Hero-U kickstarter από τους δημιουργούς των Quest for Glory

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
19 Σεπ 2012 19:25 #39575 by Castledoque
Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει ακόμα κάπου, οι Cory και Lori Cole, δημιουργοί των κλασικών adventure-RPG υβριδίων της SIERRA, Quest for Glory, ανακοίνωσαν ότι από 19 Οκτωβρίου ανοίγει το kickstarter για το καινούργιο τους παιχνίδι Hero-U, που θα είναι το πρώτο σε μία saga από 5 παιχνίδια, σε καθένα από τα οποία θα χειριζόμαστε έναν διαφορετικό ήρωα στην ίδια ιστορία, και που θα συνδιάζει adventure και RPG στοιχεία, όπως τα Quest for Glory. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο thread έχει θέση εδώ, γιατί δεν έχω καταλάβει αν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι περισσότερο adventure ή RPG (τα πρώτα στοιχεία δείχνουν να κλίνει περισσότερο προς το RPG), αλλά και μόνο που πρόκειται για παιχνίδι των Cole, πιστεύω πως δικαιολογείται η αναφορά του.
Το site του εκκολαπτόμενου παιχνιδιού για όποιον ενδιαφέρεται:
www.hero-u.net/leaders/

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Σεπ 2012 21:01 #39577 by Constantine_R
Castle.... κάποια στιγμή πρέπει να παίξουμε τα Quest for Glory :D

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
19 Σεπ 2012 22:07 #39580 by Castledoque
Είναι και 5 τα άτιμα (7 αν μετρήσεις το επίσημο remake του 1 από τη SIERRA και το ανεπίσημο του 2 από την AGDI). Κι έχω παίξει μόνο την παλιά έκδοση από το 1 (τότε που ήμουν παιδάκι).

More
20 Σεπ 2012 01:51 #39588 by WickedMan
Έχω παίξει μόνο το 5 εκτός από την τελευταία μάχη στη διάρκεια τις οποίας πρέπει να διέλυσα 2 πληκτρολόγια από τα νεύρα μου. Εξαιρετικό παιχνίδι πάντως...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
20 Σεπ 2012 09:07 #39592 by crocark
Έχω παίξει το 5 μόνο δέκα φορές ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Νοε 2012 02:11 #40406 by maladroid
Πριν δυο-τρεις μέρες έληξε κι αυτό ξεπερνώντας οριακά το στόχο με buzzer-beater στις 409 χιλιάδες δολάρια (400 χρειαζόταν). Πολλάν ζόρικη, πάντως, η καμπάνια τους και κάτι μου λέει ότι οι Coles ψιλο-ξενέρωσαν γιατί σίγουρα θα περίμεναν θερμότερη ανταπόκριση με βάση την επιτυχία των άλλων παλαιμάχων. Να δούμε τι θα μπορέσουν να φτιάξουν με αυτά τα λεφτά..

No good deed goes unpunished

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
23 Νοε 2012 02:20 #40407 by Castledoque
Δεν πιστεύω να ξενέρωσαν. Αν κρίνω από τον (χαμηλού προϋπολογισμού) indie σχεδιασμό που επέλεξαν εξ αρχής για το παιχνίδι, μάλλον το περίμεναν ότι δε θα μαζέψουν το τρελό ποσό. Το παιχνίδι που υποσχέθηκαν με τα λεφτά που μάζεψαν σίγουρα θα μπορέσουν να το φτιάξουν, γιατί από την αρχή υποσχέθηκαν πολύ συγκρατημένα και ρεαλιστικά πράγματα. Όποιος βέβαια ονειρεύεται έπος και υπερπαραγωγή τύπου Quest for Glory μάλλον θα απογοητευτεί.

More
23 Νοε 2012 02:51 #40409 by Praetorian
awww. Το έχασα εντελώς το όλο event του Kickstarter. Θα ήταν σίγουρο backing απο μένα.

