Stasis

• maladroid
  • maladroid's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
04 Νοε 2013 17:31 #40949 by maladroid
Stasis was created by maladroid
Σα να θυμάμαι ότι υπήρχε σχετικό θέμα στο pre-apocalyptic forum αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν είναι ζήτημα τυφλότητος, παρακαλούνται οι admins να δράσουν πάραυτα μεταφέροντάς αυτό το thread στη σωστή θέση Jenga.

Πρόκειται για sci-fi horror ισομετρικής προοπτικής που ετοιμάζεται από δύο μοναχικούς developers και δείχνει να έχει έντονες επιρροές από κλειστοφοβικές διαστημικές ιστορίες τύπου Alien και Dead Space. Βγήκε χθες ένα demo-προοίμιο της Kickstarter campaign η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σήμερα.

www.stasisgame.com/getstasis/

Όσο έπαιξα δείχνει πολύ ατμοσφαιρικό και προσεκτικά σκηνοθετημένο. Go ahead, try it.

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Νοε 2013 18:04 #40951 by TeLeStIc
Replied by TeLeStIc on topic Re: Stasis
Να σημειώσω ότι παρακολουθώ την ανάπτυξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού πολύ καιρό τώρα. Αναπτύσσεται από έναν άνθρωπο, τον Chris Bischoff, ενώ ο αδερφός του έχει βοηθήσει λίγο στην ιστορία και την ανάπτυξη του site.
Όσα βιντεάκια έχω δει υπόσχονται πολλά - και έχει φτιαχτεί όπως ανέφερε ο maladroid σε ισομετρική προοπτική που μετά το Sanitarium ξεχάστηκε για τα Adventures...

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με το visionaire studio που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε από την daedalic.

Θα μπορούσε να μπει κάποιο από τα βίντεο στο section με τα trailers ή τα επερχόμενα παίγνια :D

Θα παίξω το βράδυ το alpha demo και θα επανέλθω :)

I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.

• maladroid
  • maladroid's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
04 Νοε 2013 21:51 #40967 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Stasis
Ανέβηκε η σελίδα της καμπάνιας: www.kickstarter.com/projects/bis ... e?ref=live

Καλοστημένο, μελετημένο, φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν ήδη προχωρήσει το development και ψάχνουν ένα οικονομικό σπρώξιμο, δεν είδαν απλά φως και μπήκαν. Μακάρι να πιάσουν τον στόχο τους αν και το βλέπω δύσκολο να ενισχύω γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα φράγκα αυτό τον καιρό.

No good deed goes unpunished

More
05 Νοε 2013 13:19 #40989 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Stasis
Δείχνει πολύ όμορφο.
Δεν έχω τσεκάρει ακόμα το demo που δίνουν στην επίσημη σελίδα, αλλά θα το κάνω στην πρώτη ευκαιρία.
Και εγώ έχω φτάσει λίγο στο όριο μου για backing αυτόν το καιρό, οπότε μάλλον θα απέχω (ή θα είμαι μέσα για το ελάχιστο ποσό - είναι στα "remind me").

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλη αυτή τη δουλειά την κάνει υποτιθέμενα ένα άτομο (και ο αδελφός του; ). Το οποίο είναι ταυτόχρονα θαυμάσιο και ανησυχητικό. Φοβάμαι ότι κάπου δε δοθεί βάρος (ειδικά αν την πληρώσει το story).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
05 Νοε 2013 16:37 #40990 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Stasis
Φαίνεται όντως καλό αλλά [troll mode] τα $19 δεν τα λες και λίγα ενώ τα $100k που ζητάνε θεωρώ ότι δύσκολα τα μαζεύουν.

Η μόνη περίπτωση για να πλερώκω πάλι Kickstarter είναι το πολύ $15 για digital και μόνο από indie developers. [/troll mode]

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
05 Νοε 2013 20:29 #40994 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Stasis

Praetorian wrote: [...]Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όλη αυτή τη δουλειά την κάνει υποτιθέμενα ένα άτομο (και ο αδελφός του; ). Το οποίο είναι ταυτόχρονα θαυμάσιο και ανησυχητικό. Φοβάμαι ότι κάπου δε δοθεί βάρος (ειδικά αν την πληρώσει το story).

Παρότι συμμερίζομαι την ανησυχία σου, θεωρώ πως το story είναι το λιγότερο πιθανό να την πληρώσει. Έχουν ήδη παρουσιάσει τον κορμό της ιστορίας και είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Άρα ιδέες υπάρχουν. Και ώριμες, δείχνει να θέλει να προβληματίσει με το σενάριο που επέλεξε. Πιο πολύ θα ανησυχούσα για δύστροπους γρίφους ή μέτριο τεχνικό τομέα (παρότι θέλει production επίπεδα Halo το παλικαράκι, και μακάρι).

Παραμένω, πάντως, απόλυτα ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο project και αισιόδοξη για ένα αποτέλεσμα που θα μας συγκλονίσει. :)

Nothing happens unless first a dream...