Nansy Drew: The captive curse
- ikarus260
- Topic Author
- Moderator
Less
More
03 Ιουλ 2011 15:16 #33107
by ikarus260
Nansy Drew: The captive curse was created by ikarus260
Βρήκα το συγκεκριμένο παιχνίδι... είναι καινούργιο? και αν είναι λέει κάτι? μην το ξεκινήσω άδικα
Αυτή είναι η περιγραφή:
Ο 24ος τίτλος της πολύ πετυχημένης σειράς Adventure παιχνιδιών Nancy Drew, έκανε επιτέλους πρεμιέρα! Αυτή τη φορά, η πολυμήχανη και ικανότατη ντετέκτιβ ταξιδεύει στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα σε ένα απομακρυσμένο Βαυαρικό κάστρο, προκειμένου να ανακαλύψε τι κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις ενός μυστηριώδους πλάσματος που αναφέρεται σε τοπικούς θρύλους. Υπέροχες εικόνες, καταπληκτική ιστορία, απαιτητικοί γρίφοι και πολλές πολλές ώρες παιχνιδιού σας περιμένουν!!
Αυτή είναι η περιγραφή:
Ο 24ος τίτλος της πολύ πετυχημένης σειράς Adventure παιχνιδιών Nancy Drew, έκανε επιτέλους πρεμιέρα! Αυτή τη φορά, η πολυμήχανη και ικανότατη ντετέκτιβ ταξιδεύει στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα σε ένα απομακρυσμένο Βαυαρικό κάστρο, προκειμένου να ανακαλύψε τι κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις ενός μυστηριώδους πλάσματος που αναφέρεται σε τοπικούς θρύλους. Υπέροχες εικόνες, καταπληκτική ιστορία, απαιτητικοί γρίφοι και πολλές πολλές ώρες παιχνιδιού σας περιμένουν!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Ιουλ 2011 21:14 #33108
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Nansy Drew: The captive curse
Είναι ολοκαίνουργιο παιγνίδι της γνωστής σειράς, δοκίμασε το εγώ είμαι fan της σειράς και τα έχω παίξει όλα εκτός αυτό που περιμένω να το φέρει στην Ευρώπη η Amazon.Com
- Elessar
- Team
Less
More
04 Ιουλ 2011 11:50 #33109
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Re: Nansy Drew: The captive curse
Του έριξα μια ματιά, δεν φαίνεται κακό. Είναι και εποχή γενικής ξηρασίας τώρα, μπορεί να το ξεκινήσω.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- ikarus260
- Topic Author
- Moderator
Less
More
04 Ιουλ 2011 14:48 #33113
by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: Nansy Drew: The captive curse
Θα το δοκιμάσω και ευκαιρία να πρωτοπαίξω παιχνίδι της σειράς... πάντως απ' τα λίγα που έχω ξεκινήσει, μου φαίνεται τελείως διαφορετικό απ' τα κλασικά adventure και ίσως και πιο δύσχρηστο (ειδικά οι διάλογοι που ώρες ώρες δεν μπορείς να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και πολλές φορές σου βγάζει τις ίδιες και τις ίδιες επιλογές). Εν τούτοις, έχει κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ. Σκηνικά σε κάστρο παλιό. Έχω τρέλα με τα παιχνίδια που εξελίσσονται σε παλιά κάστρα ή σε παλιά σπίτια. Έχω κολλήσει σε ένα σημείο που πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι με τον ιδιοκτήτη ( του κάστρου, αλλά δεν θα μου πάρει πολύ ώρα. Ίδωμεν...