JA+ πως πολλά απο τα παιδιά ασχολούνται και με άλλα είδη παιχνιδιών, να αποφάσισαν να προσπαθήσουν να προσελκύσουν και νέο κόσμο στην adventure κοινότητα μέσα απο ένα review σε έναν απο τους πλεον πολυαναμενόμενους και hot τίτλους της περιόδου. Σκέψου μόνο πως αν δεν υπήρχε το πρώτο Doom και ο Carmack πολλά πράγματα να μην ήταν όπως είναι σήμερα στην action κοινότητα, αυτό όλοι το παραδέχονται. Απλοική η εξήγηση μου, αλλά δεν μπορώ να σκεφθώ κάποιον άλλο λόγο.