Τι γίνεται με το AGS;
- artanis
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
01 Νοε 2004 18:26 #2966
by artanis
Τι γίνεται με το AGS; was created by artanis
Είμαι καινούριος στο forum, γι'αυτό σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το site του AGS, γιατί τις δύο τελευταίες μέρες μου φορτώνει κενή σελίδα. Έχουμε δημιουργήσει μια μικρή ομάδα και θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε ένα 2D adventure. Δεν ξέρω, μπορεί να φταίει κάτι άλλο που δεν φορτώνει η σελίδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω ανησυχήσει. Όποιος γνωρίζει τίποτα ή, ακόμα καλύτερα, μπορεί να με καθυσηχάσει, ελεύθερα... Παρεπιπτόντως, για όσους ασχολούνται με το game design και πιο συγκεκριμένα με το adventure design, ρίξτε μια ματιά στο <!-- w -->
www.grumpygamer.com
<!-- w --> του μεγάλου Ron Gilbert. Σήμερα το είδα για πρώτη φορά και είναι πολύ καλό.
Thanks.
Thanks.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
01 Νοε 2004 20:00 #2967
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Τι γίνεται με το AGS;
Πρώτα από όλα καλωσόρισες στην παρέα μας.
Σχετικά με το AGS δεν ξέρω τι συμβαίνει, και εγώ σήμερα το ανακάλυψα, ελπίζω να είναι κάτι πρόσκαιρο και να μην χάσουμε μια τόσο καλή πηγή για free adventures. Λογικά τα προβλήματα με τους servers επιλύονται σε διαστήματα ωρών ή έστω 2-3 ημερών.
Σχετικά με το AGS δεν ξέρω τι συμβαίνει, και εγώ σήμερα το ανακάλυψα, ελπίζω να είναι κάτι πρόσκαιρο και να μην χάσουμε μια τόσο καλή πηγή για free adventures. Λογικά τα προβλήματα με τους servers επιλύονται σε διαστήματα ωρών ή έστω 2-3 ημερών.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- artanis
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
02 Νοε 2004 09:34 #2975
by artanis
Replied by artanis on topic Τι γίνεται με το AGS;
Τελικά το site δουλεύει! Τα fora είναι offline λόγω πολλών users. Αυτά!!!