Moebius

More
20 Νοε 2013 09:07 #41199 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Moebius

maladroid wrote: το θέμα είναι να φτάνει τουλάχιστον σε αξιοπρεπή επίπεδα 3D art

Δεν υπάρχει κάτι πιο αδιάφορο.

maladroid wrote: σαφώς και μπορεί να βγει χειρότερο από του Resonance

WickedMan wrote: αναμφίβολα ανώτερο το σενάριο του από αυτό του Gray Matter

Ναι, ξέρω. Μέσα στη μόνιμη καραμέλα που φαγωθήκατα να πιπιλίζετε ότι όλα ανεβαίνουν επίπεδα και τι πολλές και σημαντικές παραγωγές βλέπουμε στο χώρο κλπ. :lol: :lol: :lol:

maladroid wrote: Επίσης, το καλύτερο γράψιμο σε adventure τα τελευταία χρόνια το είδαμε μάλλον στο Cat Lady, στο To The Moon και στα παιχνίδια της Telltale (Walking Dead και Wolf Among Us), με αξιολογική σειρά (δική μου, προφανώς).

Α, όχι. Το Ινφέρνο του Μπράουν τα ξεπερνάει.

maladroid wrote: οι διάλογοι-αφήγηση όφειλαν και πάλι να είναι (πολύ) καλύτεροι

Εννοείς αναλυτικοί, επεξηγηματικοί; Μια χαρά τους βρίσκω για εισαγωγή.

maladroid wrote: άμα δεν έχεις χρόνο budget να κάνεις κάτι σωστά και αντ' αυτού το πασαλείβεις τότε δεν λέγεσαι επαγγελματίας και καλύτερα να μη το έβγαζες καθόλου.

Από που κρίνεις; Καλύτερα, με βάση ποιους κάνεις σύγκριση; Ποιοι είναι τα πρότυπα επαγγελματικότητας για σένα;

maladroid wrote: Πάντως, μακάρι το Moebius να βγει τόσο καλό όσο ελπίζεις αλλά συμβουλή μου είναι να κρατάς μικρό καλάθι.

Σ' αυτό εννοείται πως συμφωνώ. Αλλά τόση παπάτζα έχω φάει τελευταία. Άσε να ενθουσιαστούμε και με τίποτα ...

maladroid wrote: Καλά του Schafer ούτε να του γλύψει τις φτέρνες

Α, να μπράβο! Μην ξεχνιόμαστε :wink:
:wink:

WickedMan wrote: Αντιπαρέρχομαι το κακεντρεχές σχόλιο του croc για το σενάριο του Resonance

Δεν είναι κακεντρεχές. Λέω ότι ήταν μέτριο (σενάριο 3/5 μια χαρά βαθμός) και ρωτάω αν πιστεύεις ότι του Μόμπιους θα είναι για 2; Εγώ πιστεύω ότι θα έιναι τουλάχιστον για 3. Πιστεύω για παράδειγμα ότι αν οι δημιουργοί του Resonance και η Pinkerton ξεκινούσαν ένα ανταγωνιστικού τύπου kickstarter και μόνο του ενός κατάφερνε να τερματίσει και να χρηματοδοτηθεί, αυτό θα ήταν με τεράστια ευκολία της δεύτερης. Χρησιμοποιώ στο παράδειγμα ένα μέσο που αντιπαθώ για να δείξω που πιστεύω ότι η κοινή γνώμη θα επένδυε για ασφάλεια και ότι δεν είναι κακεντρεχές το σχόλιο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Νοε 2013 09:42 #41200 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Moebius
@croc
το Resonance το 'χω και πρόσφατο, οπότε μπορώ να μιλήσω με ασφάλεια υπό την έννοια ότι το θυμάμαι καλά το παιχνίδι. Σίγουρα έχει σημαντικότατες αδυναμίες (διάρκεια, γραφικά), αλλά το σενάριό του είναι το πιο δυνατό του σημείο (στη χειρότερη είναι για 4.5/5). Το σενάριο του GM είναι για 4/5 το πολύ (σόρρυ Jane :D )

Οπότε, ναι, είναι πολύ εύκολο το Moebius να έχει χειρότερο σενάριο από το Resonance. Μάλιστα όπως το βλέπω, είναι πολύ εύκολο το Moebius να έχει καλό σενάριο και ταυτόχρονα χειρότερο του Resonance. :lol:

Το "κακεντρεχές" δεν ήταν (ιδιαίτερα) κυριολεκτικό, οκ :P . Απλά είναι προφανές ότι διαφωνούμε ως προς την ποιότητα του σεναρίου του Resonance.

