Dark Eye - The Chains of Satinav

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
01 Οκτ 2012 11:02 #39856 by Castledoque
Dark Eye - The Chains of Satinav was created by Castledoque
Λοιπόν μάγκες δε θα το πιστέψετε. Αν θυμάστε, πριν λίγες μέρες, είχα γράψει ένα post για την προβληματική γαλλική retail έκδοση του "Dark Eye - The Chains of Satinav" που έλαβα από το amazon.fr, η οποία μου είχε έρθει χωρίς activation key. Λοιπόν επέστρεψα στους γάλλους το προβληματικό κουτί (το οποίο και με ενημέρωσαν ήδη ότι το έλαβαν) και σήμερα έλαβα το καινούργιο. Ήδη από τη στιγμή που το έπιασα, αντιλήφθηκα την πρώτη διαφορά: Ήταν πιο βαρύ!

Ε λοιπόν ναι! Υπήρχε manual!!!! O WickedMan και ο maladroid είχαν διατυπώσει τη συγκεκριμένη θεωρία στην προηγούμενη κουβέντα μας, αλλά εγώ δεν το είχα πιστέψει. Τώρα μένει να ξεσκονίσω τα γαλλικά μου για να καταλάβω τι λέει το manual (δεν πειράζει καλό θα μου κάνει.) Το χρυσοπλήρωσα βέβαια το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί τώρα πια η digital έκδοση έχει τη μισή τιμή από την retail, αλλά τουλάχιστον μου μένει ένα ωραίο συλλεκτικό κουτί με ένα ικανοποιητικότατο (γαλλικό) manual.

(Αν έχει ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι ας πει και καμιά άποψη μια και άνοιξα το thread.)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Οκτ 2012 19:03 #39861 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Dark Eye - The Chains of Satinav
@castle...

Eχει κυκλοφορήσει σε retail στην Αγγλική ή να μην ελπίζω? :oops:

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Οκτ 2012 19:44 #39863 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Dark Eye - The Chains of Satinav
Όχι δυστυχώς...δεν παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο, και αυτό το διάβασα στο φόρουμ της ίδιας της Daedalic...Τουλάχιστον για την ώρα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Εγώ πάντως αγόρασα μια DRM-Free digital έκδοση, και είναι από τις λίγες φορές που πιστεύω ότι αξίζει, ελλείψει αγγλικής retail έκδοσης.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar Topic Author
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
01 Οκτ 2012 21:56 #39866 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Dark Eye - The Chains of Satinav
@giovanna
Η κυκλοφορία αγγλικής retail έκδοσης δυστυχώς γίνεται όλο και λιγότερο πιθανή. Αν θες ντε και καλά κουτί μπορείς να παραγγείλεις την γαλλική ή την ιταλική ή τη γερμανική έκδοση, αφού έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι είναι multilingual κι ο installer σε ρωτάει στην αρχή σε ποια γλώσσα θέλεις να το εγκαταστήσεις (ανάμεσά τους και τα αγγλικά). Πάντως για άλλη μια φορά προειδοποιώ ότι το παιχνίδι στην retail έκδοση είναι υποχρεωτικά συνδεδεμένο με το STEAM και μετά από την πρόσφατη πτώση τιμής στο STEAM οικονομικά συμφέρει πολύ περισσότερο η digital έκδοση (20ΕΥΡΩ digital, μεταξύ 34 και 40ΕΥΡΩ με τα μεταφορικά η retail - πιο φτηνή αυτή τη στιγμή είναι η ιταλική). Το ωραίο manual μπορείς να το κατεβάσεις στα αγγλικά και να το τυπώσεις από το STEAM.

Αν δε θέλεις καθόλου STEAM, μπορείς να αγοράσεις τη digital έκδοση που πουλάνε τα υπόλοιπα online καταστήματα, που είναι μόνο αγγλόφωνη και δε σχετίζεται με το STEAM (κι έχει κι ένα ηλίθιο και εξαιρετικά κακόγουστο easter-egg, που εκνεύρισε δικαίως τον manos426f και ευτυχώς το σκότωσε η λογοκρισία του STEAM στην επίσημη έκδοση).