The Black Mirror - Future Games
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Απο εικόνα intro video πάντως σκίζει! Μουσική δεν άκουσα γιατί το είδα σε machini δίχως κάρτα ήχου.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Mortal wrote: Βασικά δεν έχω να πω τίποτα σημαντικό! Απλά το πήρα και όπου να 'ναι θα το εγκαταστήσω. Ας πούμε πως θέλω να παίξω χωρίς να πέσω στις σκοτεινές τέχνες του walkthrough, τι θα πρέπει να προσέξως; Έχουμε αδιέξοδα ή να το ψάξω άφοβα; Είναι κάτι που το σιχαίνομαι όσο ο διάολος το λιβάνι!
Απο εικόνα intro video πάντως σκίζει! Μουσική δεν άκουσα γιατί το είδα σε machini δίχως κάρτα ήχου.
Μήπως δε νοιώθεις καλά? Χωρίς βοηθειούλες θα το παίξεις? Πάει... γκρεμίστηκε ο κόσμος που ήξερα!
Σοβαρά τώρα... παρότι δεν το έχω τελειώσει γιατί κόλλησα κάπου, το άφησα να ξεμπλοκάρω, καταπιάστηκα με άλλο τίτλο κι ακόμη δεν το έχω ξαναπιάσει... θα έλεγα πως γενικά δεν ήταν δύσκολο, αν εξαιρέσεις εκείνο το σημείο που έμεινα (το οποίο βέβαια μπορεί να είναι κάτι πανεύκολο που απλά μου διέφυγε).
Αρκεί να ακολουθείς τους κλασσικούς νόμους των εν λόγω games: κοιτάς προσεκτικά γύρω σου και μιλάς τακτικά με τους υπόλοιπους χαρακτήρες!
Nothing happens unless first a dream...
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Fallen_Angel wrote:
Mortal wrote: Βασικά δεν έχω να πω τίποτα σημαντικό! Απλά το πήρα και όπου να 'ναι θα το εγκαταστήσω. Ας πούμε πως θέλω να παίξω χωρίς να πέσω στις σκοτεινές τέχνες του walkthrough, τι θα πρέπει να προσέξως; Έχουμε αδιέξοδα ή να το ψάξω άφοβα; Είναι κάτι που το σιχαίνομαι όσο ο διάολος το λιβάνι!
Μήπως δε νοιώθεις καλά? Χωρίς βοηθειούλες θα το παίξεις? Πάει... γκρεμίστηκε ο κόσμος που ήξερα!
Είπαμε είμαι ανεγκέφαλος Doomας. Ότι κινείται το πυροβολώ και ότι δεν κινείται επίσης το πυροβολώ (θα μπορούσε να κινηθεί!), άρα θέλω πολύ βοήθεια όταν κάτι απαιτεί την λειτουργία της συσκευής που υπάρχει μεταξύ των ματιών και πίσω απο τα μάτια των περισσοτέρων ανθρώπων! Απο άυριο θα μάθετε να ζυμώνετε το ψωμί σας, αν παίξω παιχνίδι χωρίς καθόλου βοήθεια θα γκρεμιστούν οι φούρνοι!
Fallen_Angel wrote: Σοβαρά τώρα... παρότι δεν το έχω τελειώσει γιατί κόλλησα κάπου, το άφησα να ξεμπλοκάρω, καταπιάστηκα με άλλο τίτλο κι ακόμη δεν το έχω ξαναπιάσει... θα έλεγα πως γενικά δεν ήταν δύσκολο, αν εξαιρέσεις εκείνο το σημείο που έμεινα (το οποίο βέβαια μπορεί να είναι κάτι πανεύκολο που απλά μου διέφυγε).
Αρκεί να ακολουθείς τους κλασσικούς νόμους των εν λόγω games: κοιτάς προσεκτικά γύρω σου και μιλάς τακτικά με τους υπόλοιπους χαρακτήρες!
Γκρρρρ! Αν κολλήσω τελείωσε, έπαιξε το παιχνίδι και έχασε μαζί μου. Γενικά αν κάτι πάει να μου βγάλει την διασκέδαση απο την ζωή κάπου με παγώνει. Οπότε αφού δεν είναι τόσο παράξενο, απλά θα κατεβάσω το walk και θα το αφήσω να βόσκει κάπου στον δίσκο μέχρι την κατάλληλη στιγμή.
Τους νόμους καλώς ή κακώς μας τους έχουν διδάξει τόσα απο τα κλασσικά παιχνίδια που πλέον τους θεωρούμε αυτονόητους, αλλά με τα καινούργια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Τα έχουν ανακατέψει ίσως λίγο παραπάνω, δεν είναι τόσο straightforward στην λύση τους όσο κάποια απο τα παλαιότερα. Thanks.
(Στο δικό σου βρήκες άκρη; Απο saves γενικά κρατάω αλλά ποτέ με μια συγκεκριμένη σειρά και το παιχνίδι δεν το έχω.)
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: Το βρήκες αυθεντικό απο πουθενά; Πάντως πρέπει να είναι καλό. Μοναδικό μελανό σημείο το απίστευτα εκνευριστικό copy protection που σου σκανάρει το cd-rom με απίστευτα ενοχλητικό τρόπο κάθε φορά που ξεκινάς νεο παιχνίδι
Αυθεντικό!!! Εεεεε...θα μπορούσες να το πεις και αυτό! Τα "μελανά σημεία" διορθώνονται απο κάποια αξιαγάπητα παιδιά που μας προσφέρουν κάποια εργαλειάκια που λέγονται NoCD Fix, και μιας και σιχαίνομαι τα protection γιατί έχω πληρώσει περισσότερα απο όσα αναλογούν σε ένα φυσιολογικό Έλληνα σε πρωτότυπα (κοινώς στην Χαλκίδα όταν τους πείς να σου δείξουν το κορόϊδο που τα αγοράζει πρωτότυπα θα σου δείξουν εμένα! ) οπότε οι προστασίες έχουν αρχίσει να γίνονται ένας υπέροχα δυνατός ανασταλτικός παράγωντας στην αγορά ενός παιχνιδιού.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Mortal wrote: Γκρρρρ! Αν κολλήσω τελείωσε, έπαιξε το παιχνίδι και έχασε μαζί μου. Γενικά αν κάτι πάει να μου βγάλει την διασκέδαση απο την ζωή κάπου με παγώνει. Οπότε αφού δεν είναι τόσο παράξενο, απλά θα κατεβάσω το walk και θα το αφήσω να βόσκει κάπου στον δίσκο μέχρι την κατάλληλη στιγμή.
Τους νόμους καλώς ή κακώς μας τους έχουν διδάξει τόσα απο τα κλασσικά παιχνίδια που πλέον τους θεωρούμε αυτονόητους, αλλά με τα καινούργια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Τα έχουν ανακατέψει ίσως λίγο παραπάνω, δεν είναι τόσο straightforward στην λύση τους όσο κάποια απο τα παλαιότερα. Thanks.
(Στο δικό σου βρήκες άκρη; Απο saves γενικά κρατάω αλλά ποτέ με μια συγκεκριμένη σειρά και το παιχνίδι δεν το έχω.)
Λοιπόν, πρέπει να ανακαλέσω όσον αφορά τη δυσκολία του παιχνιδιού. Θυμήθηκα πως είχα χρησιμοποιήσει λύσεις σε ένα γρίφο (αυτόν με τους πλανήτες). Οπότε, δε μπορώ να πω πως ήταν εύκολο παιχνίδι, καθότι σπανίως χρησιμοποιώ τις λύσεις. Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να μου φάνηκε εμένα δύσκολος, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν... who knows?!
Επιπλέον, να σου πω πως έχει ένα εκνευριστικό χαρακτηριστικό το παιχνίδι: υπάρχουν γρίφοι που ενώ τους βρίσκεις από την αρχή δεν ενεργοποιούνται έως ότου έρθει η σειρά τους, κι ως εκ τούτου θα κάνεις βόλτες μπρος πίσω αρκετά συχνά.
Για το Midnight βρήκα άκρη. Το έχει ξεκινήσει τώρα ο φίλος ενός φίλου και θα μου στείλει τα saves του μόλις φτάσει εκεί που ήμουν. Το κακό είναι πως με αυτό σου το post με ώθησες να διαπιστώσω πως έχασα και αυτού του παιχνιδιού τα saves. Ααχχ... δεν ήταν format αυτό, ήταν η καταστροφή του Ναγκασάκι. Το ξεκίνησα πάλι από την αρχή χθες...
- aiRness
- Platinum Member
Σημαντική προσπάθεια που ξεπερνάει και μερικές επαγγελματικές (...π.χ. Post Mortem).
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- a_steria
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Λοιπόν, πρέπει να ανακαλέσω όσον αφορά τη δυσκολία του παιχνιδιού. Θυμήθηκα πως είχα χρησιμοποιήσει λύσεις σε ένα γρίφο (αυτόν με τους πλανήτες). Οπότε, δε μπορώ να πω πως ήταν εύκολο παιχνίδι, καθότι σπανίως χρησιμοποιώ τις λύσεις. Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα να μου φάνηκε εμένα δύσκολος, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν... who knows?!
Επιπλέον, να σου πω πως έχει ένα εκνευριστικό χαρακτηριστικό το παιχνίδι: υπάρχουν γρίφοι που ενώ τους βρίσκεις από την αρχή δεν ενεργοποιούνται έως ότου έρθει η σειρά τους, κι ως εκ τούτου θα κάνεις βόλτες μπρος πίσω αρκετά συχνά.
Hello! Λοιπον με το γρίφο που αναφέρεις έφαγα μεγάλο κόλλημα,
Γενικά μετρίας δυσκολίας, ευχάριστο, αλλά το φινάλλε...
mmm...I don' t think this will help...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
a_steria wrote: Hello! Λοιπον με το γρίφο που αναφέρεις έφαγα μεγάλο κόλλημα,
Warning: Spoiler!άνοιξα εγκυκλοπαίδεια για να βρω θέσεις και μεγέθη πλανητών σε σχέση με τον ήλιο, και να τους τοποθετώ και να τους ξανατοποθετώ αλλά τίποτα! Έφαγα τη φρίκη ότι γίνεται κάτι χωρίς ήχο, όργωνα την έπαυλη πάνω κάτω αλλά τίποτα! Τελικά αμάρτησα και έψαξα για walktrough για να διαπιστώσω ότι η εγκυκλοπαίδεια είχε λάθος τα μεγέθη των πλανητών!! Θα τη χρειαστεί το τζάκι για προσάναμμα φέτος!
Γενικά μετρίας δυσκολίας, ευχάριστο, αλλά το φινάλλε...
Και νόμιζα πως ήμουν η μόνη τρελλή να
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
Συμφωνώ με τον Air ότι βάζει κάτω πολλές επαγγελματικές - και καλά παραγωγές. Ειδικά με το ελεεινό Post Mortem....
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- threepwood
- Elite Member
- qrious
- Yahvo
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
threepwood wrote: ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΜ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΚΟΠΙΑ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ SITE ME SAVES?
Εμένα με πέταγε έξω με το που ξεκίναγε το δεύτερο κεφάλαιο. Έδειχνε το ΙΙ κι αμέσως... τσουφ! μη το είδατε πια!
Πήρα saves από ένα παληκάρι για λίγο μετά από εκείνο το σημείο, αλλά τελικά τζίφος! Με πέταγε συχνά πυκνά έξω. Ελπίζω να μη σου συμβεί το ίδιο... γιατί η λύση είναι μόνο μια: αυθεντικό! Αν και... εδώ που τα λέμε αξίζει να το πάρεις αυθεντικό ούτως ή άλλως.