Kατέβασε ρολά η Dtp Entertainment.
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- GameLinguist
- Adventurous Titan
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- manos426f
- Futuristic Fedora
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- crocark
- Adventure's Advocate
Black Mirror 3 -
Gray Matter +++
15 Days (δε γνωρίζω, δεν απαντώ)
Black Mirror 2 ++
Ghost Pirates of Vooju Island -
Memento Mori ++
Mata Hari +
So Blonde +
Χμμμμμ ... Τι δεν κάνανε καλά άραγε;
Κακή είδηση ... Το black τελείωσε δυστυχώς γιατί ενθουσίασε τους περισσότερους, το Gray Matter δεν το θέλατε απ' την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, το 15 Days το θάψαμε επίσης, το Ghost ... τέλος πάντων, το Μemento Mori πέρασε παντελώς απαρατήρητο, το Mata Hari δεν έπαψε να αντιμετωπίζεται από χαλαρή διάθεση και ποτέ στα σοβαρά, το So Blonde είναι "γυναικείο" ...
Δεσμεύομαι να ξαναγυρίσω άμα θυμηθώ κάτι άλλο, αλλά χρησιμοποίησα την εύκολη λύση του site και τις μνήμες που έχω σκόρπιες από τον αντίκτυπο που έκαναν τα παιχνίδια της. Ευπρόσδεκτοι να με διορθώσετε. Μέχρι τότε, βοηθήστε με να καταλάβω τι ακριβώς σας λυπεί;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
- manos426f
- Futuristic Fedora
tsampikos wrote: To Zerzura θα ήταν το τελευταίο τους Adventure. Μετά θα στρέφονταν σε άλλα παιχνίδια. Για την ακρίβεια η Cranberry δεν προτίθετο να δημιουργήσει άλλο.
Το θέμα είναι με αυτό τι θα γίνει τώρα άραγε.....
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
tinyurl.com/d7noshm
- manos426f
- Futuristic Fedora
crocark wrote: Μέχρι τότε, βοηθήστε με να καταλάβω τι ακριβώς σας λυπεί;
Και μόνο οι οκτώ τίτλοι που αναφέρεις -ανεξαρτήτως της γνώμης που έχουμε για καθέναν εξ' αυτών- είναι σοβαρός λόγος για να μας λυπεί για την παύση της δραστηριότητάς της...
- crocark
- Adventure's Advocate
Τα πολύ συναισθηματικά τα τέτοια δεν τα μπορώ. Ναι με λυπεί που "έκλεισε" η Lucasarts._
Με λυπεί που έκλεισε η Microids κάπως, αν το τραβήξω κι εγώ λιγουλάκι. Για τα 8 παραπάνω παιχνίδια έχω εκφραστεί γενικά πολύ θετικότερα από το μέσο όρο νομίζω. Παρ' όλ' αυτά, δε θα τα βάψω και μαύρα. Αν λυπόμουν, θα έπρεπε να λυπάμαι για:
1. Tornquist
2. Future games γιατί ήξεραν να φτιάχνουν adventures. Μάλλον γι' αυτό χάθηκαν αυτοί. Γιατί ήξεραν να φτιάχνουν κάτι που ήθελα μόνο εγώ.
3. Kheops, γιατί χάθηκε. Μακάρι να επανέλθει.
4. Pendulo, γιατί απαρνήθηκε το Μεσογειακό φως για το μαύρο σκοτάδι της Mordor ...
...
*. Τiller, απλώς επειδή μ' άφησε με το 1/3 παιχνιδιού στο χέρι
κι η λίστα μπορεί να συνεχίζεται επί μακρόν.
Αλλά ούτε καν για τη Lucas δεν μπορώ να πω κρίμα πλέον. Απλώς καταλαβαίνω πως λειτουργούν όλοι. Συνεχίζω να παίζω με τους κανόνες τους, μέχρι να τα πάρω στο κρανίο, αλλά φροντίζω να αποκοπώ συναισθηματικά από τέτοιους δεσμούς. Δεν κρίνω βεβαίως τους άλλους.
Δεν κάνω τίποτ' άλλο από το να προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση. Στη δική μου λίστα τα παιχνίδια αγοράστηκαν με την εξής σειρά: So Blonde, BM2, GPOVI, Gray Matter, Memento Mori, Mata Hari, BM3. Νομίζω σαν adventurάς το χρέος μου το έκανα και με το υπερπαραπάνω. Αλλά με αυτά που ακούστηκαν για το 15 days κι αυτά που έζησα με το τελευταίο παιχνίδι, δε θα συνέχιζα παρά μόνο αν ήμουν περισσότερο μαζόχας απ' ό,τι είμαι. Πως να λυπηθώ επομένως; Είτε δεν το είχαν, είτε δε θέλαν να το έχουν πια. Περισσότερο το αντιμετωπίζω ως φυσική εξέλιξη μιας εταιρείας που αυτοί που δουλεύουν σ' αυτή δεν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να υπάρχει. Μπορεί να κάνω πολύ μεγάλο λάθος εδώ, γιατί βγάζω συμπεράσματα πρόχειρα και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά αυτήν την εικόνα έχω εγώ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
crocark wrote: Χμμμμμ ... Τι δεν κάνανε καλά άραγε;
Εξέδιδαν adventures αντί FPS και MMO's;
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Τώρα το είδα αυτό!! Δεν ντράπηκες να το γράψεις, ιερόσυλε;! Εε;! Εε;!WickedMan wrote: Εξέδιδαν adventures αντί FPS και MMO's;
(ο δείκτης έχει τεντωθεί και κουνιέται απειλητικά μπροστά σου, βεβαίως-βεβαίως...)
Nothing happens unless first a dream...
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
κακά τα ψέμματα, τα τελευταία χρόνια, αυτά πουλάνει περισσότερο. Ακόμα κι αν είναι χαμηλότερης ποιότητας... Αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει, κάθε άλλο...
Κατανοώ, βέβαια, ότι αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα να τα λες σε ένα adventuroφόρουμ. Ειδικά με τόσο, πως να το πω, θερμόαιμα μέλη...