Draugen: νέο adventure από τη Red Thread Games
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
draugengame.com/
1st person survival horror adventure λέει. Νορβηγική μυθολογία λέει. Και:
"From time to time, a woman in black can be spotted in the distance. Who is she, and what is her connection to this place?"
Very original...
Είμαι επισήμως πολύ δύσπιστος γι αυτό το πράγμα. Κάτι μεταξύ casual game και Dear Esther μου κάνει, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
(την οποία αν άκουγε κάποιος πραγματικός Viking θα έσκαγε στα γέλια και θα πρόσθετε το κρανίο μας στη συλλογή του... να πίνει κανένα κρασάκι βρε αδελφέ... )
Εγώ έχω την ίδια γνώμη με τον Wicked, πέραν της θεματολογίας δεν περιμένω και πολλά πράγματα, μακάρι να κάνω λάθος και εγώ.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
(εννοείται πως παίζει ήδη στο background)
Κι εσύ, Constantine_R παιδί μου, γιατί δεν περιμένεις πολλά πράγματα; Ο Wicked είναι γνωστό πως δεν τρελλαίνεται για τρόμο, οπότε είναι αναμενόμενο να τον αφήνει αρκετά αδιάφορο. Εσύ;! Γιατί λαμβάνεις αρνητικά vibes;!
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
(από την άλλη το Lost Crown είναι ένα από αγαπημένα μου adventures to date οπότε μην τα παίρνετε και τοις μετρητοίς αυτά που γράφω).
edit: Στο συγκεκριμένο κομμάτι προτιμώ πολύ την εκτέλεση των Sabaton. Ψάξτε την.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Fallen_Angel wrote: Κι εσύ, Constantine_R παιδί μου, γιατί δεν περιμένεις πολλά πράγματα;
Το μόνο που φοβάμαι είναι μην είναι παιχνίδι.... περπατώ, περπατώ, περπατώ.... κάνω που και που κανένα κλικ να περνά η ώρα και ξανά μανά περπατώ, περπατώ, περπατώ.... κατάλαβες...
Ναι μωρέ ποιος θα κάνει τα πιο χτυπήματα σε λιγότερο χρόνο... καλά για τα death-black φωνητικά ούτε καν... απορώ πραγματικά ποιος ο λογος; (εκτός του ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τραγουδούν) Να ήταν μέρος ενός τραγουδιού που να δικαιολογούσε την ύπαξή τους (όπως δίδαξαν οι true metal warriors ) να το καταλάβωWickedMan wrote: Στο συγκεκριμένο κομμάτι προτιμώ πολύ την εκτέλεση των Sabaton. Ψάξτε την.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όπως κατάλαβες, προσέχουμε τι λέτε, αγαπητέ. Και θυμόμαστε. Κι εσύ μας τα διαλύεις όλα με μία μόλις πρόταση...WickedMan wrote: [...](από την άλλη το Lost Crown είναι ένα από αγαπημένα μου adventures to date οπότε μην τα παίρνετε και τοις μετρητοίς αυτά που γράφω). [...]
Κατάλαβα, αμέ. Αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία νομίζω πως είναι πιο story-oriented. Και η υπόθεση "σηκώνει" ανάλυση εις βάθος... και στην ανακοίνωση του game έδωσαν βάρος σε αυτό το κομμάτι κι όχι τόσο στην ατμόσφαιρα... δεν ξέρω, (θέλω να) πιστεύω πως θα είναι πλήρες σεναριακά παρότι δε θα υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες ή NPCs.Constantine_R wrote: [...]Το μόνο που φοβάμαι είναι μην είναι παιχνίδι.... περπατώ, περπατώ, περπατώ.... κάνω που και που κανένα κλικ να περνά η ώρα και ξανά μανά περπατώ, περπατώ, περπατώ.... κατάλαβες... [...]
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
Χωρίς παρεξήγηση... δεν κατάλαβα πολλά. Ίσως είναι επειδή είναι αργά, δεν ξέρω.Constantine_R wrote: Ναι μωρέ ποιος θα κάνει τα πιο χτυπήματα σε λιγότερο χρόνο... καλά για τα death-black φωνητικά ούτε καν... απορώ πραγματικά ποιος ο λογος; (εκτός του ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τραγουδούν) Να ήταν μέρος ενός τραγουδιού που να δικαιολογούσε την ύπαξή τους (όπως δίδαξαν οι true metal warriors ) να το καταλάβω
Εντάξει, μάλλον ελάχιστες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις δύο εκτελέσεις. Για μένα, όμως, που αν και μεταλάς δεν μπορώ ούτε θα μπορέσω ποτέ να ακούσω πάνω από 5 δευτερόλεπτα death φωνητικά, είναι σωτηρία.
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord