Προτάσεις για adventure
- xscouter
- Topic Author
- Elite Member
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
xscouter wrote: από αυτά που έχω παίξει μου έχουν αρέσει τα ... Myst:Exile και Riven.
xscouter wrote: Γενικά μου αρέσουν τα adventure με ατμόσφαιρα, σενάριο και όχι δύσκολους γρίφους
Μετά από τον παραπάνω συνδυασμό τι να σου προτείνουμε; Φαίνεται να το κατέχεις καλά το άθλημα. Και φάινεται ότι σου αρέσει ευρεία γκάμα παιχνιδιών. Αν θες παιχνίδια σαν το Syberia, θα σου πρότεινα τα Keepsake και Whispered World. Αν θες κάτι στο πιο τρομακτικό, που γενικά σ' αυτήν την κατηγορία θα βρεις περισσότερο ατμοσφαιρικά παιχνίδια, μπορείς να δεις παιχνίδια από Βρετανία Lost Crown, σειρά Darkfall. Αλλά δεν είναι εύκολα. Πιο εύκολο "θρίλερ" είναι το Black Mirror (ολόκληρη σειρά, αλλά το #1 είναι πιο δυνατό). Από Mysts έχεις άλλα τρία, αλλά εγώ εύκολα δεν τα λέω.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Praetorian
- Walker Survivor
Σίγουρα προτείνω πάντως το The Longest Journey (αφήνοντας απ'έξω για την ώρα το sequel Dreamfall). Είναι κοντά στο στυλ των Syberia, αλλά πολύ... πολύ καλύτερο.
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- outcry
- Walker Survivor
Kατά τα λοιπά το Gray Matter έχει, δυστυχώς, ό,τι ζητάς.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- xscouter
- Topic Author
- Elite Member
Έχω παίξει και τα Μyst 1 & 4 αλλά ειδικά το Μyst 4 με ξενέρωσε με τους δύσκολους γρίφους του και δεν προχώρησα στο 5. Όσον αφορά το Riven είναι και αυτό αρκετά δύσκολο, αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρά του, αυτή η απροσδιόριστη αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι. Το Εxile νομίζω είναι το πιο εύκολο από όλα τα Μyst.
To The Longest Journey φαίνεται για καλό παιχνίδι!
Kατά τα λοιπά το Gray Matter έχει, δυστυχώς, ό,τι ζητάς
Γιατί δυστυχώς?
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- xscouter
- Topic Author
- Elite Member
Ίσως έκανα λάθος που ανέφερα τίτλους παιχνιδιών. Έχω παίξει (από adventures) μόνο αυτούς τους τίτλους που ανέφερα παραπάνω. Aυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά καλά παιχνίδια τα οποία εγώ δεν γνωρίζω. Από τα παιχνίδια που έχω παίξει ευχαριστήθηκα πιο πολύ (δεν λέω ότι είναι καλύτερα) το Dracula 1, το Scratches και το Amerzone. Ψάχνω κάτι παραπλήσιο, επειδή όμως θα επαναλάβω ότι δεν έχω παίξει άλλα παιχνίδια, είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση ενός πιο έμπειρου gamer για ένα καλό adventure game, με ωραία γραφικά, ατμόσφαιρα και όχι σπαστικούς γρίφους (σαν τους σπαστικούς γρίφους του Myst 4 π.χ.)
Tsampikos ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι μου αρέσουν αυτά που έχεις προτείνει.
- outcry
- Walker Survivor
Γιατί είναι εύκολο. Απογοητευτικά εύκολο. Δηλαδή πιο εύκολο δε γίνεται.Παράθεση:
Kατά τα λοιπά το Gray Matter έχει, δυστυχώς, ό,τι ζητάς
Γιατί δυστυχώς?
Επίσης είναι βέβαιο ότι θα σ αρέσει και το Still Life.
Όσο για το Longest Journey, δε χρειάζονται και δε χωράνε ούτε λόγια ούτε συγκρίσεις.
Πάντως γενικά όποιος μαζεύει προτάσεις συνήθως καταλήγει να παίξει κάτι άσχετο επειδή χάνεται μέσα στο συρφετό.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]