Βιβλίο για adventures
- Leo Rise
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- photiscta
- Spammer
tsampikos wrote: Οι σελίδες μέσα και οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες. Αυτό είναι το μόνο του μειονέκτημα, αλλά αυτό δεν αναιρεί, πιστεύω, την αξία του σαν εκδοτικό έργο.
Κρίμα!
Η ψηφιακή όμως έκδοση σε kindle είναι έγχρωμη!!!
- EmperorXIII
- Banned
Elessar wrote: Το βιβλίο είναι όντως καταπληκτικό και ότι δεν έχει τα πάντα, ε εντάξει λογικό είναι. Δεν είναι δα και η Encyclopaedia Adventuratica!
Αυτό!! Με ΔΕΝ γινότανε να τα καλύψει όλα.. Είναι ήδη 700 + σελίδες... Λίγο πριν βγει, στο blog είχε γράψει το παλικάρι ότι δεν γινότανε να καλύψει τα πάντα, πχ για τα text adventures τι να πρωτοπείς, μόνο για τα πολύ πολύ βασικά αναφέρθηκε.. Οπότε, ναι , γράφει για μερικά που για κάποιους δεν έπρεπε (και για άλλους έπρεπε) και ΣΙΓΟΥΡΑ ο καθένας θα βρει 2-3-5 που του άρεσαν και δεν τα έχει, αλλά αυτό δεν γινότανε.. Άρα Encyclpedia Adventurica που λεει και ο Σταύρος σίγουρα ΔΕΝ είναι, κι ούτε θα ήθελε να είναι, αλλά κατατάλλα είναι ότι πιο κοντινό έχει βγει και θα βγει στο κοντινό μέλλον σε αυτό.. Για μένα αν κάποιος τα έχει τα γραφ, επιβάλλεται να επενδύσει..
Einai ena xorto magiko........
- EmperorXIII
- Banned
Λοιπόν, παιδιά, προσωπικά νομίζω αν μπορείτε να το προβάλετε σαν είδηση στην πρώτη σελίδα (είτε σαν απλό νέο είτε σαν review) θα ήτανε πολύ όιμορφο.. Και δεν μιλάω για το αν θα το πάρει έστω και ένας χαμπάρι που να μην το έχει πάρει, που είναι σημαντικό, αλλά και για στήριξη ηθική πιο πολύ.. Αυτό γιατί, κοιτώντας πιο δίπλα στο Adventure Gamers, που είναι αγγλόφωνο και ειδικά εκεί έπρεπε να προβληθεί, έχει ένα thread στο forum και αυτό ήτανε, όταν πχ το site έχει πρώτη σελίδα νέα για casual νέα για φήμη, και ένα βιβλίο της προκοπής δεν το πρόβαλε.. Και ξενέρωσα..
Anyway, απλά το γράφω σαν μια παράκληση
Einai ena xorto magiko........
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- zorbas
- Elite Member
ADVENTURAS wrote: Φαίνεται εξαιρετική δουλειά,που νομίζω πώς αξίζει να την έχουμε όλοι στις βιβλιοθήκες μας!Εγώ πάντως δε θα το χάσω!
Αλήθεια,ποιοί από σας θυμούνται τα εξαιρετικά βιβλία με λύσεις ADVENTURES που είχε γράψει παλιά ο Αντρέας,και είχαν εκδοθεί από τις εκδόσεις Anubis;
Ξεχνιούνται αυτά;;
Μου αρέσει πολύ το βιβλίο ευχαριστώ για τα links.
Μετά το καλοκαιράκι θα το "χτυπήσω"