Quest For Infamy Release

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
11 Ιουλ 2014 18:53 #44130 by Themistoklis
Quest For Infamy Release was created by Themistoklis
Χαίρεται, μετά από αρκετό ομολογουμένως καιρο :)

Γνωρίζετε, φαντάζομαι, πως κυκλοφόρησε το Quest for Infamy.

Έχοντας παίξει γύρω στα 30-40 λεπτά , νιώθω έναν άκρατο ενθουσιασμό. Πραγματικά νιώθω ότι το παιχνίδι με ταξιδεύει πολύ πίσω, ξυπνούν πολύ έντονες οι αναμνήσεις που, παιδάκι ακόμα, προσπαθούσα να καταλάβω πως #%$#@!# παίζεται το Kings Quest 3 ή χάζευα τη μπέρτα του ήρωα στο Quest for Glory I.

Παράλληλα, νομίζω ότι οι δημιουργοί του QfI έχουν ρίξει πολύ δουλειά. ΟΚ, σίγουρα το παιχνίδι παραδόθηκε 1.5 χρόνο μετά από την πρωτο-ανακοινωθείσα ημερομηνία....

Γεγονός έιναι ότι κάθομαι και χαζεύω τα backgrounds των - πολλών! - τοποθεσιών, τους χαρακτήρες, τα πολύ ωραία χρώματα... Πραγματικά, στα 36 μου πλέον, και με πολλά θέματα - προσωπικά και επαγγελματικά - να τριγυρνούν όλη μέρα στο μυαλό μου, είχα πολύ καιρό να βγαίνω από το σπίτι, να ξαπλώνω για ύπνο, να πίνω κάπου έξω τον καφέ μου κλπ και στο μυαλό μου να τριγυρνούν τοποθεσίες από το παιχνίδι, μαζί με μια ανυπομονησία να βρω χρόνο για να συνεχίσω να παίζω !

Νομίζω πως αν θυμάστε με νοσταλγία την ενασχόλησή σας με τα παλιά Sierra Adventures, αξίζει να τιμήσετε το παιχνίδι.

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Ιουλ 2014 18:55 #44131 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Quest For Infamy Release
@Themistoklis

Που το βρίσκουμε? :rolleyes:

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
11 Ιουλ 2014 18:57 #44132 by Themistoklis
Replied by Themistoklis on topic Re: Quest For Infamy Release
Πωλείται στο Steam και στο GoG (Στο πρώτο με 19,99 Ε και στο δεύτερο με... $19,99!)

store.steampowered.com/app/264560/

www.gog.com/game/quest_for_infamy

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
11 Ιουλ 2014 19:02 #44134 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Quest For Infamy Release
Καλέ πανάκριβο είναι, ασε μήπως και πέσει η τιμή αργότερα πολύ αργότερα :!: