Βιβλία πακέτο με 3$ - The Guide to Classic Graphic Adventure

More
21 Νοε 2013 22:52 #41242 by skoros

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
23 Νοε 2013 16:24 #41264 by EmperorXIII
Ερχόμουν να ποστάρω ακριβώς αυτό σε bump για ένα παλιότερο thread που υπήρχε για το βιβλίο, αλλά αφού υπάρχει νέο thread βλέπω, - και μιας και δεν βρίσκω το παλιό που λέγαμε για το βιβλίο)να τα πω εδώ :)

Το συγκεκριμένο bundle περιέχει 6 (ή 9 αν δώσετε πάνω από 10 $ (δολάρια..) ) βιβλία σχετικά με videogames, με (για μένα MUST - ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ και λόγο να στηρίξετε το bundle ANYWAY ) το Guide to classic Graphic Adventures να είναι για μένα το απόλυτο must..

Με 3 μόλις δολάρια (κάντε την μετατροπή) παίρνετε τα 6 από αυτά, που σε αυτά είναι και το παραπάνω βιβλίο και άλλα 5.. Και αν δώσετε από 10 και πάνω, που νομίζω το αξίζει η συλλογή παίρνετε και τα 3 παραπάνω για να είστε κομπλέ!

Εγώ έδωσα 10.5 $ που μετά την μετατροπή ήτανε 8 και κάτι ψηλά ευρώ, νομίζω πολύ λίγα για αυτά που παίρνει κάποιος :) :) :) Να σημειώσω πως το TGTCGAdventures το έχω ΗΔΗ αγορασμένο από τότε, τον τόμο που δυστυχώς όμως για οικονομία τον είχανε τυπώσει ασπρόμαυρo, ενώ εδώ είναι σε ηλεκτρονική μορφή η έγχρωμη έκδοση που σε tablet είναι χίλιες φορές καλύτερη απ'τον τόμο (και δεν χαλάμε και το βιβλίο :P ) ...

Όλα είναι drm free, ενώ έρχονται το καθένα σε rar που έχει μέσα 3 μορφές, .pdf , .epub και mobi or something :P , ενώ ένα δυο έχουνε και κάτι extra custom digital versions.. Γενικά νομίζω τρελό value for money, όποιος δεν έχει ήδη το βιβλίο είναι απλά MUST. Τέλος :)

Einai ena xorto magiko........

More
23 Νοε 2013 17:24 #41265 by Constantine_R

EmperorXIII wrote: ενώ εδώ είναι σε ηλεκτρονική μορφή η έγχρωμη έκδοση

Ακριβώς αυτό ήθελα να ρωτήσω. Ευχαριστώ.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
23 Νοε 2013 22:48 #41266 by WickedMan
Το ερώτημα, λοιπόν, που μπαίνει από όλο αυτό είναι: "Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα φτηνήνουνε τα tablets?" :rolleyes:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
23 Νοε 2013 23:48 #41268 by EmperorXIII

WickedMan wrote: Το ερώτημα, λοιπόν, που μπαίνει από όλο αυτό είναι: "Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα φτηνήνουνε τα tablets?" :rolleyes:

Αν και θα βγούμε off topic, αλλά επειδή είναι για καλό σκοπό (bump το thread να στηριχτεί γιατί όντως αξίζει :) ) άποψή μου είναι πως είναι ΗΔΗ πολύ φθηνά τα tablets (όχι σε σχέση με τα οικονομικά μας βέβαια αλλά σε σχέση με τις υπόλοιπες αντίστοιχες ηλεκτρικές συσκευές κλπ gadgets..)..

Πλέον μπορείς να πάρεις μια ΤΕΛΕΙΑ στην κυριολεξία ταμπλέτα με 350 ευρώ, ενώ ταπεινή μου άποψη πως ότι κιαν λέμε κι αν κράζουμε , ακόμα και οι πιο χαμηλές σε τιμή ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ τα λεφτά τους άνετα, πχ ακόμα και το 10άρι το Turbo X του πλαισίου τα 200 γύρω ευρώ ή οποιαδήποτε αντίστοιχη συσκευή τα αξίζει..

Απλά κάποος θα πρέπει να προσέξει μαζί με όλα τα κλασικά, υποκειμενικά και αντικειμενικά της αγοράς δύο πράγματα :

a) Η ταμπλέτα να είναι Android :P Και όχι Ios ... Οι λόγοι άπειροι, όσο πιο γρήγορα γίνεται απλά να πω πως όποιος θέλει να χρησιμοποιεί την ταμπλέτα για e-book reader και media player θα ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ όταν μπλέξει με το Ios.. Μιλάμε πάντα για έντονη χρήση πάντα και όχι για casual καταστάσεις..

