Ποιά ήταν αυτά τα παιχνίδια;

• Kain
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
30 Σεπ 2012 02:51 #39849 by Kain
Ωπ σόρι δεν είχα δει την απάντηση. :oops: :mrgreen:
Δεν νομίζω πως είναι αυτό, αν και κάτι μου θυμίζει.
Θα το ψάξω παραπάνω, αν και θυμάμαι όλα σχεδόν τα περιβάλλοντα στην πρώτη περιοχή που ήμουν να είναι μπλε...

Arthur bruised his upper arm!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Οκτ 2012 08:46 #39852 by crocark
Δε φαντάζομαι να ήσουν υπό την επήρεια ΤΟΥ χαπιού, ε; Γιατί άμα ήσουν, τσάμπα παιδευόμαστε ... Δύσκολο να επιτευχθούν οι όποιες συνθήκες ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
01 Οκτ 2012 14:43 #39858 by GameLinguist

crocark wrote: Δε φαντάζομαι να ήσουν υπό την επήρεια ΤΟΥ χαπιού, ε; Γιατί άμα ήσουν, τσάμπα παιδευόμαστε ... Δύσκολο να επιτευχθούν οι όποιες συνθήκες ...

LOL!!! Ειλικρινά croc ήθελα και εγώ να το γράψω αυτό, αλλά το θεώρησα "ελαφρώ" χοντρό... :)
Ύστερα ήταν και η χρονική ανακολουθία και συγκρατήθηκα... (εκτός και αν γινόταν από τότε το alpha-testing του VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact (aka VI.A.G.R.A.) και δεν το ξέραμε...)

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
01 Οκτ 2012 16:19 #39859 by Constantine_R

akarasimos wrote: εκτός και αν γινόταν από τότε το alpha-testing του VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact (aka VI.A.G.R.A.) και δεν το ξέραμε...

A!!! αυτός όσο περνά ο καιρός τόσο με εντυπωσιάζει.... :lol:
Εχεί ΚΑΙ χιούμορ.... :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
01 Οκτ 2012 17:23 #39860 by crocark
Ναι ρε συ Κώστα :!: Τι παίρνει; Εμάς γιατί δε μας δίνει;

akarasimos wrote: VIrtual Advanced Gaming Re-enhanced Artifact

:idea:
Με κάτι παππούδες ... όλο για κάτι τέτοια λέμε ... Θα τους μάθω αγγλικά (ή gaming ... θα δούμε ... ό,τι είναι πιο εύκολο ...) κι όταν είναι μπροστά οι γιαγιάδες θα το λέμε συνθηματικά :!:

akarasimos wrote: αλλά το θεώρησα "ελαφρώ" χοντρό...

Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί, κάτι τέτοια τα θεωρούσα "χοντρά". Αλλά πάλι, τότε, ήμουν αδύνατος. Τώρα ...
Τώρα ... ... ...
Τι να σου λέω τώρα; Έσπασα κι άλλη ζυγαριά προχθές ...
Και το κακό δεν ξέρεις ακόμα πιο είναι! Συνειδητοποίησα ότι όσο φτιάχνουν ζυγαριές που δεν αντέχουν τους χοντρούς και πληκτρολόγια που τους αντέχουν, εγώ θα συνεχίσω να χοντραίνω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Kain
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
01 Οκτ 2012 19:28 #39862 by Kain

crocark wrote: Δε φαντάζομαι να ήσουν υπό την επήρεια ΤΟΥ χαπιού, ε; Γιατί άμα ήσουν, τσάμπα παιδευόμαστε ... Δύσκολο να επιτευχθούν οι όποιες συνθήκες ...

Η αλήθεια είναι πως αυτό θα εξηγούσε πολλά, ειδικά για την παιδική/εφηβική μου ηλικία... :P

crocark wrote: Με κάτι παππούδες ... όλο για κάτι τέτοια λέμε ... Θα τους μάθω αγγλικά (ή gaming ... θα δούμε ... ό,τι είναι πιο εύκολο ...) κι όταν είναι μπροστά οι γιαγιάδες θα το λέμε συνθηματικά :!:

Όταν πάντως γίνω εγώ παππούς, τέτοια θα λέω με τον κολλητό μου. 8)
...Ή, ακόμα καλύτερα, με τη "γιαγιά", και τυχόν παιδάκια τριγύρω που θα καταλαβαίνουν τι λέμε να φρικάρουν. :wink:

Arthur bruised his upper arm!

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
01 Οκτ 2012 20:01 #39864 by GameLinguist

Constantine_R wrote: A!!! αυτός όσο περνά ο καιρός τόσο με εντυπωσιάζει.... :lol:
Εχεί ΚΑΙ χιούμορ.... :mrgreen:

Με συγκινείς... Αρχίζουν και αναγνωρίζονται μία - μία οι πολλές αρετές μου!!! :lol:

crocark wrote: Ναι ρε συ Κώστα :!: Τι παίρνει; Εμάς γιατί δε μας δίνει;

Ααα μην ανησυχείς... είναι από γεννησιμιού αυτό....:) Δεν υπάρχει γιατρειά!

crocark wrote: Κι εγώ όταν είχα πρωτογραφτεί, κάτι τέτοια τα θεωρούσα "χοντρά". Αλλά πάλι, τότε, ήμουν αδύνατος. Τώρα ...
Τώρα ... ... ...
Τι να σου λέω τώρα; Έσπασα κι άλλη ζυγαριά προχθές ...
Και το κακό δεν ξέρεις ακόμα πιο είναι! Συνειδητοποίησα ότι όσο φτιάχνουν ζυγαριές που δεν αντέχουν τους χοντρούς και πληκτρολόγια που τους αντέχουν, εγώ θα συνεχίσω να χοντραίνω ...

Υπεροβολές... :oops: Στο τέλος θα μας πεις ότι και η ζυγαριά σου φώναζε "Παρακαλώ ένας ένας να ανεβαίνει..." :)

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game