Phoenix Online Publishing & GDC 2014

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
08 Μαρ 2014 00:05 #42483 by Fallen Angel
Phoenix Online Publishing & GDC 2014 was created by Fallen Angel
Όχι μόνο θα παίξουν τα Moebius: Empire Rising , Quest for Infamy, The Last Door: Collector’s Edition και Lost Civilization, όχι μόνο θα συναντήσουν και θα τα πουν με ΤΗΝ Jane Jensen, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Gabriel Knight: Sins of the Father, 20th Anniversary Edition . Αυτά για όσους βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο για το φετινό GDC. Τους φθονώ απεριόριστα... :twisted:

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Μαρ 2014 00:28 #42792 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Trailer του GK1 - Anniversary Edition από την GDC.

Ομολογώ ότι δείχνει κάπως καλύτερο απ΄ότι φοβόμουν αλλά τα 3D μοντέλα παραμένουν αρκετά άχαρα..

No good deed goes unpunished

More
21 Μαρ 2014 00:46 #42793 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Μπα, δεν ανησυχώ. Όσο χάλια και να ναι τα 3d μοντέλα, αποκλείεται να σε πιάνει πονοκέφαλος με τα γραφικά όπως στο αυθεντικό. :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
21 Μαρ 2014 08:51 #42795 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Εγώ μια χαρά τα είδα τα 3D μοντέλα, ειδικά το animation, και αν το συγκρίνουμε με το Cognition, μοιάζει να έχουν κάνει άλματα προόδου εκεί στη Phoenix.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
21 Μαρ 2014 11:30 #42803 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Πείτε με τρελό και νοσταλγικό αλλά τα γραφικά του αυθεντικού παιχνιδιού ακόμα τα λατρεύω (όπως και το ίδιο το παιχνίδι) και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
21 Μαρ 2014 11:54 #42804 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
To voice Acting στο αυθεντικό Gabriel Knight είναι τρομερό. Τα δεν γραφικά του κι εμένα μου άρεσαν (και μου αρέσουν) πάρα πολύ.

More
21 Μαρ 2014 12:04 #42805 by alkis21
Replied by alkis21 on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Συγγνώμη, υπήρχε άνθρωπος που δεν του άρεσαν τα γραφικά του Gabriel Knight το 1993 που κυκλοφόρησε το παιχνίδι; Μην προσπαθείτε να το κρίνετε βλέποντάς το τώρα πιξελιασμένο, τότε το παίζαμε σε monitor 15'' και η απεικόνιση ήταν εκπληκτική.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.

More
21 Μαρ 2014 12:39 #42807 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Όπως το είπε ο Άλκης, συμφωνώ.

Πάντως από τότε που ανακοινώθηκε το GK remake -κι αφού μας έχουν ήδη έρθει τα Monkey Island remakes- δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι ότι πρέπει οπωσδήποτε να δούμε και Indy-FoA remake κάποια στιγμή!

Χλωμότατο βέβαια, υπό τις παρούσες συνθήκες, αλλά ποτέ δε ξέρεις....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
21 Μαρ 2014 14:32 #42811 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
ακριβώς, αλλιώς φαινόταν σε 14 ή 15άρι μόνιτορ και αλλιώς τώρα σε superwide 23αρα οθόνη.

Του έκανα και πέρυσι ένα Playthrough, πάμε για άλλο ένα μόλις βγει το remake:)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
21 Μαρ 2014 14:36 #42812 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014

manos426f wrote: δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι ότι πρέπει οπωσδήποτε να δούμε και Indy-FoA remake κάποια στιγμή!

Πες τα Μάνο!

Για χατήρι του GK1 πάντως είχα διπλασιάσει τότε τη RAM από 2 σε 4 MB αν θυμάμαι καλά. Τα γραφικά του ήταν υπόδειγμα τότε... Δυστυχώς τα 3d μοντέλα που είδαμε στο Cognition, θα τα ξαναδούμε και στο Moebius και στο GK Remake.. Πάντως σίγουρα δεν θα μας εμποδίσουν να χαρουμε στο έπακρο το παιχνίδι.

More
21 Μαρ 2014 14:42 #42813 by Elessar
Μια χαρά στέκεται ακόμα και σήμερα, όλα τα adventures της Lucas αντέχουν στο χρόνο ιδανικά.
Φυσικά όμως και δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο καλά ήταν τα Monkey Remakes!

More
21 Μαρ 2014 14:46 #42815 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
Φυσικά και στέκεται, ανετότατα, ειδικά στην cd έκδοση που έχει και speech. Απλά τα Remakes των MI ήταν τόσο εντυπωσιακά που θέλεις δεν θέλεις σου τρέχουν τα σάλια..

More
21 Μαρ 2014 15:04 #42820 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014
χμ εγώ σαλιαρίζω με της ιδέα ενός remake GK2 ή GK3 σε στυλ του πρώτου (αν και πραγματικά αγαπώ το GK2 με τους ηθοποιούς)

More
21 Μαρ 2014 15:13 #42821 by Elessar
Εγώ θα ήθελα το Χαμένο Κεφάλαιο από το GK2 όπου χειρίζεσαι τον βασιλιά Λούντβιχ τον 2ο, αν το είχαν γυρίσει τότε και απλά δεν το έβαλαν είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ολοκληρωθεί αυτό το αριστούργημα.

Για μένα, ο καλύτερος Gabriel Knight είναι αυτός του Beast Within

More
21 Μαρ 2014 15:22 #42822 by alkis21
Replied by alkis21 on topic Re: Phoenix Online Publishing & GDC 2014

Tasos wrote: Απλά τα Remakes των MI ήταν τόσο εντυπωσιακά που θέλεις δεν θέλεις σου τρέχουν τα σάλια..

Βρε παιδιά, τόσο πολύ σας εντυπωσίασαν τα γραφικά των special edition MI; Τα backgrounds ήταν αρκετά καλά, αλλά οι χαρακτήρες δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο για την εποχή.. μη σας πω ότι τα close-ups ήταν χειρότερα ακόμα:

Βέβαια, μου άρεσαν πολύ σαν παραγωγές, υψηλή ανάλυση που έδωσε την ευκαιρία σε κόσμο που δεν θα το έπαιζε διαφορετικά να το δει για πρώτη φορά, με τη φοβερή επιλογή για commentary από τους δημιουργούς... αλλά δεν θα έλεγα ότι μου έτρεξαν τα σάλια με τα γραφικά.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.