Moebius
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Moebius - Empire Rising (prologue comic in PDF)
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Εννοείται βέβαια ότι μου άρεσε κι αυτό περί Ιανουαρίου. Λες;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
No good deed goes unpunished
- Elessar
- Team
maladroid wrote: Κάτι δε μου γεμίζει το μάτι σ'αυτό το game. Εντάξει, η αισθητική είναι άθλια (και in-game και στο κόμικ) αλλά δε με πείθει και σαν περιεχόμενο, όσο έχω δει ως τώρα. Ελπίζω, δε, το γράψιμο στο κόμικ preview να μην είναι ενδεικτικό του παιχνιδιού γιατί τότε την κάτσαμε τη βάρκα..
Να σου την αλήθεια και μένα, η όλη αισθητική με χαλάει αρκετά. Αν το έκανε κανείς άλλος δεν θα είχα τόσο θέμα αλλά από τέτοιους δημιουργούς περιμένω παπάδες και οχι, πως να το πω κομψά, φύκια.
Ας ελπίσουμε να κάνω λάθος πάντως.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- TeLeStIc
- Elite Member
Παρόλα αυτά Jane Jensen είναι αυτή και εμένα τουλάχιστον ακόμα και το Gray Matter μου άρεσε - εντάξει δε ξετρελάθηκα αλλά το τελείωσα και πολύ γρήγορα κιόλας, πράγμα πάρα πολύ σπάνιο στις μέρες μας (όπου έχω ένα σωρό adventures ατέλειωτα να με κοιτάνε στα μάτια)
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Δεν είναι ας πούμε του επιπέδου του παιχνιδιού του Σάφερ, ε; Χεχεχεmaladroid wrote: Εντάξει, η αισθητική είναι άθλια (και in-game και στο κόμικ)
Θεωρείς έστω και τόσο δα πιθανό το κόμικ πρίβιου όπως το λες να είναι αντίστοιχης δυναμικής με το παιχνίδι;maladroid wrote: Ελπίζω, δε, το γράψιμο στο κόμικ preview να μην είναι ενδεικτικό του παιχνιδιού γιατί τότε την κάτσαμε τη βάρκα..
Ή πιστεύει / φοβάται κανείς γενικά ότι μπορεί να βρει σε παιχνίδι καλύτερο γράψιμο; Δηλαδή άμα μ' αυτηνής κάτσαμε τη βάρκα, τότε με τα άλλα όλα τι να πούμε; Αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρείτε πως το καλύτερο γράψιμο των τελευταίων ετών το έχουν τα παιχνίδια της Wadget (κι εγώ - δυστυχώς). Είναι ποτέ δυνατόν το γράψιμο αυτό να είναι χειρότερο από της Wadget; Μπορεί η JJ να γράψει χειρότερο σενάριο από το Resonance;
Το παιχνίδι θα είναι το καλύτερο της χρονιάς που θα βγει πιθανότατα (όσο χάλια και να είναι - όχι στην περίπτωση που βγει μαζί με τον Τεξ), εκτός άμα πάλι διυλίσουμε τον κώνωπα κι αφήσουμε να περάσουν ολόκληρα καραβάνια. Όπως κανουμε μονίμως δηλαδή.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Αφού με έκανε να αγαπήσω έναν βλαχοαμερικανό ξανθομπούμπουρα, γιατί να μην μου αρέσει ένας φλώρος ( εκτιμητής τέχνης; Και το gray matter καλό ήταν. Μπορεί να είχε αδυναμίες, ιδιαίτερα σε τεχνικό τομέα αλλά έχει περάσει τόσος καιρός που το έχω παίξει και ακόμα θυμάμαι πολλά από αυτό... Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Παίζω άλλα adventures που είναι εξίσου καλά και μετά από ένα μήνα δεν θυμάμαι τίποτα...