Είδα και την επίσημη σελίδα με όλες τις αναφορές στα meep και χαζογελούσα μόνος μου :lol:

Πάντως 400,000$ δεν είναι κι άσχημα. Δεν ξέρω αν μπορούν να επεκτείνουν την καμπάνια εκτός kickstarter με paypal (με τα ίδια incentives ή ανανεωμένα -πχ στο Cognition το είχαν κάνει). To paypal link που έχουν σε σχετική σελίδα είναι απενεργοποιημένο (υποθέτω από τότε που έκλεισε η προθεσμία του kickstarter),

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

• Castledoque
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
23 Νοε 2012 03:12 #40410 by Castledoque
Περιέργο. Κανονικά το paypal δε θα έπρεπε να είναι απενεργοποιημένο, μια και είχαν σκοπό να το συνεχίσουν για μερικούς μήνες ακόμα. Δεν ξανακοιτάζεις σε μερικές μέρες μήπως και έκλεισε κατά λάθος με το τέλος του kickstarter;

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
23 Νοε 2012 09:04 #40411 by tsampikos
Πράγματι, καλά τα κατάφεραν και αυτοί. Το όλο concept δείχνει όμορφο και ποιοτικό. Ούτε κι εγώ έδωσε χρήματα, έχει παραγίνει το κακό με το kickstarter, αλλά αν αποδειχθεί ωραίο με βεβαιότητα θα το αγοράσω.

More
23 Νοε 2012 10:30 #40414 by Praetorian

Castledoque wrote: Περιέργο. Κανονικά το paypal δε θα έπρεπε να είναι απενεργοποιημένο, μια και είχαν σκοπό να το συνεχίσουν για μερικούς μήνες ακόμα. Δεν ξανακοιτάζεις σε μερικές μέρες μήπως και έκλεισε κατά λάθος με το τέλος του kickstarter;

Θα το κοιτάξω (αν δεν ξεχαστώ). Έχει μπει σε speed dial (του Opera) και αυτό θα βοηθήσει.

Αυτό είναι από το Facebook τους (πρόσφατο post), οπότε μάλλον σύντομα θα το έχουν ενεργοποιήσει:

No rest for the weary - Having completed the Kickstarter campaign, we're now working on the web site at <!-- w --> www.hero-u.net <!-- w --> and adding a PayPal page for continuing contributions. We had a team meeting last night; everyone is super-excited about moving forward with the game.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
24 Νοε 2012 14:31 #40427 by Praetorian
Ενεργοποίησαν τελικά την επέκταση των συνεισφορών μέσω Paypal σε νέα σελίδα . Οπότε είμαι κι εγώ official backer πλέον :wink:

More
26 Νοε 2012 14:54 #40431 by Elessar
Και κλασσικά μάζεψαν ένα μεγάλο ποσό λίγες ώρες πριν κλείσει. Στάνταρ αυτοί τα έβαλαν, δηλαδή είχαν κρατημένο ένα ποσό στην άκρη για να ενισχύσουν αν δεν τα έπιανε γιατί δεν είναι χαζοί να έχαναν τα 350k.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
27 Νοε 2012 13:38 #40443 by WickedMan
μπα, το κρίμα στο λαιμό των backers, says I. Από τη στιγμή που τους προσφέρουν λεφτά, πολύ καλά κάνουν και τα παίρνουν...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
27 Νοε 2012 14:23 #40447 by Praetorian
Σχετικά με αυτό, ήδη σε άλλες ανταγωνιστικές/εναλλακτικές πλατφόρμες (σκέφτομαι το Indiegogo , αλλά φυτρώνουν και άλλες) προσφέρουν διάφορες &quot;οδούς&quot; funding. Πχ υπάρχει το flexible funding που επιτρέπει στους developers να πάρουν ό,τι ποσό συγκεντρωθεί ανεξαρτήτως του αν έχουν φτάσει το στόχο τους ή όχι -για κάποιο extra fee.

Ίσως το υιοθετήσει και το kickstarter αυτό σε κάποια φάση.