Black Mirror III
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Και τώρα, σε παρακαλώ, πες μου:
1) γιατί κάθομαι ο ... και παίζω adventures;
2) γιατί αυτοί οι κύριοι εκεί στην Cranberry και την dtp θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο σημαντικούς ώστε να παίρνουν από μόνοι τους το δικαίωμα να μου σπαταλούν το χρόνο, παραπλανώντας με ότι δήθεν έχουν φτιάξει το γρίφο τον τέλειο, το δυνατό, τον ..., ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καταφέρει καν μια τρύπα στο νερό;
3) γιατί το πλήρωσα 25 ?;
Άντε μωρέ από 'κει πέρα με κάθε ηλίθιο και πάνω απ' όλα με μένα που κάθομαι κι ασχολούμαι με όποιον ... νομίζει ότι ξέρει να φτιάχνει παιχνίδια ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
- crocark
- Adventure's Advocate
Έχω αρχίσει να πιστεύω Τάσο μου ότι οι beta testers (αν υπήρξαν) δοκίμασαν τη λειτουργία αυτόματου περάσματος γρίφων κι όχι το παιχνίδι. Κι οι δημιουργοί; Κάθισαν κι έφτιαξαν τόσες πολλές επιλογές βοήθειας, αλλά το παιχνίδι το ίδιο το έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Για μένα αυτό όλο είναι ένδειξη κακής πορείας για κάποιες εταιρείες του χώρου. Ασχολούνται με πράγματα δευτερεύοντα και χάνουν την ουσία.
(2 χρόνια είχα να εξοργιστώ τόσο πολύ με παιχνίδι, από το Vampyre Story. Ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κλείστηκα σ' ένα χώρο και δεν μπορούσα να ξεφύγω με τίποτα)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Σε κάθε περίπτωση δεν το διέγραψα γενικώς, απόδειξη ότι το παίζω ακόμη κι ότι συνέστησα σε όσους τους άρεσαν όσα προηγήθηκαν να το δουν. Αλλά για μένα προσωπικά έχει μπει στην black list. Μαζί με το AVS και κανα - δυο άλλα. Πολύ χειρότερα από το να το διέγραφα. Κάθε φορά που θα μου τυχαίνει παρόμοιο περιστατικό θα έχει την τιμητική του. Και κάθε φορά που θα συναντώ bug σαν αυτό που λες εσύ θα λέω: έχει bug, αλλά δεν είναι δα και σαν το άθλιο BM3 κι ευτυχώς οι δημιουργοί κάπως ξέρουν να φτιάχνουν παιχνίδια, όχι σαν εκείνους του BM3
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
Ουσιαστικά τα ΒΜ 2 και 3 πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως περίπου τα Syberia 1 & 2: Δηλαδή, ως ένα ενιαίο παιχνίδι χωρισμένο σε δύο μέρη.
Έχω μερικές παρατηρήσεις - απορίες για το φινάλε όμως:
- Το πτώμα στην καλύβα του Ralph προς το φινάλε ήταν ο Tom; Μάλλον ναι, αλλά απορώ γιατί δεν μας το έδειξαν και αν όντως ο Ralph ήταν αυτός μου μας μίλησε αργότερα στο δάσος και μας είπε ότι λυπάται.
- Τα γυαλιά ηλίου που σου αφήνει ο Edward στο γραμματοκιβώτιο της έπαυλης τα βρήκατε και αν ναι, τα χρησιμοποιήσατε πουθενά; Ο Edward γιατί είχε τέτοια κάψα ώστε να γίνει butler στο Black Mirror και γενικά ποιος ήταν ο ρόλος του τριγώνου Edward - Denise - επιθεωρητή;
- Αυτό με το συνεχές κάπνισμα και τον βήχα της ψυχολόγου εξυπηρετούσε κάπου;
Πάντως το φινάλε ήταν όντως βεβιασμένο και απότομο όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Ειδικά η μάχη Mordred - Andrian ήταν σχεδόν αστεία. Φαντάζομαι όμως να περιμένατε να τελειώσουν τα credits έτσι;
Συνολικά πάντως το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, αν αν και με ενόχλησε λίγο αυτό το bug - dead end εκεί με τις υπογραμμίσεις. Θα έπρεπε να βγάλουν ένα patch για να το διορθώσουν νομίζω.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Tasos
- Topic Author
- Templar Hunter
Παρατήρησα αυτά ακριβώς τα κενά στην υπόθεση και έχω τις ίδιες απορίες μαζί σου!
Το φινάλε ήταν όντως
- crocark
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: Συνολικά πάντως το παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ, αν αν και με ενόχλησε λίγο αυτό το bug - dead end εκεί με τις υπογραμμίσεις. Θα έπρεπε να βγάλουν ένα patch για να το διορθώσουν νομίζω.
Ε, αυτό πια δεν είναι bug. Είναι μάστιγα!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