Όσο γι αυτό που λες για το kickstarter, πιθανότατα έχεις δίκιο διότι α) όπως έγραψα και πριν τα παιχνίδια της Wadjet Eye μπορεί να έχουν καλό σενάριο, αλλά έχουν άλλες αδυναμίες και β) η Jane έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία και αυτό μετράει πολύ. Ταυτόχρονα, βέβαια, το ότι η Jane θα μάζευε περισσότερο "πλεχτό" δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα έφτιαχνε και καλύτερο adventure.

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
20 Νοε 2013 10:21 #41201 by crocark

WickedMan wrote: Απλά είναι προφανές ότι διαφωνούμε ως προς την ποιότητα του σεναρίου του Resonance.

Τα σενάρια της wadget για μένα είναι καλούτσικα αλλά ανδεικνύονται πολύ περισσότερο λόγω της σαβούρας που κυκλοφορεί. ΟΚ, ενάντια στο χαζορούφους με το γύρω-γύρω όλοι, συνέχεια γύρω από ένα τίποτα (φούσκα από σαπούνι), σαφέστατα είναι πολύ καλύτερα. Βασικός παράγοντας και μάλλον βασικότερος στο σενάριο ενός παιχνιδιού είναι να σε προκαλεί να το παλέψεις για να δεις τι γίνεται παρακάτω. Γι' αυτό και μόνο υπάρχει και αναφερόμαστε σε ένα παιχνίδι με σενάριο πιο πολύ από όσο σε ένα παιχνίδι τύπου RHEM. Εγώ στο GM πιο πολύ ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω παρά στο Resonance, απλά πράγματα. Ωστόσο είναι σαφές ότι πιο πολύ ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω σε Resonance, Primordia παρά σε Ντεπόνια. Κάτι λοιπόν μου λέει πως αν ποτέ πάρω στα χέρια μου το Μόμπιους, θα ξαναβρώ αυτό που μου λείπει εμφανέστατα στα παιχνίδια, το να θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω. Αυτό έτσι κι αλλιώς. Επιπροσθέτως, υπήρξαν κι ένα δυο στοιχεία στο κόμικ που μου κίνησαν παραπάνω την περιέργεια.

Δεκτό πάντως το 4,5/5. Άλλωστε είπαμε, έχω συνηθίσει πλέον και δε μου κάνει εντύπωση :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Νοε 2013 11:09 #41202 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Moebius
Βασικά από την JJ έχω να δω πραγματικά καλό παιχνίδι από την εποχή που έβγαλε το GK2. Δηλαδή να αγγίζει τα όρια του κορυφαίου. Αλλά και πάλι το περιμένω με ανυπομονησία. Εμένα πάντως δεν με χάλασε το comic και κάποια συμπεράσματα που ήθελα να δω και να καταλάβω τα είδα

maladroid wrote: Επίσης, το καλύτερο γράψιμο σε adventure τα τελευταία χρόνια το είδαμε μάλλον στο Cat Lady, στο To The Moon και στα παιχνίδια της Telltale (Walking Dead και Wolf Among Us), με αξιολογική σειρά (δική μου, προφανώς).

Το To The Moon δεν το έχω παίξει αλλά αυτό το The Cat Lady γιατί θεωρείτε τόσο καλό; Εγώ του συγχώρεσα αρκετά πράγματα γιατί προερχόταν από έναν άνθρωπο αλλά και πάλι δεν το κατατάσσω στα κορυφαία της χρονιάς ως προς το σενάριο του. Πραγματικά απόρησα όταν το είδα, βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Constantine_R wrote: και από φλώρους ήρωες που τελικά θα αγαπήσουμε (με λένε Gabriel... :twisted: )

Constantine_R wrote: Αφού με έκανε να αγαπήσω έναν βλαχοαμερικανό ξανθομπούμπουρα

ΦΛΩΡΟΣ; Ο GABRIEL Ο KNIGHT ΦΛΩΡΟΣ; Ο ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΘΑΛΑΣΣΩΝ; Κοίτα, μην με αναγκάσεις να σε μπανάρω απ' όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με adventures. Άμα είναι αυτός φλώρος τότε τι είναι ο George Stobbard και ο Brian Basco; Για πες. :evil:

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
20 Νοε 2013 12:00 #41204 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Moebius

crocark wrote: Ωστόσο είναι σαφές ότι πιο πολύ ήθελα να δω τι γίνεται παρακάτω σε Resonance, Primordia παρά σε Ντεπόνια.

