Broken Sword 3

More
03 Νοε 2004 14:39 #2981 by Elessar
Broken Sword 3 was created by Elessar
Μα καλά βρε παιδιά, τι χάλι παιχνίδι είναι αυτό;;!!
Τα άκουγα αλλά δεν τα πίστευα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ - κατευθείαν απο τις κονσόλες - χειρισμός, απλοϊκοί γρίφοι, επαναλαμβανόμενες "ταρζανιές" - ο Stobbart είναι δικηγόρος ή stuntman; - και γενικά μια τραγικά υλοποιημένη επανάληψη του πρώτου μέρους της σειράς.
Το φοβερό είναι ότι στα reviews πού είδα, άν και αναφέρονται στα προβλήματα που πρανέφερα, του δίνουν όλοι πολύ υψηλές βαθμολογίες!
Ποιά είναι η άποψη σας;

ΥΓ. Για να μην μιλήσω για τα κιβώτια και τα συνεχή action sequences όπου πρέπει να δράσεις αστραπιαία

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
03 Νοε 2004 14:48 #2982 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Broken Sword 3
Apo kati alla tou stul monkey island 4 to protimaw. 8) 8) 8)

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
03 Νοε 2004 15:14 #2984 by aiRness
Replied by aiRness on topic Broken Sword 3
Εντάξει είπαμε το mi4 είναι κατότερο των προηγούμενων, αλλά όχι τώρα να το βγάλουμε και χειρότερο adventure από το BS3 (που παρεπιπτόντως δεν είναι adventure...). Μην λέμε ότι μας κατεβαίνει και εγώ το έκραζα το mi4, άλλα όχι κι έτσι. Αμά το BS3 είχε άλλο τίτλο ούτε που θα ασχολούμασταν με το εν λόγω adventure, εεε...παιχνίδι ήθελα να πω...

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
03 Νοε 2004 16:01 #2985 by Elessar
Replied by Elessar on topic Broken Sword 3
Το MI4 παρά τις όποιες αδυναμίες του ήταν ένα αρκετά ευχάριστο adventure. Το BS3 ούτε καν σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να ενσωματωθεί. Είμαι περιέργος να μάθω τι πωλήσεις έκανε.
Ελπίζω πάντως να πάτωσε μιας και ακόμα είναι νοπές οι μνήμες απο τις απαράδεκτες αμπελοφιλοσοφίες του Cecil.
Απο τις λίγες περιπτώσεις που συμφωνώ με review του Τσουρινάκη πάντως!

More
03 Νοε 2004 21:47 #2988 by maladroid
Replied by maladroid on topic Broken Sword 3

Elessar wrote: Απο τις λίγες περιπτώσεις που συμφωνώ με review του Τσουρινάκη πάντως!

Πρόσεχε μη σου μείνει κουσούρι...

8) 8) 8)

No good deed goes unpunished

More
04 Νοε 2004 13:12 #2992 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Broken Sword 3
Εμένα πάντως μου άρεσε :oops:

Παρότι δεν έχω παίξει ούτε το πρώτο της σειράς, ούτε τα περίφημα μαϊμουδίστικα, για να καταλαβαίνω τις συγκρίσεις σας... μου άρεσε.

Ναι, ΟΚ, ο χειρισμός του ήταν ελαφρώς απαράδεκτος, το σπρώχνε τα κουτάκια μπρος πίσω και τα πήδα εδώ, σκαρφάλωσε εκεί με εκνεύριζαν από ένα σημείο κι έπειτα, αλλά όχι αρκετά ώστε να ευχηθώ να πατώσει το παιχνίδι.

Ούτε καταπληκτικό ήταν, ούτε απαράδεκτο. Σε μια μέση κατηγορία θα το έβαζα.

Nothing happens unless first a dream...

More
09 Νοε 2004 19:39 #3032 by katerina
Replied by katerina on topic Broken Sword 3: The Sleeping Dragon
Hello everyone! :lol: !Ας μιλήσω καλύτερα στα ελληνικά!Παρακαλώ σταματήστε να κατακρίνετε το Broken Sword 3.Το παιχνίδι έχει σούπερ σενάριο και πλοκή, που τα βρίσκεις σε ελάχιστα παιχνίδια.Έχει πολύ καλούς διαλόγους και γρίφους.Μπορεί ο χειρισμός του να προέρχεται από κονσόλες αλλά αυτό δεν αρκεί για να μειωθεί η αξία αυτού του παιχνιδιού.Εμένα προσωπικά δεμ με ενόχλησε ο χειρισμός του, ίσα ίσα μου φάνηκε κάτι πρωτότυπο που έδινε περισσότερο action μορφή στο παιχνίδι.Είμαι φαν των adventures και πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό δεν είναι καθαρά adventure αλλά action-adventure.Δηλαδή συνδιάζει κινήσεις action όπως σπρώξιμο κουτιών,κρέμασμα κ.λ.π. Αλλά και inventory και άλλα στοιχεία adventure.Ο συνδιασμός αυτός είναι σημαντικός γιατί το παιχνίδι αυτό μπορεί να τραβήξει και παίκτες action παιχνιδιών.Κατά την γνώμη μου είναι πιο ευχάριστο από το Syberia και Monkey Island αλλά και άλλων point and click adventure games.Είναι νομίζω καιρός τα παιχνίδια να μην είναι τόσο "απόλυτα" στον χειρισμό.(ωραίο και το point and click αλλά κάποιες φορές καταντάει κουραστικό).Τέλος πάντων αυτά είχα να πω και κατά την γνώμη μου τα καλύτερα adveture games που έχω παίξει είναι τα Syberia1,2,Black mirror και Broken Sword 3.Bye!!!
Y.Γ. Α ξέχασα να πω ότι τα κομμάτια του Broken Sword 3 που έχουν timing δεν είναι και τόσο δύσκολα, αρκούν 2-3 προσπάθειες,please.[/b]

