The Raven

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
21 Αυγ 2012 10:01 #38819 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: The Raven
Τι άσβεστα πάθη που ανάβει πάντως και μόνο η αναφορά σε ΑΥΤΟ το παιχνίδι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φαίνεται πως οι περισσότεροι ή το μισούν ή το λατρεύουν. Τελικά είμαι ο μόνος που το θεωρώ ένα αξιοπρεπές προσεγμένο μέτριο παιχνίδι;

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Αυγ 2012 18:42 #38824 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Raven
@Castle...

ΕΓΡΑΨΕΣ τα είπες όλα με λίγα λόγια :lol:

More
20 Οκτ 2013 19:27 #40483 by spyros
Replied by spyros on topic Re: The Raven
Το έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις;

More
20 Οκτ 2013 22:42 #40489 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: The Raven
Μέτριο, κατά τη γνώμη μου. Ξεκινάει αρκετά καλά αλλά σύντομα πέφτει σε λούπα, βάζοντάς σε να ξαναπαίζεις κομμάτια όπου ουσιαστικά ξέρεις τι έγινε, με το πρόσχημα ότι έτσι βλέπεις την ιστορία από την οπτική γωνία όλων των σημαντικών χαρακτήρων.

Στο τέλος έχει και μια μεγάλη ανατροπή την οποία μπορεί και να ψιλιαστείς σε κάποια φάση αλλά, όπως και να'χει, εμένα δε μου κάθισε καλά, νομίζω αποσκοπεί κυρίως στο OMFG παρά στέκει λογικά.

No good deed goes unpunished

More
20 Οκτ 2013 23:07 #40493 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: The Raven

spyros wrote: Το έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις;

Προσωπικά έχω ήδη αποτυπώσει την άποψή μου μέσα από τα reviews των τριών επεισοδίων. Αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να τα δεις εδώ , εδώ κι εδώ (έχω φροντίσει να είναι spoiler-free).

Μπορεί να μην είναι τελικά το καλύτερο adventure game της King Art Games έως σήμερα, όπως οι ίδιοι σπεύσανε να το βαφτίσουν, αλλά εγώ πέρασα πολύ ευχάριστα μαζί του. Στα συν του το πολύ καλό voice acting, η ωραία μουσική και ο συμπαθέστατος πρωταγωνιστής...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar Topic Author
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
31 Οκτ 2013 09:41 #40836 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: The Raven
Δεν το έχω παίξει ακόμα (και πως να γίνει αυτό όταν έχω να ασχοληθώ με παιχνίδι μήνες....) αλλά η διαίσθησή μου λέει ότι θα μου άρεσε. Για τον τεχνικό του τομέα εντάξει δεν το συζητώ, το παιχνίδι εκεί δείχνει να παίρνει άριστα. Από την άλλη υποθέσεις σαν τη δική του πάντα αποτελούσαν αγαπημένα μου σενάρια σε ταινίες.

More
31 Οκτ 2013 12:05 #40844 by shodan
Replied by shodan on topic Re: The Raven
Πολύ καλό το The Raven, όμορφα στημένο με εξαιρετική μουσική υπόκρουση και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Βέβαια είναι εύκολο, έχει ένα θέμα με το path finding των χαρακτήρων, είναι πολύ εύκολο, έχει κάποια θεματάκια με τους υπότιτλους αν είσαι ψείρας όπως εγώ και δεν ξέρω αν το ανέφερα αλλά είναι πολύυυυυ εύκολο.
Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιχνιδάκι και αρκετά μεγαλούτσικο ~15 ωρίτσες χαλαρά.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]