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας πει δυο πράγματα παραπάνω αλλά μας σνομπάρει τον τελευταίο καιρό...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Βασικά...Constantine_R wrote: Ναι το comic είναι ερασιτεχνικό και πιθανότατα (δεν το έψαξα καθόλου) έγινε απο κάποιον που δεν έχει ξανακάνει comic (μάλλον κάποιος που δουλεύει στη Phoenix) αλλά πραγματικά, πιστεύετε ότι η Jane δεν ξέρει να γράφει; [...]
[...]Jane mapped out the Moebius comic with Andy Hoyos, a former Sierra artist and art director of the new game: “I wrote out a script and he did page sketches. We went back and forth until the flow of the story made sense to everyone.” Once the panel and story layout were nailed down an artist named Lena Pigareva did the final art and coloring.[...]
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
Ως writing δε λογαριάζω μόνο το σενάριο αλλά, ακόμα και αν το απομονώσουμε, σαφώς και μπορεί να βγει χειρότερο από του Resonance. Το Gray Matter ήδη το πέτυχε αυτό. Επίσης, το καλύτερο γράψιμο σε adventure τα τελευταία χρόνια το είδαμε μάλλον στο Cat Lady, στο To The Moon και στα παιχνίδια της Telltale (Walking Dead και Wolf Among Us), με αξιολογική σειρά (δική μου, προφανώς).crocark wrote: Είναι ποτέ δυνατόν το γράψιμο αυτό να είναι χειρότερο από της Wadget; Μπορεί η JJ να γράψει χειρότερο σενάριο από το Resonance;
Και επιμένω: το κόμικ είναι γραμμένο στο πόδι. Αν όντως το κείμενο είναι της Jane, τότε οι προσδοκίες πέφτουν κατακόρυφα. Το ότι μπορεί να αφιέρωσαν αναλογικά λίγο χρόνο για να το φτιάξουν δεν θεωρώ ότι τους απαλλάσσει γιατί: 1) το πολύ-πολύ να δικαιολογούσε το art, οι διάλογοι-αφήγηση όφειλαν και πάλι να είναι (πολύ) καλύτεροι και 2) άμα δεν έχεις χρόνο/budget να κάνεις κάτι σωστά και αντ' αυτού το πασαλείβεις τότε δεν λέγεσαι επαγγελματίας και καλύτερα να μη το έβγαζες καθόλου.
Πάντως, μακάρι το Moebius να βγει τόσο καλό όσο ελπίζεις αλλά συμβουλή μου είναι να κρατάς μικρό καλάθι. Η Jane μου φαίνεται ντεφορμέ (και σημειωτέον ότι το Gray Matter μου άρεσε αρκετά).
No good deed goes unpunished
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Anyway, είναι γνωστή η λατρεία μου για τη Jane, αλλά πρέπει να πω ότι προσωπικά περιμένω/ζητάω κάτι καλύτερο από το GM. Θα δούμε αν θα μας το δώσει.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- NorThin
- Elite Member
Ερασιτεχνικο θα ήταν αμα το εκανα εγω για τους φιλους μου....
Και οταν δινεις στη δημοσιοτητα ενα κομικ για τον κοσμο ενος παιχνιδιου,αν μη τι αλλο, δινεις στον κοσμο και μια εικονα για το αρτ του παιχνιδιου.Δεν γινεται να λες, "α! αυτο το φτια3αμε λιγο πιο γρηγορα,το κανονικο παιχνιδι ομως θα ειναι καλυτερο"....Δε το λες....
Απο κει και περα, ψιλοενδιαφερουσα η υποθεση....Μενει να δουμε.
(παντως, τα χρωματα ειναι καπως παλευτα στο κομι3...μπορει να μην ταιριαζουν με την αισθητικη πολλων,οπως και με τη δικια μου, αλλα δεν τα λες λαθος η οτι δε στεκουν.....Αυτο πουναι αλλου για λλου ειναι το σκιτσο και η σκηνο8εσια.....)