Ποιά ήταν αυτά τα παιχνίδια;
- Kain
- Topic Author
- Elite Member
Δεν νομίζω πως είναι αυτό, αν και κάτι μου θυμίζει.
Θα το ψάξω παραπάνω, αν και θυμάμαι όλα σχεδόν τα περιβάλλοντα στην πρώτη περιοχή που ήμουν να είναι μπλε...
Arthur bruised his upper arm!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- GameLinguist
- Adventurous Titan
crocark wrote: Δε φαντάζομαι να ήσουν υπό την επήρεια ΤΟΥ χαπιού, ε; Γιατί άμα ήσουν, τσάμπα παιδευόμαστε ... Δύσκολο να επιτευχθούν οι όποιες συνθήκες ...
LOL!!! Ειλικρινά croc ήθελα και εγώ να το γράψω αυτό, αλλά το θεώρησα "ελαφρώ" χοντρό...
Ύστερα ήταν και η χρονική ανακολουθία και συγκρατήθηκα... (εκτός και αν γινόταν από τότε το alpha-testing του VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact (aka VI.A.G.R.A.) και δεν το ξέραμε...)
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Constantine_R
- Voodoo Priest
A!!! αυτός όσο περνά ο καιρός τόσο με εντυπωσιάζει....akarasimos wrote: εκτός και αν γινόταν από τότε το alpha-testing του VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact (aka VI.A.G.R.A.) και δεν το ξέραμε...
Εχεί ΚΑΙ χιούμορ....
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
akarasimos wrote: VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact
Με κάτι παππούδες ... όλο για κάτι τέτοια λέμε ... Θα τους μάθω αγγλικά (ή gaming ... θα δούμε ... ό,τι είναι πιο εύκολο ...) κι όταν είναι μπροστά οι γιαγιάδες θα το λέμε συνθηματικά
Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί, κάτι τέτοια τα θεωρούσα "χοντρά". Αλλά πάλι, τότε, ήμουν αδύνατος. Τώρα ...akarasimos wrote: αλλά το θεώρησα "ελαφρώ" χοντρό...
Τώρα ... ... ...
Τι να σου λέω τώρα; Έσπασα κι άλλη ζυγαριά προχθές ...
Και το κακό δεν ξέρεις ακόμα πιο είναι! Συνειδητοποίησα ότι όσο φτιάχνουν ζυγαριές που δεν αντέχουν τους χοντρούς και πληκτρολόγια που τους αντέχουν, εγώ θα συνεχίσω να χοντραίνω ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Kain
- Topic Author
- Elite Member
crocark wrote: Δε φαντάζομαι να ήσουν υπό την επήρεια ΤΟΥ χαπιού, ε; Γιατί άμα ήσουν, τσάμπα παιδευόμαστε ... Δύσκολο να επιτευχθούν οι όποιες συνθήκες ...
Η αλήθεια είναι πως αυτό θα εξηγούσε πολλά, ειδικά για την παιδική/εφηβική μου ηλικία...
crocark wrote: Με κάτι παππούδες ... όλο για κάτι τέτοια λέμε ... Θα τους μάθω αγγλικά (ή gaming ... θα δούμε ... ό,τι είναι πιο εύκολο ...) κι όταν είναι μπροστά οι γιαγιάδες θα το λέμε συνθηματικά
Όταν πάντως γίνω εγώ παππούς, τέτοια θα λέω με τον κολλητό μου.
...Ή, ακόμα καλύτερα, με τη "γιαγιά", και τυχόν παιδάκια τριγύρω που θα καταλαβαίνουν τι λέμε να φρικάρουν.
Arthur bruised his upper arm!
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Constantine_R wrote: A!!! αυτός όσο περνά ο καιρός τόσο με εντυπωσιάζει....
Εχεί ΚΑΙ χιούμορ....
Με συγκινείς... Αρχίζουν και αναγνωρίζονται μία - μία οι πολλές αρετές μου!!!
crocark wrote: Ναι ρε συ Κώστα Τι παίρνει; Εμάς γιατί δε μας δίνει;
Ααα μην ανησυχείς... είναι από γεννησιμιού αυτό.... Δεν υπάρχει γιατρειά!
crocark wrote: Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί, κάτι τέτοια τα θεωρούσα "χοντρά". Αλλά πάλι, τότε, ήμουν αδύνατος. Τώρα ...
Τώρα ... ... ...
Τι να σου λέω τώρα; Έσπασα κι άλλη ζυγαριά προχθές ...
Και το κακό δεν ξέρεις ακόμα πιο είναι! Συνειδητοποίησα ότι όσο φτιάχνουν ζυγαριές που δεν αντέχουν τους χοντρούς και πληκτρολόγια που τους αντέχουν, εγώ θα συνεχίσω να χοντραίνω ...
Υπεροβολές... Στο τέλος θα μας πεις ότι και η ζυγαριά σου φώναζε "Παρακαλώ ένας ένας να ανεβαίνει..."
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game