Έχεις παίξει τα Resonance και Primordia;;; Νόμιζα δεν είχες ασχοληθεί με την Wadjet Eye.
Να δεχτώ και γω ότι το σενάριο του Resonance είναι για 3/5, ο οποίος για μένα είναι μια χαρά βαθμός. Πες μου όμως τι βαθμό βάζεις στο Primordia για το σενάριο;

More
20 Νοε 2013 12:34 #41205 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Moebius

NorThin wrote: Το κομικ ειναι οντως σχεδον ασχημο...επειδητο ανεφερε καποιος, ειναι επαγγελματικο,
Ερασιτεχνικο θα ήταν αμα το εκανα εγω για τους φιλους μου....

Εννοώ ότι έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που δεν είναι η κύρια δουλειά τους να κάνουν comics. Μπορεί η κυρία να ζωγραφίζει πολύ ωραία, δεν σημαίνει ότι ξέρει να κάνει και comic... και απ' ότι κατάλαβα όλη η δουλειά έγινε από την JJ και τον άλλον τον συνάδελφο. Επίσης το ότι το comic δεν είναι καλογραμμένο δεν μου λέει κατι για την JJ... έκαστος στο είδος του.

mkllds wrote: αλλά και πάλι δεν το κατατάσσω στα κορυφαία της χρονιάς ως προς το σενάριο του.

και πιο κατατάσεις;

mkllds wrote: ΦΛΩΡΟΣ; Ο GABRIEL Ο KNIGHT ΦΛΩΡΟΣ; Ο ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΘΑΛΑΣΣΩΝ; Κοίτα, μην με αναγκάσεις να σε μπανάρω απ' όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με adventures. Άμα είναι αυτός φλώρος τότε τι είναι ο George Stobbard και ο Brian Basco; Για πες. :evil:

Εξίσου, για διαφορετικούς λοόγους ο καθένας... τουλάχιστον όμως αυτοί είχαν και μια Nico και μια Gina... πρόσεξε με..... "τις είχαν".... για τον Gabriel τι ξέρουμε; (δυο παιχνίδια και ένα κεφάλαιο που έχω παίξει... που θα πάει, έρχεται το remake) όλο λόγια και από τηγανίτα τίποτα... και ο Στάθης Ψάλτης θυμάσε τι φοβερό καμάκι έκανε;; Για να μην θυμηθω τι κόντεψε να γίνει στον πύργο με τον κόμη στο Beast Within.... ουουουουοχουχουχου..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gabriel σε αγαπάω να το ξέρεις... άστον αυτόν... τον πειράζω.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
20 Νοε 2013 12:43 #41206 by crocark

skoros wrote: Έχεις παίξει τα Resonance και Primordia;;; Νόμιζα δεν είχες ασχοληθεί με την Wadjet Eye.

Γιατί;*

skoros wrote: Πες μου όμως τι βαθμό βάζεις στο Primordia για το σενάριο;

Δεν το έχω τελειώσει για να είμαι ειλικρινής και ούτε προβλέπεται, αλλά έχω δει το μεγαλύτερο μέρος του. Τα ίδια. Δεν καιγόμουν.

Πιο πολύ θα περίμενα με αυτό το κουόουτ να με ρωτήσεις για τα ντεπόνια πάντως. Τέλος πάντων.

*
adventureadvocate.gr/gamereviews/item/gemini-rue

Και μ' αυτήν την ευκαιρία ο βαθμός που του είχα βάλει ήταν 3/5 αν θυμάμαι καλά. Ναι, τόσο. Καλή χρυσή, αλλά είναι ψιλοκατάντια να ελιναι αυτλά τα καλύτερα παιχνίδια - και όντως λόγω σεναρίου ανεβαίνουν τόσο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Νοε 2013 13:09 #41207 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Moebius

Constantine_R wrote: και πιο κατατάσεις;

Πρέπει να θυμηθώ ποιά απ' όλα όσα έχω παίξει ανήκουν στην φετινή χρονιά και βέβαια να ξεχωρίσω τα adventures από τα μη adventures. Τελείως μπακαλίστικα βρήκα τα σενάρια του Cognition και του Resonance πιο ενδιαφέροντα ή τέλος πάντων αυτά με τράβηξαν πιο πολύ. Με το The Cat Lady ένιωσα ότι εκβίαζε σε κάποιες καταστάσεις το συναίσθημα αλλά με ενόχλησε και το γεγονός ότι άφηνε ξεκρέμαστα κάποια πράγματα. Βέβαια κορυφαίο για φέτος δεν νομίζω να βρήκα αλλά σίγουρα δεν θα έβαζα το Cat Lady.