More
10 Νοε 2004 11:31 #3036 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Broken Sword 3
Πρώτα απ' όλα, καλώς ήρθες!

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι... πολύ σωστά είπες πως δεν είναι καθαρόαιμο και πως ο χειρισμός του (κυρίως) παραπέμπει σε action. Λογικά λοιπόν, μερικούς αυτό το χαρακτηριστικό θα τους ελκύσει κι άλλους θα τους απωθήσει. Προσωπικά δε μου αρέσουν οι action παρεμβολές (ποιος αποφάσησε πως είναι τις μόδας και τις βάζουν παντού? :evil: ) κι επόμενο είναι να μην μπορώ να το κατατάξω στα best ever που έχω παίξει. Αν όμως, το κρίνει κάποιος που του αρέσει ο συνδοιασμός αυτός, εύκολα θα μπορούσε να το κατατάξει στα κορυφαία. Όπως πάντα λοιπόν, είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων! Για εσένα ήταν κορυφαίο, για εμένα μέτριο και για κάποιον άλλον πατάτα! Τι πιο φυσιολογικό?! :wink:

Nothing happens unless first a dream...

More
11 Νοε 2004 15:58 #3062 by Elessar
Καλωσήλθες Κατερίνα!
Προσφατά το τελειώσα το καταραμένο (σε 10 ώρες!) και το μόνο που έχω να πώ είναι οτι σίγουρα αποτελεί όνειδος για το είδος.
Πραγματικά πεταμένα λεφτά....

More
06 Δεκ 2004 20:39 #3227 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic Broken Sword 3
Geia Xara !!!Epidi eimai kollhmenos me ta BS games aplos tha pw oti htan xeirotero apo ta alla...(mporw na pw oti den eixe kamia sxesh me taa prohgoymena)kai pali omws einai koryfaio!!!To goustara tromera ...ta grafika mou aresan an kai 3D ,o xeirismos diaforetiokos entaksi , h atmosfaira htan BS.

Gousta kai kollhmata einai ayta :lol: !!!

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

More
10 Δεκ 2004 19:48 #3277 by Atrus
Replied by Atrus on topic Broken Sword 3
Το τέλειωσα κι εγώ πριν λίγες μέρες,και μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Πολύ εύκολο, και αρκετή έλλειψη φαντασίας στους γρίφους, προσπάθησαν να το γεμίσουν με τους γρίφους με τα κουτιά. Είχε ατμόσφαιρα απο BS αλλά τα προηγούμενα δεν τα φτάνει με τίποτα. Άντε να δούμε το 4 που είναι ήδη στα σκαριά από ότι λέγεται!

Viva la Revolucion!

More
15 Δεκ 2004 11:32 #3298 by VirginPrune
Replied by VirginPrune on topic Broken Sword 3
Fysika den exei kamia sxesh me ta alla, idika me to 1 poy einai to koryfaio ...Kai pragmati ayta ta atima ta koytia ta ebriskes pantou...to parakanan ligo ... 8)

An bgei 4 nomizw oti pali sta idia epipeda tha briskete den pisteuw oti tha exei kamia tromerh allagh...

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

• Visitor
  • Visitor
17 Δεκ 2004 01:51 #3319 by
Replied by on topic Broken Sword 3
Αν και λάτρεψα τα 2 πρώτα, τα θεωρώ απ τα best adventures που 'χω παίξει, μόλις με πείσατε να μην αγοράσω το 3 που σκόπευα... μαλλον θα ψάξω καμιά κοπια for this one...

More
17 Δεκ 2004 13:55 #3325 by Elessar
Θα διαφωνήσω (κάθετα, οριζόντια κλπ!). Το BS2 το βρήκα τουλάχιστον τραγικό....!!!!

• Visitor
  • Visitor
17 Δεκ 2004 15:35 #3327 by
Replied by on topic Broken Sword 3
το bs2 (έχει πάει και πολύ καιρός βεβαια) απ ότι θυμάμαι είχε πολύ έξυπνους γρίφους, και το setting στο πρώτο μέρος μου είχε φανεί πολύ κορυφή. Σίγουρα δεν ήταν σαν το 1, αλλά το βρήκα αρκετά καλό