Δεν μας τα λέει καλά η TellTale Games
- Elessar
- Topic Author
- Team
Γιατι αυτο εμένα δεν μου ακούγεται καλά; Εντάξει, ανεχθήκαμε κάπως τα DVD-boxes (έιπα κάπως, εγω προσωπικά τα απεχθάνομαι), τώρα θα αναγκαζόμαστε να κατεβάζουμε τα καινούργια παιχνίδια με κάποιου έιδους συνδρομή;
Μαύρο δαγκωτό εαν γίνει κάτι τέτοιο!!!!
Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη εδώ www.gamespot.com/news/2004/10/01 ... 09473.html
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- maladroid
- Templar Hunter
Oute emena mou arese auto Elessar alla vasika apantaw gia an ftasw ta 50 posts oso pio syntoma ginetai kai na kanw Level Up
No good deed goes unpunished
- Mortal
- Adventure's Advocate
maladroid wrote: Ki egw to parathrhsa sth synenteyksh kai sa na perase sta psila apo olous (se antithesh me tis nykseis gia nekranastash tou S&M2)
Oute emena mou arese auto Elessar alla vasika apantaw gia an ftasw ta 50 posts oso pio syntoma ginetai kai na kanw Level Up
Ωχου, αυτή οι νεολαίοι! Σε forum γράφεις παιδί μου, δεν παίζεις κανά RPG!?!? Ρίξε τώρα ένα percent να δούμε αν το inteligence σου επιτρέπει να απαντήσεις (Την τελευταία φορά που θυμάμαι απο 1 pen & paper είχα έναν βάρβαρο κατηγορίας ούγκ! Μετα βίας ανέπνεε (εισπνοή-εκπνοή στο walkman) αλλά έδερνε καλά!
Αλλά άντε επειδή είμαι καλός άντε προσπάθησε να πιάσεις το 10% των μυνημάτων μου!
- Mourgos
- Moderator
Mortal wrote: Αν γίνει κάτι τέτοιο Elessar θα είμαι ο πρώτος που θα αρχίζει να αγοράζει games απο τον τύπο με το eyepatch, και τα λάβαρα με την νεκροκεφαλή, της γειτονιάς! Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με τα DVD Jewels, αλλά με το να κατεβάσω software μεγάλου μεγέθους απο το net. E! Υπάρχουν και κάποια όρια που αν τα υπερβούν θα πρέπει να σκεφτούν και την λύση της πτώχευσης.
Καλά ας δούμε πρώτα τιμές και μετά σχολιάζουμε. Αν κοστίζουν όσο και οι τίτλοι σε κουτιά, με τους φόρους, τα μεταφορικά και όλα τα συναφή θα είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Αλλά αν είναι να γλυτώσουμε το νταβατζιλίκι των εταιριών και των διανομέων, που σου έχουν 30 ευρώ σαν ελάχιστη τιμή για παιχνίδι, δεν βλέπω που είναι το ηθικά μεμπτό...
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- Stknightmare
- Moderator
Yg:Ama to agorasei enas filos,to antigrapsei se cd kai egw meta to antigrapsw,tha thewroumai peiraths?Mperdeuthka!!! :shock: :shock: :shock:
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
- Mortal
- Adventure's Advocate
Mourgos wrote: Καλά ας δούμε πρώτα τιμές και μετά σχολιάζουμε. Αν κοστίζουν όσο και οι τίτλοι σε κουτιά, με τους φόρους, τα μεταφορικά και όλα τα συναφή θα είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Αλλά αν είναι να γλυτώσουμε το νταβατζιλίκι των εταιριών και των διανομέων, που σου έχουν 30 ευρώ σαν ελάχιστη τιμή για παιχνίδι, δεν βλέπω που είναι το ηθικά μεμπτό...
Βασικά το πρωτότυπο το παίρνω εκτός για το ότι είναι αντίγραφο μήτρας και σε γενικές γραμμές θα κρατήσει περισσότερο απο όσο θα κρατήσω ο ίδιος, με την δέουσα προσοχή ωστόσο, από όσο θα κρατήσουν αυτά που "καίω" με το δικό μου DVD, και το οποίο δεν είμαι ποτέ 100% σίγουρος ότι θα το διαβάζει και η επόμενη συσκευή. Επίσης το νταβαντζιλίκι μετά θα το επιφορτισθούν τα portals που θα παρέχουν τα προγράμματα για download, οπότε τα κερατιάτικα πάλι θα τα πληρώνουμε σε άλλον. Δεν το ξερω, για να είμαι βέβαιος, αλλά φοβάμαι πως θα ισχύει το "τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!" Φοβίες πολλές στο μυαλό τριγυρνάνε!
- Stknightmare
- Moderator
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"