Runaway - DVD Special Edition
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
24 Σεπ 2004 11:46 #2368
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Runaway - DVD Special Edition was created by Elessar
Κυκλοφορησε μια special εκδοση του Runaway σε DVD η οποια εκτος των αλλων περιεχει υψηλης αναλυσης video, expanded dialogues, trailers, παραλειπομενα απο την παραγωγη και ενα ψιλο-making of του Runaway2.
Θα διορθωνει ομως το καταραμενο bug στην πεμπτη πράξη; Αν και εβαλα ολα τα cracks που βρηκα, περασα το συγκεκριμενο σημειο αλλα μου κολλησε μια οθονη αργότερα!!!!
Αντε να το δουμε και στην Ελλαδα
Θα διορθωνει ομως το καταραμενο bug στην πεμπτη πράξη; Αν και εβαλα ολα τα cracks που βρηκα, περασα το συγκεκριμενο σημειο αλλα μου κολλησε μια οθονη αργότερα!!!!
Αντε να το δουμε και στην Ελλαδα
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Stknightmare
- Moderator
24 Σεπ 2004 16:46 #2373
by Stknightmare
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
Replied by Stknightmare on topic Runaway - DVD Special Edition
Dokimases to crack pou exw sthn sellida mou?
Yg:Oso periergo kai an sas fenete eixa akousei mia fhmh oti oi etairies tha dioxeteusoun elatwmatika cracks sto internet,opws px to crack pou eixe sto cd tou dikou mou kai me opoio eftanes mexri to daxtulo kai krasare me allagh crack to paixnidi game doulepse mia xara.
Yg:Oso periergo kai an sas fenete eixa akousei mia fhmh oti oi etairies tha dioxeteusoun elatwmatika cracks sto internet,opws px to crack pou eixe sto cd tou dikou mou kai me opoio eftanes mexri to daxtulo kai krasare me allagh crack to paixnidi game doulepse mia xara.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
24 Σεπ 2004 18:31 #2375
by Elessar
Replied by Elessar on topic Runaway - DVD Special Edition
Ναι αλλα δεν γινεται τιποτα!!
Παιρναω την ερημο, φτανω στην εισοδο της σπηλιας, την ανοιγω, μπαινω μεσα....και το απολυτο σκοταδι.
Το περιεργο ειναι οτι πατωντας Esc μπαινω στο menu save/load αλλα στην game screen ουτε κερσορας ουτε τιποτα....
Παιρναω την ερημο, φτανω στην εισοδο της σπηλιας, την ανοιγω, μπαινω μεσα....και το απολυτο σκοταδι.
Το περιεργο ειναι οτι πατωντας Esc μπαινω στο menu save/load αλλα στην game screen ουτε κερσορας ουτε τιποτα....
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
24 Σεπ 2004 23:57 #2377
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Runaway - DVD Special Edition
Βρε παιδιά, δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι το έπαιξα κανονικότατα μέχρι και το τέλος δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο στραβό που είχα ήταν πως χρειάστηκε να τηλεφωνήσω στην εταιρεία γιατί μόλις ξεσφράγισα το DVDCase δεν υπήρχε κωδικός πουθενά. Μου το έδωσαν, το εγκατέστησα, το έπαιξα, το απεγκατάστησα, ούτε crack, ούτε κολλήματα, ούτε άλλες παραξενιές.
- Stknightmare
- Moderator
25 Σεπ 2004 02:41 #2379
by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Runaway - DVD Special Edition
Esu eixes to authentiko kai oxi to paranomo,emena molis eftane sthn sphlia krasare,den ekane auto pou les esu.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
25 Σεπ 2004 11:46 #2380
by Mortal
Βλέπεις λοιπόν πως τα αυθεντικά έχουν και τα καλά τους! Παίζεις λιγότερα παιχνίδια έτσι, αλλά δεν σου σπάνε τα νεύρα τα περίεργα crashαρίσματα!
- Elessar
- Topic Author
- Team
Less
More
25 Σεπ 2004 14:05 #2384
by Elessar
Replied by Elessar on topic Runaway - DVD Special Edition
Παντως το προβλημα αυτο το ειχαν και παρα πολλοι που το ειχαν αγοράσει αυθεντικο - μην το ξεχναμε. Και ακομα δεν εχει κυκλοφορησει patch απο την εταιρια. Όμως εαν ερθει στην Ελλαδα η DVD εκδοση θα την αγοράσω σίγουρα
Απο την 'αλλη εγω παιχνιδι που εχει τη συγκεκριμενη προστασια, νομιζω το SafeDisk, (για παραδειγμα ολα της TAC) δεν προκειται να ξαναγορασω. Ακομα βουϊζει ο τόπος με τα προβληματα που προκαλεσε σε απειρους χρήστες
Απο την 'αλλη εγω παιχνιδι που εχει τη συγκεκριμενη προστασια, νομιζω το SafeDisk, (για παραδειγμα ολα της TAC) δεν προκειται να ξαναγορασω. Ακομα βουϊζει ο τόπος με τα προβληματα που προκαλεσε σε απειρους χρήστες
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
25 Σεπ 2004 14:59 #2386
by Mortal
Πάντως επειδή τα έχω όλα όσα έχω αναφέρει original, Elessar, δεν συνάντησα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρθηκαν σε διάφορα fora, δεν ξέρω τι έκαναν τα παιδιά, αλλά μάλλον δεν είχαν updated συστήματα, είτε πρέπει να είχαν μηχάνημα το οποίο να μην πληρούσε τα requirements του τίτλου (ακόμη και το painkiller με το starforce 3, που όλοι έλεγαν ότι δεν έπαιζε και έκανε το ένα πρόβλημα και το άλλο, εμένα μου έτρεξε κανονικά δίχως το παραμικρό πρόβλημα). Βέβαια να πω την αλήθεια επειδή σιχαίνομαι να βάζω και να βγάζω CD σε ένα καλό NoCD Fix δεν λέω ποτέ όχι, οπότε σε τέτοια περίπτωση δεν θα τολμούσα να το αναφέρω καν ως πρόβλημα. Και σκέψου ότι όλα με ελάχιστες εξαιρέσεις τα τρέχω κάτω απο windows 2000. (οι εξαιρέσεις είναι τίτλοι όπως το Stupid Invaders, το Dr Jekyl Mr Hide, και ένα δυο άλλα, που απο βλακεία μου δεν κοίταξα το κουτί για να δω τα υποστηριζόμενα συστήματα).