Αποθήκευση Retail εκδόσεων

• zafos
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
24 Ιαν 2012 22:29 #35777 by zafos
Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο με το τι ασχολούμαι στο εν λόγω topic, αλλά όποιος έχει την κάψα του συλλέκτη μπορεί να με καταλάβει :P

Ψάχνοντας μια μέρα στο ντουλάπι με τα adventures ένα manual, μετά φρίκης ανακάλυψα οτι το Conquest of Camelot έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του. Λίγο κιτρινίλα στο κουτί, λίγο σκόνη, και μέσα, κάποιο έντομο πεθαμένο απειροελαχίστων διαστάσεων :/ Απο εκέινη τη μέρα ψάχνω να βρώ ziploc bags της προκοπής χωρίς αποτέλεσμα για να τα βάλω μέσα. Πρόσφατα όμως ευρισκόμενος στο ΙΚΕΑ για άσχετη δουλειά, πήρε το μάτι μου ακριβώς αυτό που έψαχνα. Έχει φέρει ziploc bags δικιάς του μάρκας, και εξαιρετικής ποιότητας. Σφραγίζουν αεροστεγώς και χωράνε ακόμα και το πιό χοντρό κουτί απο adventure. Εάν αποφασίσετε να πάρετε, προσοχή τις έχει σε 4 μεγέθη και τις πουλάει ανα 2 μεγέθη στο κουτί. Εμείς θέλουμε το πακέτο των 4.5 και 6 λίτρων.

Οι σακούλες είναι αυτές για όποιον ενδιαφέρεται www.ikeamarketplace.com/products/ikea-is...orted-colors-30pack/ και κοστίζουν 3.5 με 4 ευρώ νομίζω η 30άδα (15 και 15).

Αυτά τα ολίγα.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
24 Ιαν 2012 22:59 #35779 by moumiaq
Καλά έκανες και το έψαξες εγώ ακόμα ψάχνω , μάλλον θα πάρω απο ΙΚΕΑ αλλά για ρίχτε και μια ματιά εδώ.

www.kalogiannis.gr/show.php?PRD_ ... 184c0A3f5g

Δεν ξέρω απο αυτά του Καλογιάννη ποιό αντιστοιχεί με αυτα που έβαλες σε διαστάσεις αλλά οι τιμές του είναι για 100 τεμάχια.

Και αυτό εδώ

www.acdcshop.gr/zipbag-c-106_114.html

• zafos
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
25 Ιαν 2012 11:22 #35787 by zafos
Οι διαστάσεις εδώ είναι τα "μικρά" σακουλάκια τα οποία και χρησιμοποιώ 34εκ χ 26.5εκ και τα μεγάλα 41εκ χ 28εκ, τα μεγάλα να φανταστείς τα χρησιμοποιώ για κάτι περιοδικά.

More
25 Ιαν 2012 19:09 #35792 by giovanna
Καλά είστε τέλειοι, σας λατρεύω, και εγώ βαρέθηκα να τα ξεσκονίζω και να επιδιορθώνω τα κουτιά :D