Crowbar: Μια φιλία που κρατά στο χρόνο.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Κάτσε να δω αν θα έχω χώρο στο προσωπικό μου Learjet και θα σε πάρω.crocark wrote: θα με πάρεις μαζί σου καμιά φορά
(Ίσως θα πρέπει να αφήσω τον ένα από τους πέντε σεφ πίσω στο πύργο μου για να χωρέσεις. Δεν σου υπόσχομαι τίποτα αλλά θα προσπαθήσω κάτι να κάνω για εσένα!)
Περίπου 17$crocark wrote: δε θέλω να φανταστώ πόσο έχει ένα μελάνι montblanc.
Κοιτάς αν θες ΑΛΛΑ δεν ακουμπάς...crocark wrote: τη μασέρ ούτε που θα την κοιτάξω.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- manos426f
- Futuristic Fedora
tsampikos wrote: Τελευταία έπαιξα το alternativa, το οποίο, και αυτό, είχε crowbar μέσα./quote]
Eντυπώσεις από αυτό αλήθεια;
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- outcry
- Walker Survivor
Ένα τίποτα.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- crocark
- Adventure's Advocate
Πω, πω ρε φιλαράκι ... χαλλλλλλλαρά λλλλέμε ...mkllds wrote: Κοιτάς αν θες ΑΛΛΑ δεν ακουμπάς...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
-Έλα "..." (το χαϊδευτικό που χρησιμοποιούσα τότε, να μην το φανερώσω τώρα, δε λέει ...). Τα πήρες τα δωράκια μου;
-Ποιος είστε κύριε;
-Έλα καλέ "...", εγώ ο croc
-Λάθος κάνετε ... μπουπ ... μπιπ, μπιπ, μπιπ ...
Ξαναπαίρνω (καλός καραγκιόζης):
-Έλα ρε γλύκα! Τι έγινε; Δεν μπορεί να ...
-Ποιος είστε κύριε;
-Ο croc ντε ... Που τα πίναμε στο νησί ... Έλα, μη μου κάνεις τη δύσκολη ...
-Δεν ξέρω κανέναν croc κύριε, είπαμε λάθος ...
-Μια στιγμή! Ο crocark είμαι ... καλύτερα; Θυμήθηκες;
-Όχι κύριε, καληνύχτα
-Μια στιγμή ντε! Να σου πω γλύκα ... Παίζει κανένα πρόσωπο και κωλύεσαι; Να πάρω αργότερα;
-Άντε και παράτα μας ρε φίλε! Λες κι άλλη δουλειά δεν έχουμε ... μπουπ ... μπιπ, μπιπ, μπιπ, μπιπ ...
Κατάλαβες φίλε πως ξηγήθηκε η κυρία; Της έχεις δώσει τα καλύτερά σου χρόνια, τον καλύτερό σου εαυτό ... ακόμη και το καλύτερο lime το έπαιρνε πάντα αυτή για το mojito της. Και σου γίνεται μια μέρα φίρμα και σου ξηγιέται μ' αυτόν τον τρόπο. Παλιο ... αλήτρες ... Καβαλάνε το καλάμι σου λέει κι εσένα ούτε που να σε ματακούσουν
Γι' αυτό σου λέω. Να είσαι προετοιμασμένος και να δώσεις βάση στο ποια μαϊμού θα επιλέξεις. Εκεί, να ξέρεις, που είναι πολλές, θα σε παρακαλάνε. Αλλά μην επενδύσεις συναισθηματικά πάνω τους ... θα πληγωθείς, είναι βέβαιο.
Παλιοαλήτρες
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Dude, your story was very spooky! :shock:
Ελπίζω μόνο να μην εννοείς ότι μ' αρέσει και εμένα κάνω παρέα με μαϊμούδες, έστω και αν προέρχονται από το Monkey Island.crocark wrote: Επειδή σ' έχω κόψει και πολύ "δικό μου" απ' την αρχή εσένα
(Πώς ξεκινήσαμε να μιλάμε για λοστούς, μετά για λαδωτήρια, μετά για σταυρόλεξα, μετά για το alternativa και τώρα για τρομαχτικές ιστορίες από τον crocark για τα πάρε δώσε που είχε με μαϊμού, ένας Θεός μόνο ξέρει! Αυτό το forum με έχει εντυπωσιάσει!)
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
crocark wrote: Επειδή σ' έχω κόψει και πολύ "δικό μου" απ' την αρχή εσένα
Προφανώς έκανα λάθος τόσο καιρό ... τι κρίμα Γιατί, φίλε, στο δικό μου κόσμο αυτό το "έστω κι αν προέρχονται από το Monkey Island" δε χωράει. Δεν υπάρχει "έστω κι αν" ... Ό,τι προέρχεται απ' το ΜΙ, προσέχουμε πάρα πάρα πολύ όταν το πιάνουμε στο στόμα μας Ό,τι κι αν είναι αυτό Κι εντάξει ... όσο κι αν προσπαθείς να μου γλυκάνεις το χάπι με τη Gina ..., συγγνώμη, αλλά οι αξίες είναι αξίες Ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο εγχείρημα απ' την αρχή. Βλέπεις, για να χωρέσω εγώ στο τζετ, θα έπρεπε να μην πάρεις δυο από τους σεφ σου. Ένας δε θα ήταν αρκετός. Οπότε καλά να περάσετε Να μου προσέχετε το νησί, ε;mkllds wrote: Ελπίζω μόνο να μην εννοείς ότι μ' αρέσει και εμένα κάνω παρέα με μαϊμούδες, έστω και αν προέρχονται από το Monkey Island.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
manos426f wrote:
tsampikos wrote: Τελευταία έπαιξα το alternativa, το οποίο, και αυτό, είχε crowbar μέσα./quote]
Eντυπώσεις από αυτό αλήθεια;
Συμπαθές παιχνιδάκι με ωραίο θέμα και άρτιο στον τεχνικό τομέα. Ημιτελής υλοποίηση καθώς θα μπορούσε άνετα να είναι άλλο τόσο σε διάρκεια, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις ευχάριστες στιγμές που προσέφερε. βαθμός 6.5-7/10.