The Last Door
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Less
More
18 Δεκ 2014 09:26 #45403
by Constantine_R
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Replied by Constantine_R on topic Re: The Last Door
Ποια amiga; Εδώ τα γραφικά είναι Atari 2600 (αναστεναγμός...)BuriedAlive wrote: Εμενα προσωπικα μ αρεσουν πολυ αυτα τα γραφικα,χωρις να εχω μεγαλωσει με αμιγκες και τα ρεστα,
Να περιμένεις καλύτερα. Αν κάθε επεισόδιο διαρκεί πάλι 2-3 ώρες, δεν θα το ευχαριστηθείς πιστεύω. Τουλάχιστον εγώ θα περιμένω.BuriedAlive wrote: Τωρα δεν ξερω,να αρχισω τη δευτερη σεζον, ή να περιμενω να βγει ολοκληρη
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- NorThin
- Elite Member
Less
More
18 Δεκ 2014 09:33 #45404
by NorThin
Replied by NorThin on topic Re: The Last Door
γιαυτο τογραψα ετσι,γιανα δειξω την ασχετοσυνη μ στο θεμα.Ποια amiga; Εδώ τα γραφικά είναι Atari 2600 (αναστεναγμός...)
Ακριβως το ιδιο σκεφτομαστε, απλα τοχω και προσφατο το πρωτο κ ειμαι μεσ'το κλιμα, ε, και με τρωει λιγο....Υπομονη..τ να κανουμε!Να περιμένεις καλύτερα. Αν κάθε επεισόδιο διαρκεί πάλι 2-3 ώρες, δεν θα το ευχαριστηθείς πιστεύω. Τουλάχιστον εγώ θα περιμένω.
- BuriedAlive
- Elite Member
Less
More
03 Ιαν 2015 01:15 #45452
by BuriedAlive
Replied by BuriedAlive on topic Re: The Last Door
Λογικά θε υπάρξει πάλι κάποια Collector's Edition όταν κυκλοφορήσουν όλα τα επεισόδια, όπως έγινε και στην πρώτη season.