The Cat Lady!

More
22 Σεπ 2012 20:44 #39704 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: The Cat Lady!
:lol: :lol:
τίποτα δε σημαίνει giovanna μου. "Ανέκαθεν" είναι η σωστή λέξη που σημαίνει "από πάντα", "πάντα έτσι ήταν".

Το "εξαπανέκαθεν" το χρησιμοποιούσε νομίζω χαρακτήρας ελληνικής τηλεοπτικής σειράς. Πολλές από τις "περίεργες" λέξεις που πετούσε έχουν μείνει κάπως...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
24 Σεπ 2012 18:45 #39719 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Cat Lady!
@Wicked...

Εντάξει το κατάλαβα. Είπα και εγώ :lol:

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
24 Σεπ 2012 21:24 #39723 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: The Cat Lady!

tsampikos wrote: Με το πληκτρολόγιο????? Ουφ...ευτυχώς που δεν έκανα την προπαραγγελία που σκεφτόμουνα. Πάλι μπέρδεψαν το gaming με το word και το excel....Μακρυά.....

Φίλε, δεν έχεις δίκιο. Στα first person και third person shooter όπως και σε over-the-shoulder non-consolized RPG ο σύνδιασμός πληκτρολόγιο-ποντίκι είναι ο καλύτερος τρόπος να παίξεις τα συγκεκριμένα παιχνίδια (πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε controller).

Πάντως για να επανέλθουμε στο "The Cat Lady", μη βιαστείς να το απορρίψεις. Με κανένα προγραμματάκι τύπου xpadder φαντάζομαι θα μπορέσεις να το παίξεις πολύ άνετα με controller, που για να πω την αλήθεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι μοιάζει και να είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και immersive τρόπος χειρισμού. Εκτός και αν σκοπεύει να ενσωματώσει τη δυνατότητα και ο developer (δεν το γνωρίζω).