β) Και συνδεδεμένο με το α) , η ταμπλέτα ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΟ microSD ώστε να απολαύσετε τα e-goods σας με την άνεσή σας και να μην ασχολείστε όλη την ώρα με το τι να σβήσετε και όλα τα σχετικά... Η διαφορά είναι τεράστια του να έχεις μέσα πχ σε δύο μικροSD δύο συλλογές πχ η μία με τα pdf σου και η άλλη με videos και με ένα κλικ τα έβαλες μέσα και περνάς ΤΑΧΙΣΤΑ από το pc ότι θέλεις ανά πάσα ώρα και στιγμή επίσης..

Αυτά.. Βγήκα off topic , soz..

p.s. Για αποφυγή παρεξηγήσεων κλπ κλπ, τα παραπάνω τα λέω σαν ένας πλήρως ξενερωμένος κάτοχος Ipad 2 64Giga που όμως το έχω καταευχαριστηθεί, αλλά το πλήρωσα κάποτε 720 περίπου ευρώ, ενώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ έχοντας χρησιμοποιήσει φτηνή android tablet με SD card ένιωσα σαν... μην πως .. :P Και αυτή η tablet έκανε 230.. :)

More
30 Νοε 2013 11:19 #41281 by shodan
Θετικό το γεγονός (μιας και δεν το είδα παραπάνω) ότι η εν λόγω σελίδα υποστηρίζει και digital delivery των βιβλίων σε κατόχους kindle και κατόχους tablet με εγκατεστημένο το kindle app.

Πι.Ες: ipad rules. Τα υπόλοιπα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι απλά σάπια).

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
30 Νοε 2013 14:09 #41283 by WickedMan

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
01 Δεκ 2013 12:43 #41284 by shodan
Δε μου λέει κατι το παραπάνω. Ο πόλεμος των πατεντών και των μηνύσεων κρατάει χρόνια σε όλους τους κλάδους.
Ας μην ανοίξει και εδώ θεμα apple vs the world.
Κάθε εταιρεία και αντίστοιχα κάθε λειτουργικο εχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Προσωπικά όταν πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε δυο προϊόντα όπου το ενα κάνει τα πάντα αλλα δουλεύει ΣΩΣΤΑ οποτε του κάτσει αλλα το άλλο δουλεύει το ίδιο σωστά μετα απο 3 χρόνια όπως την πρώτη ημέρα που το αγόρασα ε τοτε μαλλον το δεύτερο θα επιλέξω. Βαρέθηκα πλέον να αλλάζω rom, να βλέπω μηνύματα για χαμηλή μνήμη και δεν ξερω και εγω τι άλλο και να περιμένω αν και ποτε θα επιλέξει η α/β εταιρεία να μου δώσει την τελευταία έκδοση λειτουργικού.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
11 Ιαν 2014 11:19 #41591 by EmperorXIII
Αν και ξεφεύγω λίγο αλλά τώρα το είδα..

Shodan δυστυχώς δεν είναι όμως ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι τα πράγματα.. Γιατί η βασική διαφορά είναι αυτή ακριβώς.. Ότι το ένα ΟΝΤΩΣ κάνει τα πάντα στην ουσία (ανάλογα με το βαλάντιο αλλά με εξαίρεση το GPS, ένα android των 200 ευρώ που παίρνει μικροSD κάνει ΟΝΤΩΣ τα πάντα που μπορεί να κάνει ένα tablet) και από την άλλη έχεις με ένα ταβλετ, το ipad, που .. κάνει απλά λίγα.. Δυστυχώς..

Όσο πιο γρήγορα γίνεται και επιγραμματικά..

Τι κάνουν ΚΑΙ τα δύο όντως το ίδιο καλά.. Browsing στο net και σχετικά. Αυτό μόνο :P

Tι κάνει το ipad ίσως καλύτερα .. Έχει πολλαπλάσιο κατάλογο με εφαρμογές games, ή τουλάχιστον είχε παλιότερα, αλλά δεν θα το έλεγα τόσο σημαντικό μιας και στην ουσία τα ουσιώδη που θα πω παρακάτω ΔΕΝ τα κάνει.. Επίσης, το ipad σίγουρα έχει μια κάποια καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε μικρολεπτομέρειες, πχ χαλαρά το ηχειάκι του είναι καλύτερο και ποιοτικότερο από τα περισσότερα άλλα, ενώ γενικά έχει τεσταριστεί και προσωπικά στο ότι δεν διαλύεται και τόσο εύκολα.. Τα υπόλοιπα που λες για άλλαξε/κανε/κ.α. που δεν κατάλαβα φαντάζομαι ίσως τα βλέπανε στα πρώτα tablets/κινητά με android και στα τελείως μα τελείως χαμηλότερης ποιότητας που αμφιβάλω αν υπάρχουν πια.. Εγώ τέτοια δεν είχα.. Και αυτό είναι θέμα κατασκευαστή, το πολύ πολύ παίρνεις ένα από τα πιο γνωστά και με μεγάλη εγγύηση tablet..