Constantine_R wrote: τουλάχιστον όμως αυτοί είχαν και μια Nico και μια Gina... πρόσεξε με..... "τις είχαν".... για τον Gabriel τι ξέρουμε;

Τι λες βρε ιερόσυλε; Οι άλλοι δύο είχαν μια και την ανακύκλωναν σε κάθε παιχνίδι ο Gabriel ο Knight σε κάθε παιχνίδι έριχνε και διαφορετική στο κρεβάτι. Και ναι το ξέραμε καλά ότι τις κέρασε. Μην σου πω ότι εάν έβγαινε και τέταρτο θα είχαμε δράματα με τα κοριτσόπουλα να σφάζονται στα πόδια του. Μην με κάνεις τώρα να σε σποιλεριάσω αφού δεν έχεις παίξει και το πρώτο :shock: ! Ιερόσυλε!

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
20 Νοε 2013 13:10 #41208 by skoros

crocark wrote: Πιο πολύ θα περίμενα με αυτό το κουόουτ να με ρωτήσεις για τα ντεπόνια πάντως. Τέλος πάντων.

Καλά, εννοείται ότι δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι έπαιξες το ντεπόνια. Τι να σε ρωτήσω; Πλάκα μου κάνεις;

Όσον αφορά τα της Wadjet, νομίζω γενικά με ξέρεις ότι δεν εκθειάζω εύκολα παιχνίδια.
Για τα τρία παιχνίδια της wadjet λοιπον που αναφέρεις οριστε τι πιστεύω:

Resonance: σενάριο 3.0 - γρίφοι 4.5
Gemini Rue: σενάριο 4.0 - γρίφοι 1.0
Primordia: σενάριο 4.5 - γριφοι 3.5

Ειδικά το σενάριο του Primordia μου κάνει εντύπωση που δε σε κράτησε. Από τα πιο πρωτότυπα και καλογραμμένα που έχω παίξει, με νοηματικό βάθος και σωστή αναλογία χιούμορ. Όπως και να χει, περί ορέξεως...

More
20 Νοε 2013 13:45 #41209 by crocark

skoros wrote: Για τα τρία παιχνίδια της wadjet λοιπον που αναφέρεις οριστε τι πιστεύω:

Resonance: σενάριο 3.0 - γρίφοι 4.5
Gemini Rue: σενάριο 4.0 - γρίφοι 1.0
Primordia: σενάριο 4.5 - γριφοι 3.5

Όλοι οι βαθμοί εκτιμώνται ως υποκειμενικοί που είναι, αλλά οι δικοί σου ένα παραπάνω γιατί δεν ντρέπεσαι να γράφεις σε adventurosite και να (τολμάς να) βάζεις βαθμούς τύπου 1. ΦΤΟΥ ΣΟΥ (παληκάρι μου να μη σε ματιάξω). Μόνο και μόνο για το θάρρος σου αξίζεις μετάλλιο ανδρείας. Στη φάση που είμαι τώρα, θα μπορούσα να παίξω για μερικές ώρες με καμιά πιθανότητα να τελειώσω ένα παιχνίδι τύπου 7th guest (για το γαμώτο) ή ένα παιχνίδι που να με τραβήξει και ρουφήξει μέχρι το τέλος με το σενάριό του. Ε, στη δεύτερη κατηγορία σίγουρα δε συγκαταλέγεται κανένα παιχνίδι της wadget, χωρίς πάλι να λέω ότι δεν έχουν καλά σενάρια.

skoros wrote: Καλά, εννοείται ότι δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι έπαιξες το ντεπόνια. Τι να σε ρωτήσω; Πλάκα μου κάνεις;

