Το τέλος της Telltalegames;

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
21 Μαρ 2012 14:26 #36264 by Castledoque
Το τέλος της Telltalegames; was created by Castledoque
Καταστροφή! Βγήκε trailer με το gameplay του Walking Dead (
) και οι πρώτες ενδείξεις είναι οικτρά απογοητευτικές. Φαίνεται λίγο καλύτερο από το Jurassic Park, αλλά το συγκεκριμένο πάρκο ήταν τόσο χάλια που αυτό δε σημαίνει και πολλά.

Άραγε είναι το τέλος για την Telltalegames; Λέτε να χάνουμε άλλη μια καλή εταιρεία από τον χάρτη των adventures;

Μακάρι να διαψευστώ...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Μαρ 2012 14:54 #36265 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Το τέλος της Telltalegames;
Πως ακριβώς κατάλαβες το στυλ του gameplay από το trailer??
Επίσης δεν καταλαβίνω πως το συγκρίνουμε με το JP... Εμένα σαν trailer μου άρεσε πάρα πολύ κυρίως ως προς το στυλ των γραφικών γιατί gameplay δεν είδαμε σχεδόν καθόλου.
Καθαρό adventure πάντως δεν είναι το παιχνίδι... Ούτε όμως είναι first person shooter, platform, action κτλ.
Ας μην ξαναπιάσουμε όμως την κουβέντα του τί είναι adventure και τι όχι.
Ας το πούμε storytelling και decision making το παιχνίδι με βάση τα όσα έχουμε δει και ακούσει.
Δεν νομίζω πάντως ότι η Telltale θα ξαναπεσει στην παγίδα των QTE τουλάχιστον με τη μορφή που είδαμε στο μέτριο Jurassic.
Κατά τη γνώμη μου πάντως θα έπρεπε να συνεχίσει να κινείται πολύ πιο κοντά στο είδος των adventures απ' ότι έκανε τελευταία.

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
21 Μαρ 2012 15:11 #36266 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Το τέλος της Telltalegames;
Δεν είναι το trailer που βγήκε πριν λίγες μέρες. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι τα πρώτα 13 λεπτά του παιχνιδιού και μοιαζουν δυσοίωνα πολύ με το Jurassic Park.

More
21 Μαρ 2012 17:23 #36269 by Tasos
Σ' ευχαριστώ πολύ, μόλις το είδα! Αλλα γιατί λες ότι μοιάζει με το JP?? Πολύ πιο κοντα στο point and click και στο Back to the Future φαινεται...

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
21 Μαρ 2012 17:51 #36271 by Castledoque
Γιατί σε όσο έδειξε δεν υπήρχε ίχνος γρίφου και είχε και QTEs. Απλώς ο παίκτης επέλεγε τα hotspots και η ιστορία προχωρούσε. Επίσης, χωρίς να είμαι σίγουρος, αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει inventory. Μπορεί και να κάνω λάθος γιατί είναι μόνο η αρχή του παιχνιδιού, αλλά η πρώτη εντύπωση για μένα είναι αρνητική.

Μακάρι να διαψευστούν οι φόβοι μου, αλλά δεν την εμπιστεύομαι πια την Telltalegames. Αισθάνομαι ότι προσανατολίζεται έντονα όλο και πιο μακριά από τα adventure προς τα interactive movies. Προσωπικά, όταν θέλω να δω ταινία, προτιμώ να πάω κινηματογράφο. Όταν παίζω PC game, θέλω να έχει ουσιαστικό gameplay και κατά τη γνώμη μου τα interactive movies έχουν λιγότερο gameplay και από τα casual παιχνίδια.

Τέλος πάντων σε κάνα μήνα θα βγει το πρώτο επεισόδιο και θα ξέρουμε.

ΥΓ: Για το Back to the future δεν έχω γνώμη γιατί έχω παίξει μόνο το πρώτο επεισόδιο. Τα περισσότερα σχόλια που έχω δει όμως, λένε ότι είναι μεν διασκεδαστικό αλλά υπερβολικά απλοποιημένο.

More
21 Μαρ 2012 19:58 #36275 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Το τέλος της Telltalegames;
Πάλι τα ίδια. Πάλι το αγαπημένο "πάτα-γρήγορα-άσχετα-κουμπάκια-σαν-10άχρονο-για-να-μην-πεθάνεις" σύστημα. Ε, η λύση είναι απλή. Ένα αναψυκτικό, youtube, και παρακολουθείς το παιχνίδι...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
21 Μαρ 2012 20:42 #36281 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Το τέλος της Telltalegames;
Εμένα παραδόξως το gameplay trailer δεν με χάλασε και τόσο (αρκεί το σταυρό που είδα στο βίντεο να τον κουνάμε με το mouse). Άλλη είναι η απορία μου. Από τη στιγμή που το comic που βασίζεται το παιχνίδι ακόμα συνεχίζεται, στο παιχνίδι τι θα κάνουμε; Θα παίξουμε 5 επεισόδια με σκοπό τι; Απλά μόνο να επιβιώσει ο χαρακτήρας μας και θα συνεχίζουν να βγάζουν επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί το comic; :?

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
22 Μαρ 2012 11:32 #36299 by Tasos
H ιστορία του παιχνιδιού απ' ότι έχω καταλάβει αφορά σε μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στο σύμπαν που δημιουργούν τα κόμικ. Δεν αφορά άμεσα τα πρόσωπα του κόμικ, αν και συναντάς κάποιους από αυτούς, όπως π.χ. τον Glenn, ενώ διαδραματίζεται και στην Atlanta, όπως το πρώτο μέρος της σειράς των graphic novels. Πίσω στο gameplay, σίγουρα δεν θα έχει Inventory αλλα θα χρησιμοποιείς αντικείμενα από το περιβάλλον. Επίσης, νόμιζα πως στα QTE αυτό που ενοχλούσε ήταν η ακολουθία των κουμπιών που έπρεπε να πατήσεις κάτι που δεν φάνηκε στο συγκεκριμένο βίντεο.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Μαρ 2012 12:52 #36300 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Το τέλος της Telltalegames;
Είναι μια καινούργια "συνταγή" αυτή για την Telltale, η οποία, προφανώς, θέλει να πρωτοτυπήσει. Το αν θα της βγει θα φανείς από τις εντυπώσεις για το παιχνίδι. Αν δει ότι τα αποτελέσματα δεν την βοηθούν θα αναγκαστεί να το γυρίσει στην πιο παλά επιτυχημένη "συνταγή".

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
23 Μαρ 2012 00:40 #36304 by Castledoque
Τότε λυπάμαι που το λέω, αλλά μακάρι να μην της πετύχει η συνταγή, για να ξαναρχίσει να φτιάχνει όμορφα παιχνίδια σαν τα Sam and Max, TOMI, Wallace & Grommit.