Τι ΔΕΝ κάνει..
Μάλλον, ΚΑΝΕΙ, την ζωή μαρτύριο.. Αν κάποιος πήρε tablet και για άλλους λόγους εκτός από παιχνιδάκια και surfing στο net, τότε το ipad όπως και όλα τα apple προιόντα απλά θα σε κάνει να μετανιώσεις την στιγμή που ασχολήθηκες..

Για να κάνει οτιδήποτε για αρχή ετοιμαστείτε να βάλετε σε κάποιο ατυχο pc (αν δεν έχετε mac) το itunes, ένα από τα πιο buggy προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει στην ζωή μου.. Αυτό από μόνο του κανονικά είναι αποτρεπτικός παράγοντας..

Πάμε στην ουσία.. Με με οποιαδήποτε android tablet, είτε αν έχει μικροSD πχ ή αν όχι κατευθείαν με το καλωδιάκι, σύνδεση στο PC και παιρνάς σε λίγα δευτερόλεπτα τα Audio, Video, Books και λοιπά files.. Και σημειοωτέων στο android παίζουν και flac και mp3 και 720άρια video αν το σηκώνει, ενώ από ebooks όλα, epub,pdf,cbr you name it.. Από τα προηγούμενα, που για μένα είναι και η ΟΥΣΙΑ ενός tablet στο Ipad τρως το ένα άκυρο πίσω από το άλλο..

Εκτός του ότι για να περάσεις οποιοδήποτε από τα παραπάνω αρχεία πρέπει να τα βάλεις μέσω γαμωitunes και να κάνεις από μετατροπές στα video (απλά ΔΕΝ αξίζει καν τον κόπο να δεις οτιδήποτε σε video στο ipad , δλδ άκυρο εντελώς εκεί..), εκτός του ότι πχ όταν παιρνάς βιβλία στο ιΒοοκs , αν κάτι δεν περάσει δεν έχεις ιδέα ότι δεν το βλέπει (μην ξεχνάς δεν έχει browser) επίσης, αν θέλεις να το δοκιμάσεις σε άλλο τυχών ipad reader πάλι νίλα να το περάσεις και εκεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.. Γενικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.. Για να μην μιλήσω για τον αποθηκευτικό χώρο που με τα 64 Giga πχ που έχω εγώ, απλά δεν χωράει και τπτ και να ήθελες πέρα από εφαρμογές και παιχνίδια.. Και αν έχεις χώρο θαναι 2-3 Giga και ταινία δεν βλέπεις.. Βιβλία είπαμε ibooks άπειρα buggy, διαβάζει ότι του κάνει κέφι, κλπ κλπ.. Audio και εκεί πάλι τα ίδια με το δικό της format.. Και ξαναλέω, για να περάσεις οτιδήποτε ΟΔΥΣΣΕΙΑ κανονικά..

Τεσπα , δεν συνεχίζω γιατί θα γράφω μέρες.. Σύνοψη : Έχω ipad2 64άρι και ένα turbox hive 4 .. Το πρώτο το πήρα πριν 2.5 χρόνια 720 ++ ευρώ.. Καλό για τότε δεν λέω.. Και το δεύτερο τώρα τα Χριστούγεννα με 200 ευρώ.. Με το πρώτο κάνω μόνο surfing στο net (μία στο τόσο) , ακούω κάνα ράδιο λόγω καλύτερης ποιότητας ηχείαου και άααααντε να δω κάνα 5λεπτο κανα παιχνιδάκι/εφαρμογή.. Με το δεύτερο κάνω τα πάντα.. Τα πάντα όμως... Μέχρι και μπάλα πχ, στο ipad flash στο browser 90% δεν παίζουν εκτός youtube, ενώ στο android install το .apk το επίσημο νόμιμα από την adobe και έχω ΛΙΩΣΕΙ να βλέπω μπάλα από τα γνωστά άγνωστα streams και όοοοολα τα άλλα που λέω τόσες ώρες :P

Αυτά..