Άκου τι μου είπε πρόσφατα ένας καλός φίλος. Τα κουτσομπολεύαμε και πιάσαμε το θέμα του αν αξίζει αυτή η χαζομάρα σεναριακά (εγώ εξαίρεσα τις ωραίες ατάκες ενώ αυτός εξαίρεσε την έμπνευση να μπορείς να αλλάζεις κασέτες στο μυαλό των γυναικών ανάλογα με το πως θα σε βόλευε στη διάρκεια του 24ώρου), να σπάσει σε 3 παιχνίδια. Και οι δυο συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα. Αξίζει για ένα και μόνο λόγο. Να μπορείς μετά να πεις ότι τελείωσα 3 παιχνίδια, αντί να λες τελέιωσα ένα παιχνίδι. Ομολογώ λοιπόν ότι καμιά φορά κάποια παιχνίδια δεν τα παίζεις γιατί σε τραβάνε μέχρι τέλους, αλλά γιατί λύνονται απλά. Αλλά πρέπει να σου κάτσει. Εγώ π.χ. τώρα βαριέμαι όσο τίποτα να δω πως τελειώνει το ντεπόνια, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον κάποια στιγμή να το τελειώσω, ειδικά αν είναι πιο εύκολο από τα 2 πρώτα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Νοε 2013 18:15 #41210 by skoros
Ώπα ώπα ώπα....
Έχεις όντως παίξει τα δύο πρώτα Deponia?? Πότε;;; Πώς;; Τα αγόρασες;;; Εσύ;;;
Άντε να δεχτώ ότι στα χάρισαν, έκατσες όμως εσύ και ασχολήθηκες μαζί τους; Με τα Deponia???? Επαναλαμβάνω.... με παιχνίδια της Daedalic????
Έχει γούστο να τα έχεις και ψηφιακά....

More
20 Νοε 2013 18:33 #41211 by crocark
Οφφ

Όχι βέβαια! Σιγά μην τ' αγόρασα κιόλας. Έχουμε πει ότι διαθέτουμε και κάποια κονέ.

skoros wrote: Επαναλαμβάνω.... με παιχνίδια της Daedalic????

Ναι. Και ήταν τα καλύτερα της Daedalic μέχρι τώρα* ομολογουμένως κι αν θες και μια κατάταξη ποιοτική για ό,τι έχω δει από αυτούς μέχρι τώρα ορίστε:

1. Deponia 1
2. Deponia 2
3. New beginning
4. Whispered world
5. Chains of ahdia (δεν το έπαιξα όλο και δε θα μπορούσα με τίποτα, είδα τα 2 πρώτα κεφάλαια ή το ένα δε θυμάμαι και δεν αξίζει κιόλας να το θυμάμαι)

skoros wrote: Έχει γούστο να τα έχεις και ψηφιακά....

Όχι ρε φίλε. Έτσι όπως το λες και να τα είχα δε θα στο 'λεγα. Μη σε χάσουμε. Αλλά όχι. Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ούτε σε δώρο δεν τα δέχομαι.

* αλλά όχι και τόσο καλά που να αξίζουν πάνω από ένα 3,5/5 ξέρω γω max.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Νοε 2013 18:41 #41212 by skoros
Croc, κάποιος έχει κλέψει τον κωδικό σου στο adv adv και μπαίνει και γράφει κάτι ασυναρτησίες με το nickname σου.

More
20 Νοε 2013 19:04 #41213 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Moebius

ΦΛΩΡΟΣ; Ο GABRIEL Ο KNIGHT ΦΛΩΡΟΣ; Ο ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΘΑΛΑΣΣΩΝ; Κοίτα, μην με αναγκάσεις να σε μπανάρω απ' όλα τα φόρουμ που ασχολούνται με adventures. Άμα είναι αυτός φλώρος τότε τι είναι ο George Stobbard και ο Brian Basco; Για πες.
Τι λες βρε ιερόσυλε; Οι άλλοι δύο είχαν μια και την ανακύκλωναν σε κάθε παιχνίδι ο Gabriel ο Knight σε κάθε παιχνίδι έριχνε και διαφορετική στο κρεβάτι. Και ναι το ξέραμε καλά ότι τις κέρασε. Μην σου πω ότι εάν έβγαινε και τέταρτο θα είχαμε δράματα με τα κοριτσόπουλα να σφάζονται στα πόδια του. Μην με κάνεις τώρα να σε σποιλεριάσω αφού δεν έχεις παίξει και το πρώτο :shock: ! Ιερόσυλε!

1) Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ο Gabriel δεν ήτανε ποτέ φλώρος ήτανε ένα υπεροχο τεκνό με μακριά μαύρα μαλλιά και ντυμένος με τζίν στενό και δερμάτινη καμπαρτίνα και σίγουρα ένας κούκλος.

2) Μια γυναίκα έριχνε στο κρεβάτι και αυτή ήτανε η γραμματέας του

3)Είστε 'αντρες και ζηλεύετε το μανάρι.

Κάτω τα χέρια απο τον Gabriel

More
20 Νοε 2013 19:11 #41215 by skoros
1) Είχε μαύρα μαλλιά;;;;;
2) Είχε γραμματέα;;;;;;
3) Είμαστε άντρες;;;;;;;;;;