Συσκευασιες Adventure Παιχνιδιων

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
13 Μάι 2011 11:00 #32604 by Themistoklis
'Ηδη υπαρχει ενα αναλογο thread, με θεμα τις "Collector's Editions" , αλλα με ενδιαφερουν γενικα συσκευασιες Adventures εστω και λιγο πλουσιοτερες από μια απλη DVD-Case. Για παραδειγμα, προμηθευτηκα μεσω E-bay προσφατα το Ceville σε ενα ομορφο κουτακι που ανοιγει σαν βιβλιο μπλα μπλα....

Γνωριζετε αλλα adventures που να κυκλοφορησαν προσφατα (την περασμενη 5-ετια) που να εχουν αναλογες συσκευασιες - εστω και σε ενα κουτι, οχι μονο σε μια DVD-Case - ή/και που θα μπορουσα να τα αναζητησω εκτός του E-Bay?

Thanks!

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Μάι 2011 11:19 #32605 by crocark
Ναι. Πρόκειται για τις εκδόσεις με διαφορετικό κουτί, όπου υπάρχει κάτι σαν εξώφυλλο και καλά, οι οποίες δεν έχουν μέσα περισσότερα πράγματα, ακριβώς το ίδιο manual και το δισκάκι σε ζελατίνα. Αν προσπαθήσω να θυμηθώ πρόχειρα ποια παιχνίδια έχω δει σε τέτοια θήκη ασχέτως χρονολογίας, είναι:

Post Mortem, Still Life 1, Everlight, Nostradamus, Treasure Island, Rhem 1, 2, 3. Αν θυμηθώ κι άλλα στην πορεία θα τα προσθέσω σ' αυτό το μήνυμα. Αλλά πιστεύω γενικά ότι πρόκειται για Αμερικάνικες εκδόσεις. Εδώ, απ' όσο ξέρω δε θα τα βρεις (μιλάω για καινούρια). Ωστόσο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κατά την παραγγελία από εξωτερικό για το ποια σου στέλνουν ακόμη κι αν βλέπεις ευδιάκριτη φωτογραφία, γιατί παίζει να μην είναι αληθινή, εκτός αν στο περιγράφουν (π.χ. κάποιοι πωλητές στο amazon κάνουν λεπτομερή περιγραφή).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
13 Μάι 2011 11:46 #32606 by Themistoklis
Υπαρχει το Everlight σε τετοια εκδοση;! Καλη φαση, να δουμε που θα το βρω. Καλα, για "Εδω" (υποθετω εννοεις Ελλαδα) δεν κανω καν τον κοπο να ψαξω. Απο το εξωτερικο θα το παρω, και σιγουρα φθηνοτερα απο οτι απο την Ελλαδα. Το Ceville μου ηρθε στο κουτι του με 7 ευρω μαζι με τα ταχυδρομικα, να φανταστεις..

EDIT : Ήδη το βρηκα :mrgreen: Αν τυχον σου ερθει στο μυαλο κανενα αλλο, αν θες συμπληρωσε το οταν βρεις χρονο. Σευχαριστω πολυ!

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
13 Μάι 2011 12:02 #32607 by Tasos
Tales of Monkey Island, Machinarium...

More
13 Μάι 2011 16:58 #32610 by Pournelaos
Συνήθως η αμερικάνικη έκδοση τους βγαίνει σε mini box. Πολλά που πήρα από ebay είναι έτσι.

More
13 Μάι 2011 17:19 #32611 by crocark
Α, μπράβο! Minibox - σωστός ο Pournelaos.
Κάτι παρόμοιο (χάρτινη συσκευασία που ανοίγει σα βιβλίο, αλλά δεν είναι κουτί), είναι η κλασική πλαστική τετράγωνη (σχεδόν) θήκη των CDs περικλεισμένη σε τέτοια χάρτινη συσκευασία. Αφορά κυρίως παλιά παιχνίδια, μάλλον αυτά που έβγαιναν σε Cd, και γι' αυτό δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει. Πάντως μεταξύ αυτών των παιχνιδιών μου συγκαταλέγεται και το τεράστιο Sanitarium (με μια πρόχειρη ματιά τη συγκεκριμένη συσκευασία χρησιμοποιεί πολύ η Adventure Company).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