Quandary
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
Less
More
29 Ιουλ 2012 21:42 #38640
by tsampikos
Quandary was created by tsampikos
Θυμάται κανείς την θρυλική Αυστραλιανή ιστοσελίδα για adventures με την ονομασία Quandary? Λειτουργούσε από το 1995 μέχρι και τις αρχές του 2008. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της μιας και τα αφεντικά, που ήταν μεγάλα σε ηλικία, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.... Ωστόσο δεν έχει χαθεί ολοκληρωτικά. Το ιντερνετικό αρχείο Αυστραλίας (Pandora) έχει διαφυλάξει και αρχειοθετήσει την ιστοσελίδα με όλο της το περιεχόμενο για να μην χαθεί στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι, λοιπόν, αν επισκευθείτε την διεύθυνση:
pandora.nla.gov.au/pan/10347/200 ... /home.html
θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στην υπέροχη και ιστορική αυτή ιστοσελίδα, με τον ίδιο τρόπο όπως θα κάνατε αν λειτουργούσε ακόμα, και να απολάυσετε το πολύτιμο υλικό για Adventures που βρίσκεται αποθηκευμένο εκεί. Εγώ πάντως το έχω ήδη προσθέσει στους σελιδοδείκτες μου. Πιστεύω ότι το αξίζει!
pandora.nla.gov.au/pan/10347/200 ... /home.html
θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στην υπέροχη και ιστορική αυτή ιστοσελίδα, με τον ίδιο τρόπο όπως θα κάνατε αν λειτουργούσε ακόμα, και να απολάυσετε το πολύτιμο υλικό για Adventures που βρίσκεται αποθηκευμένο εκεί. Εγώ πάντως το έχω ήδη προσθέσει στους σελιδοδείκτες μου. Πιστεύω ότι το αξίζει!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
30 Ιουλ 2012 14:38 #38645
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Re: Quandary
Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια που έκλεισε το quandary;
Την προτείνω με κλειστά μάτια, από τις καλύτερες adventure σελίδες - πραγματικά κρίμα που σταμάτησε.
Την προτείνω με κλειστά μάτια, από τις καλύτερες adventure σελίδες - πραγματικά κρίμα που σταμάτησε.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Less
More
30 Ιουλ 2012 14:54 #38646
by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Quandary
Α, καλώς τον αρχηγό! Σε χάσαμε...
- Elessar
- Team
Less
More
30 Ιουλ 2012 18:43 #38647
by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Quandary
Όντως, πάντα μπαίνω όμως
- outcry
- Walker Survivor
Less
More
15 Αυγ 2012 16:23 #38759
by outcry
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
Replied by outcry on topic Re: Quandary
Μεγάλο καλό έκανες με αυτό το link.
Κρίμα τέτοιες ιστοσελίδες να κλείνουν και άλλες, γκουχ γκουχ AG γκουχ γκουχ, να παραμένουν ανοιχτές.
Κρίμα τέτοιες ιστοσελίδες να κλείνουν και άλλες, γκουχ γκουχ AG γκουχ γκουχ, να παραμένουν ανοιχτές.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
- Topic Author
- Master of Dimensions
Less
More
15 Αυγ 2012 19:13 #38760
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Quandary
Πές τα ρε outcry..... Κρίμα πράγματι..... Πολύ καλύτερη ιστοσελίδα από την άλλη των....φωστήρων!
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Less
More
16 Αυγ 2012 00:05 #38765
by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Quandary
Όντως πολύ ωραία η σελίδα και πολύ ενημερωμένη μέχρι που έκλεισε.
Όμως γιατί τόση αντιπάθεια για το advneturegamers, βρε παιδιά; Απ' όσο ξέρω είναι το μόνο site που προσπαθεί να βγάζει review για όλα τα adventure που κυκλοφορούν, ακόμα και τα πιο άγνωστα. Έχω ξαναδεί αυτήν την αρνητική στάση και δεν τη καταλαβαίνω. Έχει κάνει τίποτα επανειλημμένες χοντρές πατάτες στα reviews που μου διαφεύγουν; Μπορεί να διαφωνώ με κάποιες από τις κριτικές τους, αλλά γενικά νομίζω πως οι κριτικές τους είναι προσεγμένες.
Όμως γιατί τόση αντιπάθεια για το advneturegamers, βρε παιδιά; Απ' όσο ξέρω είναι το μόνο site που προσπαθεί να βγάζει review για όλα τα adventure που κυκλοφορούν, ακόμα και τα πιο άγνωστα. Έχω ξαναδεί αυτήν την αρνητική στάση και δεν τη καταλαβαίνω. Έχει κάνει τίποτα επανειλημμένες χοντρές πατάτες στα reviews που μου διαφεύγουν; Μπορεί να διαφωνώ με κάποιες από τις κριτικές τους, αλλά γενικά νομίζω πως οι κριτικές τους είναι προσεγμένες.